Апарат лазерної терапії SmartXide DOT2

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Апарат лазерної терапії SmartXide DOT2

Апарат лазерної терапії SmartXide DOT2

На сьогоднішній день, апарат лазерної терапії застосовується, як в косметології, так і в медицині. У цих сферах, за допомогою лазерного лікування, вдалося досягти небувалих висот, причому, спектр завдань, які можна вирішити за допомогою лазера, досить широкий і застосовується не тільки для вирішення косметологічних завдань, а й в гінекології, дерматології та інших сферах медицини.

Лазери стали настільки унікальні, що їх можна назвати інтелектуальним обладнанням. Основний фірмою, яка займається розробкою інтелектуального обладнання, є ДЕКА, яка залишила далеко позаду своїх конкурентів.


Апарат лазерної терапії SmartXide DOT2 і його унікальність

Лазерный аппарат SmartXide DOT2 З більшістю всіляких косметичних і медичних завдань успішно справляється інтелектуальний пристрій - апарат лазерної терапії SmartXide DOT2 , розробкою якого ДЕКА займалася дуже скрупульозно.


Ефективність та безпечність пристрою доведена великою кількістю успішно проведених процедур. SmartXide2 є вуглекислотним лазером, дія якого спрямована на вирішення таких завдань, як зморшки, рубці, розтяжки і багато іншого.

Унікальність SmartXide2 полягає в тому, що він оснащений фракційним сканером, який використовується для фотоомолодження, а також унікальною системою сканування піхви і його слизової.

Пристрій ефективно бореться з такими проблемами, як вагінальна атрофія, яку найчастіше викликає менопауза, а також сприяє омолодженню і підтяжки всіх тканин, які знаходяться в піхву.

Лазерный аппарат SmartXide DOT2 Дія SmartXide2 засноване на технології Pulse Shape Design, яка передбачає генерування імпульсів з різними характеристиками, що дає можливість значно розширити сфери застосування лазерів СО2.

Спеціаліст може сам корегувати інтенсивність і глибину проникнення променя лазера на підставі конкретних показань захворювання, що дає можливість знизити період реабілітації і максимізує ефективність процедур.

Апарат лазерної терапії SmartXide2 розроблений таким чином, що не виключає можливості безперервної роботи, причому, з різною інтенсивністю і в усіх режимах, що розширює можливість його застосування в різних медичних установах

Фахівці, які вже працюють з SmartXide2 відзначають, що використання SmartXide2 дозволяє впливати лазером, зберігаючи нецільову тканину, яка знаходиться в безпосередній близькості до місця впливу. Таким чином, результат, повністю контрольований через можливість зміни параметрів імпульсу.

Аппарата лазерной терапии Як приклад унікальності і простоти використання SmartXide2, можна розглянути випадок з рубцевою деформацією постакне. Справа в тому, що деформація має різний характер профілю шкірних покривів, внаслідок чого лікування вимагає використання лазерів з різною інтенсивністю.

В результаті лікування займає досить тривалий час, чого можна уникнути, використовуючи технологію SmartXide2, яка дозволяє налаштовувати не тільки інтенсивність лазерного потоку, а й час впливу і глибину проникнення.

Як відомо, акне схильне 80% населення. Ненадання своєчасно наданій допомозі може привести не тільки до помітних шрамів, але і до психологічних травм. З усього вищесказаного, можна зробити висновок, що апарат лазерної терапії SmartXide2 є знахідкою для медицини, так як широта її застосування передбачає вирішення багатьох естетичних і медичних проблем.


Боротьба з акне

Сьогодні використовуються різноманітні способи боротьби з акне. Часто вид застосовуваного лікування залежить від ступеня тяжкості ураженої ділянки, від площі впливу, від загального стану шкіри. Також важливим є віковий фактор, так як більш молода шкіра швидше регенерується і шанс на позитивний результат зростає в рази.

Виділяють наступні способи боротьби з акне:

  • використання філерів;
  • застосування пілінгових засобів;
  • лазерне шліфування;
  • поєднання декількох технік одночасно для впливу на різні шари шкіри.

Аппарата лазерной терапии

Що ж стосується «тотальної» лазерної шліфовки, то застосування подібної техніки ускладнює процес реабілітації і зростають можливі ризики після процедури у вигляді всіляких алергічних реакцій, інфекцій і навіть ще більшого рубцювання.

Фракційні ж технології позбавляють клієнтів від тривалого терміну реабілітації з більш швидким клінічним ефектом.

Апарат лазерної терапії SmartXide2 є технологічним проривом для лікування акне і рубцевої деформації постакне, так як необхідний результат досягається за допомогою потрійного впливу на рубцеву тканину, причому, за один сеанс.

Крім того, використання SmartXide2 надає більш щадну дію, так як не будуть зачіпатися тканини, які розташовуються в безпосередній близькості до зони впливу, а реабілітаційний період значно скорочується, так як процедура проводиться одноразово і не розтягується на значний часовий проміжок, як це буває при використанні аналогічних технологій.

 

Апарату лазерної терапії SmartXide2 включає можливість використання декількох режимів одночасно, або ж змінювати ступінь впливу лазером відповідно до заданих параметрів.

Регулювати можна не тільки тривалість імпульсу, але і кількість енергії, яка присутня в імпульсі, і форми передачі імпульсу, що дає можливість створювати безпрецедентні параметри як в сукупності, так і в кожному конкретному випадку.

 

Вибір параметрів впливу контролюємо самою системою, що дає можливість швидко і якісно освоїти апарату лазерної терапії SmartXide2 без втручання ззовні.

Крім того, параметри можна поєднувати, що просто необхідно для одночасного впливу з різною інтенсивністю на уражену ділянку шкіри, що неможливо при використанні аналогічних технологій виробників-конкурентів.

В результаті, необхідний ефект може бути досягнутий лише за одну процедуру, а тривалість реабілітаційного періоду значно скорочується. Варто відзначити, що апарату лазерної терапііSmartXide2 має досить широкий спектр застосування, що дає можливість використовувати його не тільки в естетичній медицині, але і для вирішення більшості медичних проблем.

Причому, ефективність застосування даної технології доведена не тільки клінічними випробуваннями, а й відгуками вдячних клієнтів.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок