Як звести тату лазером

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Як звести тату лазером

Як звести тату лазером
Провідні фахівці косметологічних салонів в один голос стверджують, що майже чверть носіїв татуювань згодом позбавляється від них. Серед основних причин виділяють невдоволення результатом або ж «помилки молодості», які, в подальшому призводять до того, що татуювання видаляється, причому, не завжди достатньо вдало.

Варто відзначити, що способи видалення тату і татуажу досить різноманітні як за вартістю, так і за результативністю, проте, найбільш інноваційним і якісним серед них прийнято вважати лазерне видалення. Тому зараз ми займемося актуальним питанням «Як звести тату лазером?»
 
Варто відзначити, що видалення татуювання може зайняти досить тривалий час, так як потрібно враховувати її колір, глибину проникнення, а також часовий відрізок, протягом якого тату знаходилося на тілі. Справа в тому, що різні кольори з різною швидкістю можуть зійти з тіла.

Так, червоний і чорний найбільш швидко виводиться, чого не можна сказати про жовтий і білому, які сходять значно складніше і довше, так як потрібно виконати більше процедур з перервою в часі.
 Как свести тату лазером


Способи відомості тату за допомогою лазера


Отже, на даний момент найбільш широко використовується два методи для видалення татуювань:
  • неодимові лазери;
  • діодні лазери.
Розглянемо кожен із способів більш детально.

Неодимовий лазер для відомості тату

 
Как свести тату лазером Цей лазер на даний момент вважається найбільш ефективним l, так як здатний видалити татуювання або ж татуаж будь-яких кольорів і відтінків.

Лазер оснащений 2 насадками, які відрізняються довжиною випромінюваної хвилі, що дає можливість видаляти тату різних кольорів і з різним ступенем проникнення.

Лазер Q-switch впливає виключно на пігмент, таким чином, навколишні тканини залишаються неушкодженими і не порушеними. Пігмент виводиться з організму за допомогою лімфатичної системи.

Як звести тату лазером ефективно? Це означає повну відсутність шрамів, рубцювання, білих плям чи інших негативних наслідків, так як лазер не впливає на тканини, впливаючи імпульсами високої потужності виключно на пігмент.
 

Позитивні сторони системи Q-switch

 
До переваг Q-switch можна віднести неінвазивний процедури, тобто, шкірні покриви чи не порушуються і не зачіпаються. Варто зазначити, що такий спосіб позбавлення від татуювання абсолютно безболісний, тобто, є можливість заощадити на анестезії.

Немаловажним є той факт, що після виведення татуювання не залишається ніяких шрамів чи рубців, що несказанно радує представниць прекрасної статі. А те, що не потрібно тривалої реабілітації, тільки підтверджує винятковість даної методики.
 

Доданий лазер для видалення тату

 
Суть методу зводиться до «опіку», внаслідок якого на тілі залишиться біляста пляма. Варто зазначити, що даний метод має ряд протипоказань, серед яких вагітність, наявність онкологічних захворювань, цукровий діабет.

Також процедуру не варто робити при аутоімунних захворюваннях, епілепсії, при запаленнях з підвищенням температури тіла, захворюваннях шкіри в зоні обробки, і також при наявності схильності до утворення келоїдних рубців.
 

Рекомендації при зведенні тату лазером

 
Спочатку перед процедурою потрібно пройти стадію підготовки, яка включає в себе відмову від прийняття сонячних ванн і від відвідування солярію. Також варто виключити прийняття антибіотиків і проведення хімічного пілінгу в оброблюваної зоні.

Всім любителям саун і басейнів потрібно відмовитися від відвідування за кілька днів до проведення процедури.
 
Безпосередньо після видалення татуювання потрібно дотримуватися ряду правил, які виключають загар, фізичні навантаження, сауни, басейни, а також протирання обробленої зони спиртовмісних засобами.

Перебування на вулиці повинно супроводжуватися попередньою обробкою зони впливу сонцезахисним кремом з великим фактором захисту.

Больно ли удалять тату лазером фото 2
 
Тривалість курсу лікування
 
У разі використання неодимового лазера, тривалість курсу може складати від 3 до 10 сеансів. Кількість цілком залежить від колірної гами, зони обробки, якості пігменту, а також глибини проникнення. Варто відзначити, що між сеансами має бути невелика перерва терміном в 1 місяць.
 
Якщо ж використовувався діодний лазер, то курс складе 4-15 сеансів з перервою в 1-2 місяць місяць.

Як звести тату лазером, так щоб вийшов відмінний результат без шкоди для здоров'я. Найкраще вибрати лазер нового покоління Q-Switch. Кращим представником даного наплавления є лазер для видалення тату Synchro QS4 .

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок