Лазерна гінекологія MonaLisa Touch

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерна гінекологія MonaLisa Touch

Лазерна гінекологія MonaLisa Touch

Лазерна гінекологія або лазерне омолодження піхви здатне вирішити безліч проблем, які виникають не тільки з віком, але і при вроджених станах. MonaLisa Touch є унікальною технологією із застосуванням лазера СО2 SmartXIde 2 V2LR , яка в змозі захистити вас від усіх подібних патологічних станів.

Технологія MonaLisa Touch не має аналогів, а її результативність доведена не тільки клінічно, але і відгуками пацієнтів.

Лазерная гинекология MonaLisa Touch

Лазерна гінекологія: навіщо вона потрібна?

Сфера застосування методики MonaLisa Touch досить широка. Показання до її застосування можуть бути різного виду (вікові зміни, в'ялість статевих губ, атрофія м'язів піхви, усунення патологій, які притаманні жіночим статевим органам, відновлення пружності піхви і так далі).

З віком організм зазнає безліч змін, які носять деструктивний характер, однак, це зовсім не означає, що подібні вікові зміни не можна повернути назад.

Лазерна гінекологія за методикою MonaLisa Touch здатна впоратися з такими станами і повернути молодість. Також вона дуже ефективна при опущенні стінок піхви різних ступенів і здатна позбавити вас від гіперпігментації, післяпологових рубців і різних видів гіперплазії.

Лазерная гинекология MonaLisa Touch

Лазерна гінекологія від DEKA втілена в SmartXIde 2 V2LR. Це єдиний апарат з існуючих у світі лазерних технологій, в якому застосовується імпульс D-pulse. Його вплив чітке і точне, яке має чітку спрямованість. Він впливає виключно на слизову всього піхви.

Результат його застосування: зменшення ступеня дисперсності тканин, стимуляція зростання нових, омолоджених клітин. Імпульс впливає на слизову піхви, причому, його особливістю є той факт, що він враховує індивідуальні особливості слизової піхви.


Лазерна гінекологія підвищує ефект з імпульсом D-pulse


Лазерное омоложение вагины MonaLisa Touch

Лазерна гінекологія тепер має незаперечну перевагу перед іншими методиками, завдяки розробці фахівців DEKA - імпульс D-pulse.

Спочатку, лазер видаляє верхній пошкоджений шар слизової, який характеризується низьким вмістом води.

Далі йде робота на більш глибинному рівні. Тепло, що випромінюється лазером, проникає в клітини, таким чином сприяючи виробленню колагенових волокон, тобто, омолоджуючи слизову піхви.


Чому гінекологи всього світу рекомендують методику MonaLisa Touch?


Лазерна гінекологія за методикою MonaLisa Touch має ряд переваг перед аналогічними продуктами ринку естетичної гінекології.

  1. Лазерная гинекология MonaLisaTouch Замість гормонів. MonaLisa Touch є відмінною заміною гормонів і, як наслідок, немає побічних ефектів, якими супроводжується прийом гормонів.
  2. Омолоджуючий ефект. Методика дозволяє реконструювати, тобто, відбудувати клітини піхви заново. Як результат: досягається значне омолодження всього піхви.
  3. Більш пружні стінки піхви - запорука здорової сексуального життя. Тонус м'язів і стінок піхви грає важливу роль для досягнення жінкою оргазму. MonaLisa Touch не тільки збільшує чутливість, а й підвищує поріг відчуттів при статевому акті, що не маловажно для гармонійних статевих відносин.
  4. Процедура досить коротка, причому, без використання анестезії. Статеві стосунки дозволені через 48 годин, що не викличе дискомфорту ні у одного з партнерів.
  5. Пролонгований ефект. Використання системи SmartXIde 2 V2LR гарантує ефективність процедури, причому, результат закріплюється на 1.5 року.

В цілому, система MonaLisa Touch не викликає побічних ефектів. Процедура не має вікових обмежень і протипоказань, так як враховує індивідуальні особливості слизової піхви, що важливо для очікуваного результату від використання методики.

Естетична лазерна гінекологія вийшла на новий рівень з появою системи MonaLisa Touch, так як подібних результатів раніше досягнуто не було жодним лазером.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок