Лазерна або фотоепіляція, що краще?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерна або фотоепіляція, що краще?

Лазерна або фотоепіляція, що краще?
Існує безліч способів позбавлення від небажаної рослинності. Дійсно, проблема волосяного покриву в небажаних місцях все більше хвилює представниць жіночої статі. Найбільш популярні методи у вигляді бритви, епілятора або воску недостатньо ефективні, так як носять тимчасовий характер.

Однак, медицина і косметологія не стоять на місці і були розроблені більш дієві способи боротьби з небажаними волоссям, які набагато продуктивніше і носять пролонгований характер: лазерна і фотоепіляція.

Що краще ля пацієнта лазерна або фотоепіляція? Вибір на користь якої процедури зробити? Лазерна епіляція і фотоепіляція залишили всіх конкурентів далеко позаду і добре зарекомендували себе в косметологічної індустрії. Давайте порівняємо ці методики.

Лазерная и фотоэпиляция

Лазерна або фотоепіляція: розглянемо технології


Лазерная и фотоэпиляция лазерная насадка Лазерна або фотоепіляція, будуть розглянуті в розрізі аналізу технологій. Так ми зможемо краще зрозуміти їх вплив. Епіляція за допомогою лазера передбачає руйнування волосяної цибулини випромінюванням лазера.

Необхідна ефективність залежить від типу шкіри і світла волосся і також від ін. Індивідуальних чинників. Лазерний вплив більш глибоке і відрізняється. Більш детальна інформація про технології впливу лазерів під час епіляції слід розглядати в розрізі джерела.

Однак ми можемо сказати, що на сьогоднішній день найбільш ефективною є олександритового епіляція Moveo .

Лазерная и фотоэпиляция фотонасадка
Фотоепіляція має інший принцип дії: криптонові лампи впливають на волосяний фолікул, тобто, меланін, який входить до складу цибулини, акумулює в собі світлову енергію, внаслідок чого кров в капілярах перестає функціонувати. Тобто, припиняється харчування волоса необхідними речовинами, і він відмирає.


Як працює лазерна або фотоепіляція


Принцип селективного фототермоліза, або нагрівання окремо взятих ділянок тканини, призводить до того, що руйнується корінь і волосся надалі не зростає. Однак, варто зазначити, що дані процедури практично не допомагають у разі сивого або світлого волосся.

Темний меланін, що входить до складу волосся, накопичує в собі світлову енергію, внаслідок чого порушується репродуктивна функція волосся, корінь відмирає, волосся випадає і зростання більше не спостерігається.

Різноманітність лазерів призводить до того, що можна регулювати довжину хвилі і досягати певного, специфічного результату впливу на тканини.

Лазерная и фотоэпиляция процедура

Фотоепіляція поступово руйнує корінь волоса. Нагрівання тканин до високих температур призводить до руйнації як фолікула, так і волосся в цілому. Поступово змінюється колір волосся, він стає значно тонше і ріст припиняється.

Лазерна або фотоепіляція в порівнянні з впливу на волосся: можна сказати, що фотоепіляція менш ефективна і більш небезпечна.

Лазерна або фотоепіляція: сильні та слабкі сторони


Розберемося, лазерна або фотоепіляція, що краще? З точки зору результативності та ефективності процедур.

Вплив лазера носить пролонгований, стійкий характер, причому, результативність помітна після проведення першої процедури. Результат - позбавлення від 90% небажаної рослинності. Сеанс проходить без болю, відсутня запалення після проведення процедури.

Слід зазначити, що застосовувати лазер можна повсюдно: як на обличчі, так і в важкодоступних місцях під пахвами, в інтимних зонах і інших місцях. Після обробки шкіра гладенька, еластична, можна сказати, більш молода. Відсутність нагріву прилеглих тканин призводить до того, що ця процедура користується великим попитом, ніж епіляція.

Негативним моментом можна вважати тривалість курсу, а також відсутність ефективності в разі світлих і сивого волосся. Однак при використанні технології Moveo, даний момент нівелюється. Moveo працює, по волоссю будь-якого кольору і з усіма Фототипи шкіри.

Фотоепіляція надовго позбавляє від волосся, причому, без побічних ефектів у вигляді роздратування. Варто зазначити, що широкий діапазон застосовуваних ламп може нашкодити організму. Варто фотоепіляція досить пристойно, але, при цьому, не дозволяє обробляти важкодоступні місця.

Лазерна або фотоепіляція мають такі протипоказання


Якщо проводиться лазерна або фотоепіляція, є ряд протипоказань, після яких слід відмовитися від проведення цих процедур. Приводи можуть бути наступні:
  1. Лазерная и фотоэпиляция результаты злоякісні утворення;
  2. туберкульоз;
  3. варикозне розширення вен;
  4. хвороби серцево-судинної системи, гіпертонія;
  5. цукровий діабет;
  6. вагітність;
  7. фотодерматит.

За 2 тижні перед проведенням процедур варто відмовитися від перебування на сонці. Фотоепіляція має вікове обмеження. Її не роблять до досягнення 16-річного віку. Однак при використанні епіляції Moveo, можна проводити епіляцію і по засмаглій шкірі.

Лазерна або фотоепіляція порівняємо по області впливу.

Вплив лазера носить більш обмежений характер, так як обробка має на увазі використання тільки одного променя. Це гарантує більш високу результативність і повсюдну застосовність процедури. Тривалість сеансу призводить до того, що найчастіше обробляються особа, пахви, груди.

Фотоепіляція має на увазі вплив на більш великі ділянки тіла, тобто, її практично не роблять в області обличчя. Винятком є верхня губа. Виключається застосування фотоустановка в області брів, так як велика ймовірність опіку рогівки очей.

Лазерная и фотоэпиляция результаты 1

Вартість процедури цілком залежить від політики салону або клініки, так як встановлюється вона в приватному порядку. Грає роль обладнання та використовувані препарати.

Варто відзначити, що фотоепіляція користується великим попитом, тому, цілком логічно, що лазерний вплив коштує менше. Також потрібно враховувати оброблювану зону. Вартість може приймати досить значний діапазон.


Лазерна або фотоепіляція, вибір залежить від індивідуальних особливостей і можливих протипоказань. Тільки такий підхід призведе до максимальної задоволеності результатом впливу. Також слід враховувати виробника устаткування і технології, які використовуються.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок