Лазерне лікування гінекомастії - найефективніше рішення в естетичній медицині.

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерне лікування гінекомастії - найефективніше рішення в естетичній медицині.

Лазерне лікування гінекомастії - найефективніше рішення в естетичній медицині.
Гінекомастія на даний момент досить поширене захворювання, поява якого обумовлена низкою взаємозалежних чинників, що впливають на життя людини.

Гінекомастія надає досить негативну візуалізацію зовнішнього вигляду, тому, на даний момент, хірургія є найбільш максимально ефективним способом поліпшити зовнішній вигляд передньої грудної клітини. Одним з найбільш дієвих методів, є лазерне лікування гінекомастії лазерним ліполізом.

Підшкірна мастектомія і ліпоаспірація виконуються з тією метою, щоб сформувати рельєф грудної клітини, однак, варто наголосити на необхідності збереження грудної фасції і деякої кількості підшкірного жиру, так як без них рельєфність передньої частини грудної клітини не будуть виглядати естетично і красиво.

Лазерное лечение гинекомастии процедура

Чому саме лазерне лікування гінекомастії?

 
Лазерне лікування гінекомастії, також чинить безпрецедентний вплив на естетику зовнішнього вигляду передньої частини безпосередньо самої грудної клітини.

Справа в тому, що доведено: лазерний ліполіз ефективний не відразу, так як на підставі такого виду діагностики, як магнітно-резонансна томографія, були зроблені висновки: максимальний ефект досягається тільки в межах 3 місяців.

Лазерний ліполіз надає позитивну дію не тільки на естетичний вигляд, але і покращує еластичність шкіри. Таке подвійне позитивний вплив робить ліполіз ефективним і в разі гинекомастии.

Крім того, лазерне лікування гінекомастії за допомогою ліполізу сприятливо впливає на тургор шкіри, що також робить позитивний естетичне вплив.

А сукупність всіх цих позитивних якостей привела до того, що в поєднанні з хірургічним втручанням проблема гинекомастии зникає повністю, причому без можливості рецидиву в післяопераційному проміжку часу.

Лазерное лечение гинекомастии на аппарате SmartLipo
 

Видалення грудних залоз при гінекомастії

 
Видалення грудних залоз можливо тільки в тому випадку, якщо була підтверджена справжня гінекомастія на підставі ультразвукового дослідження, призначення якого - встановлення діагнозу як такого.

Лазерне лікування гінекомастії має таке показання до видалення, як розростання залозистої тканини, коли діаметр залози більше 2.5 см, причому, динаміка зростання прогресуюча, тобто, на певному проміжку часу помічається поступове збільшення залозистої тканини.

Отже, процедура проходить наступним чином. Спочатку потрібно проникнути в підшкірно-жирову клітковину і обробити її розчином Кляіна з усіх боків. Далі робиться надріз, через який вилучається заліза повністю.

Після цього, необхідно провести лазерне лікування гінекомастії за допомогою ліполізу підшкірної жирової клітковини за допомогою лазера SmartLipo , причому, час впливу зводиться до 10 хвилинам проведення процедури.

Лазерний ліполіз значно истончает підшкірно-жирової клапоть, внаслідок чого він стає рухомим. Це дає можливість зафіксувати його, прикривши грудним м'язом. Утворену порожнину потрібно обробити розчином, що складається з перекису водню, а потім - бетадином. Далі, порожнину зашивається і встановлюється дренаж на 24 години.

Після процедури рекомендується нанести компресійну асептичну пов'язку, а носка компресійного білизни обов'язкова впродовж півтора тижні.
 
Методи аналізу ефективності проведення лазерного ліполізу гинекомастии:
  1. фотопротокол як фіксування кожного етапу проведення процедури;
  2. завмер і маркування як оцінка фізичних показників;
  3. палацовий метод.
 
Варто відзначити, що сукупність всіх цих методів виконується до маніпуляції, і після закінчення місяця і трьох після процедури, що дає можливість отримати повну клінічну картину результативності проведення операції як такої.
 

Лазерне лікування гінекомастії дає відмінні результати

 
Слід зазначити, що лазерне лікування гінекомастії може дати бажаний результат не відразу. Спостереження ефективності результату займає до півроку з моменту проведення процедури.

Втручання можна проводити тільки на основі показань з підтвердженням діагнозу на ультразвуку. Якщо грудні залози видаляються повністю, то можливість рецидиву дорівнює нулю.

Хірургія в поєднанні з ліполізом на лазері SmartLipo дає можливість максимізувати естетичний ефект і зовнішній вигляд в цілому. Даний метод дозволяє видалити максимально можливу кількість підшкірно-жирової клітковини, що приводить до вирівнювання контурів передньої грудної клітини.

Крім того, руйнуються не тільки мембрани жирових клітин, а й життєвий цикл залишилися також завмирає, що максимізує результативність і пролонгує ефективність втручання.



Лазерное лечение гинекомастии пациент 1
До початку лікування

Лазерное лечение гинекомастии пациент 1 - 7 дней после
Через 1 місяць після початку лікування




Лазерное лечение гинекомастии пациент 2
До початку лікування

Лазерное лечение гинекомастии пациент 2 - 7 дней
Через 7 днів після початку лікування


Отже, SmartLipo надає ефективний вплив після проходження процедури, так як поліпшується тургор шкіри, практично відсутня фіброз, а також досягається естетичний вигляд грудної клітини, причому, без рецидиву і побічних ефектів як таких на протязі досить тривалого часу.

Головна умова для проведення подібних маніпуляцій - наявність підтвердженого діагнозу прогресуючої гинекомастии. Варто відзначити, що лазерне лікування гінекомастії за допомогою ліполізу не має протипоказань, а результативність не залишає сумнівів для вибору способу вирішення проблеми як такої.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок