Лікування целюліту лазером

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лікування целюліту лазером

Лікування целюліту лазером

Естетична медицина здатна вирішити безліч проблем і спрямована на усунення недоліків, які носять як генний характер, так і придбані в процесі життєдіяльності організму.

Компанія ДЕКА спеціалізується на усуненні недоліків, причому обладнання, яке вона випускає, застосовується не тільки в косметології, а й в гінекології, дерматології та навіть в стоматології. Особливо слід виділити таку безопераційну методику, як лікування целюліту лазером.

Відмінною рисою фірми є такий факт, як інноваційність виробленого обладнання, аналогів якому поки не існує.

Лечение целлюлита лазером


Лікування целюліту лазером від компанії DEKA


Досить часто проблема целюліту здається нездійсненним. Однак, компанія ДЕКА розробила системи, які здатні впливати на уражені целюлітом ділянки, причому, незалежно від етапу розвитку підшкірної патології. Лікування целлюта лазером - це ефективний спосіб, який застосовується в найбільш просунутих клініках світу.

Целюліт є дегенеративним процесом, причому, найчастіше він розвивається у жінок. Варто відзначити, що целюліт не завдає шкоди організму, а тільки є естетичної проблемою. Стегна, сідниці, коліна найчастіше страждають від целюліту.

Досить рідко він виявляється на плечах і животі. Що ж стосується причин виникнення підшкірної патології, то вони носять багатовекторний характер (від генетичної схильності до впливу екології на організм).

Зміна клітин підшкірно-жирової клітковини виникає внаслідок порушення кровообігу, через що жирова тканина розростається швидкими темпами і нерівномірно. Якщо цей процес не зупинити вчасно, то утворюються макро-вузли, які є причиною склерозу дерми. Як результат: естетично негарна шкіра.

 

Лазерное омоложение с TriActive+ Лікування целюліту лазером Triactive +

 

Лікування целюліту лазером Triactive + здійснюється на основі технологій, при яких проникнення під шкіру не передбачається. Стимуляція лазером сприяє відновленню циркуляції крові.

Місцеве ж охолодження знижує можливість виникнення набряку та скорочує реабілітаційний період. Масаж ж сприяє відновленню пружності шкіри і коригує фігуру.

Система сприяє видаленню кисню з тканин, внаслідок чого сполучна тканина зазнає змін і рідина не затримується в м'яких тканинах.

smartlipo Лікування целюліту лазером SmartLipo

Система SmartLipo руйнує жирові клітини зсередини. Ефективна навіть на останніх стадіях розвитку целюліту. Лазер впливає на мембрани жирових клітин, внаслідок чого вони руйнуються, а вміст їх виводиться лімфатичною системою.

Результат після проведення процедури не змусить себе чекати. Лікування целюліту лазером SmartLipo - це відмінна альтернатива хірургічного втручання.

Стадії розвитку целюліту

Спочатку целюліт візуально визначити не можна. Процес починається з порушення кровообігу, внаслідок чого шкіра стає менш еластичною. Цей етап є оборотним станом. Далі, виявляється «апельсинова кірка» через дегенерацію колагену.

На третій стадії з'являються хворобливі відчуття в уражених місцях на дотик внаслідок розпаду структури шкіри. Четвертий етап характеризується склерозом шкіри, а також спонтанної болем в ураженій зоні.

Система Triactive + зарекомендувала себе на ранніх стадіях прояви целюліту. Ефективно бореться з набряком, а також відновлює нормальний кровообіг.

Лікування целюліту лазером SmartLipo ефективно навіть у запущених випадках целюліту. Вона діє малоінвазивної та впливає на утворилися вузли, внаслідок чого целюліт руйнується.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок