Застосування лазерів в медицині: розширення горизонтів

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Застосування лазерів в медицині: розширення горизонтів

Застосування лазерів в медицині: розширення горизонтів
Застосування лазерів в медицині почалося відносно недавно, буквально в 60-х роках минулого століття. Варто відзначити, що спочатку перелік вирішуваних проблем був досить вузький і обмежувався віковими змінами. Однак, на даний момент спектр застосування розширився до немислимих розмірів.

Зараз лазери не завдають дискомфорту і абсолютно безпечні, що значно підвищує їх популярність серед пацієнтів. На даний момент процедурами цікавляться не тільки представниці прекрасної статі. Чоловіки все частіше вдаються до допомоги лазера, і ця тенденція спостерігається повсюдно на ринку естетичної косметології.

Широкий ассортимент

На сьогоднішній день застосовуються лазери в медицині в наступних напрямках:

Які проблематики вирішує застосування лазерів в медицині?

Різноманітність лазерних установок і їх комплектуючих призвело до того, застосування лазерів в медицині стало нормою для сьогоднішнього дня. Однак, найбільшою популярністю користуються такі процедури:

Фотоомолодження можна застосувати при наявності перших ознак старіння. Дрібні зморшки, пігментація, нерівний колір шкіри - лазер усуне дефекти в короткі терміни. Перевагою фотоомолодження слід вважати відсутність реабілітаційного періоду і безпеку для пацієнта.

Фракційне омолодження здатне вирішити задачу рубців і шрамів. До нього часто вдаються в разі постакне. Тривалість лікування варіюється в залежності від індивідуальних особливостей клієнта.

Лазерна шліфовка. Лазер, обробляючи тканини, відмінно справляється з новоутвореннями, розтяжками, пігментними плямами, шліфує шкіру. Унікальність обладнання в тому, що після його застосування реабілітація проходить досить швидко, на відміну від інших способів вирішення тих же проблем. Протипоказанням до проведення є наявність запалень, великої кількості родимок.

Лазерна епіляція набагато ефективніше інших способів позбавлення від небажаної рослинності. Результативність застосування становить 90%, що робить популярною процедуру, причому, не тільки серед жіночої статі. Неодимовий лазер застосовується частіше інших, так як він позбавляє від волосся різного кольору, чим не можуть похвалитися лазери-конкуренти.

Видалення судинних патологій. Судинні зірочки, сіток, гемангіоми та ін. Патології, можна легко прибрати лазером.

Під час операцій лазер може використовуватися замість скальпеля. Розсічення тканин виходить безкровне, так як відбувається коагуляція судин.

Дуже популярною процедурою, є лазерна корекція фігури. Вона дозволяє без відвідування спортзалу за кілька процедур, скинути зайву вагу і надати фігурі необхідні риси.

Лазерна гінекологія допомагає вирішувати багато проблем, з якими зіштовхуються сучасні жінки: інтимне лазерне омолодження і корекція статевих губ.


Варто відзначити, що успіх від застосовуваної процедури залежить від багатьох факторів. Параметри установки, кількість сеансів і індивідуальні особливості грають ключову роль, однак, кваліфікація фахівця, який проводить процедуру, не повинна викликати сумнівів.

Також важливо уточнити, чи є дозвіл або сертифікат для роботи на подібному обладнанні. Для більшої достовірності попросіть продемонструвати результати роботи косметолога.

Постпроцедурний догляд після застосування лазерів в медицині


Применение лазеров в медицине - фото 1
Цілком зрозуміло, що будь-яке втручання в шкірні покриви супроводжується реабілітаційним періодом. Залежно від процедури, застосування лазерів в медицині є, одним з найбезпечніших методів лікування.

Відновлення займе від декількох днів до десяти діб. У цей час важливо дотримуватися всіх розпоряджень фахівця, складені в залежності від індивідуальних особливостей і ступеня впливу на шкіру.

Однак, для всіх процедур існують єдині рекомендації:
  • виключити лазні, сауни, басейни;
  • якомога менше перебувати на відкритому сонці;
  • не користуватися декоративною косметикою;
  • не обривати скоринки.
Ці нехитрі дії прискорять загоєння і виключать можливість утворення рубців, шрамів і пігментних плям.

Протипоказання

Процедури не проводяться в разі наявності запальних процесів в оброблюваній зоні, онкології, вагітності, серцево-судинних захворювань. Рішення про необхідність тієї чи іншої процедури повинно прийматися не на основі бажання клієнта, а при наявності показань до її проведення. Компетентність фахівця в даному випадку грає ключову роль.


Застосування лазерів в медицині на сьогоднішній день не тільки норма, а й необхідність. Сучасна лазерна система легко справляється з найскладнішими проблематики.



Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок