Найпопулярніші послуги в салонах краси

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Найпопулярніші послуги в салонах краси

Найпопулярніші послуги в салонах краси
Січневий мороз і лютневі завірюхи, короткий світловий день і неминучі "сто одежинок". Зима - це найкращий період для посиленого догляду за собою. Все одно з-під шарфа і шапки видніється тільки ніс! Та й пара зайвих кілограмів після новорічного розгулу дуже вдало маскуються пуховички. Чи то справа навесні ... Ми виділили найпопулярніші послуги в салонах краси, які фахівці індустрії краси радять робити саме взимку.

cамые популярные услуги в салонах красоты - удаление новообразований - лазерная эпиляция
Лазерна епіляція

Щоб не заздрість усім виблискувати на пляжі гладкими ніжками, важливо подбати про це вже зараз. І тут на допомогу лазерна епіляція.

Завдяки впливу променя або імпульсу, можна безболісно і надовго видалити волосся, не пошкоджуючи при цьому шкіру. Але одного разу для позбавлення від всіх небажаних волосся недостатньо (для зони гомілок потрібно не менше 4-х процедур з перервою в три-чотири тижні), а засмагати між процедурами і ще місяць після курсу не можна, тому важливо правильно оцінити час до відпустки.

Тут слід зробити таке ремарці, що нова технологія Moveo дозволяє робити лазерну епіляцію навіть по засмаглій шкірі.


cамые популярные услуги в салонах красоты - удаление новообразований
Видалення родимок, папілом, бородавок

Косметологи радять видаляти родимки, папіломи і бородавки з початку холодного сезону, знову ж таки через мінімального впливу ультрафіолету.

Врахуйте, що процедуру можна проводити тільки після консультації лікаря і тільки в професійних салонах або клініках. Небажані родимки і бородавки видаляють за допомогою лазера, рідкого азоту або скальпеля швидко і безболісно.

Найбільш сучасною методикою все ж прийнято вважати лазерне видалення новоутворень. Ми радимо робити дану процедуру на фракційному разер SmartXide DOT . Він дає можливість при мінімальних витратах часу, видалити новоутворення з максимальною ефективністю.


cамые популярные услуги в салонах красоты - пилинги хімічний пілінг

Взимку косметологи рекомендують пройти курс хімічного пілінгу, тобто очищення і оновлення шкіри за допомогою органічних кислот (як правило, фруктових). Серединний і глибокий пілінги - процедури досить агресивні (за силою впливу близькі до операцій), тому рішення про їх застосування потрібно приймати індивідуально і тільки разом з фахівцем.

Поверхневий же пілінг підійде всім і принесе помітну користь: шкіра після нього розгладжується, стає більш підтягнутою, свіжою і зволоженою. Однак ця процедура робить її більш чутливою до ультрафіолету - ось чому не варто вдаватися до неї в весняно-літній період.

Крім того, пілінг треба робити курсами по 6-10 процедур з перервою в тиждень, і, щоб встигнути до весни, важливо приступати до нього заздалегідь.


самые популярные услуги в салонах красоты - уколы красоты
уколи краси

Ще одна традиційно зимова процедура - мезотерапія. Уколами краси її називають невипадково, адже по впливу вона порівнюється з пластичною хірургією, але при цьому є набагато більш щадить.

Живильні речовини, які вводяться під шкіру найтоншої голкою, живлять і зволожують її, розгладжують зморшки і стимулюють кровообіг. У зимовий період це особливо важливо, оскільки шкіра страждає від морозів на вулиці і від пересушеного повітря в приміщеннях.

Єдиний нюанс: при складанні графіка процедур пам'ятайте про те, що від ін'єкцій можу залишатися невеликі сліди, тому не варто вдаватися до мезотерапії напередодні важливої зустрічі або свята - краще "вколотися" хоча б за тиждень до події.



Самые популярные услуги в салонах красоты - массаж
масаж

Масаж особливо корисний в осінньо-зимовий період, він надає не тільки антистресову дію, але і сприяє зняттю втоми і відновлення працездатності.

Оздоровчий масаж, стоунтерапія, розслабляючий, антицелюлітний - всі вони спрямовані на те, щоб, з одного боку, зняти напругу і втому, а з іншого - тримати м'язи і тіло в тонусі, не піддаватися осінньо-зимової хандри, і до весни бути по- як і раніше в прекрасній формі, незважаючи на кількість тістечок, з'їдених в новорічні свята.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок