Видалення родимок лазером

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення родимок лазером

Видалення родимок лазером
Стан екології, надмірна сонячна активність, підвищений рівень радіації призвели до того, що все більше людей стурбовані зростанням новоутворень (родимок) на своєму тілі.

Дану ситуацію можна розглянути двояко: одна категорія людей просто не звертає на них уваги, в той час, як інша впадає в істерію і вважає освіту родимок і папілом передракових станом.

Друга група людей не бачить іншого виходу, крім видалення, причому застосовуються свідомо неефективні методи, в той час, як найоптимальніший (з використанням лазера SmartXide ) варіант досить часто залишається осторонь через неуцтво і відсутність номінального поняття того, що відбувається.

Видалення родимок лазером - найбільш сучасна процедура для видалення родимок і інших новоутворень.
Удаление родинки лазером

Досить часто, видалення родимок пов'язане з наступними причинами:
  1. Неестетичний вигляд новоутворень, який носить, швидше, психологічний характер.
  2. Дискомфорт, викликаний тертям об одяг, а також регулярний підрив підстави папілом і постійне опромінення ультрафіолетом, яке здатне переродити родимку в недоброякісну пухлину.

Причини для видалення родимок лазером

Для того, щоб визначити необхідність видалення родимок лазером, потрібно постійно стежити за її «поведінкою», тобто, за її розвитком і ростом з плином часу. Отже, розглянемо основні моменти, які передбачають видалення як єдино вірний варіант:
  • асиметрія може бути ознакою злоякісного утворення, в той час, як форма звичайної родимки досить симетрична;
  • нерівний контур також є приводом для занепокоєння, так як у родимки краю досить чіткі і рівні;
  • різний тон забарвлення є приводом для видалення, так як родимки мають однорідний тон, а ось злоякісні утворення такою властивістю не володіють;
  • розмір має значення як ніколи. Якщо новоутворення досить велике (6 мм і більше), то його перетворення в злоякісну пухлину досить імовірно, хоча, іноді навіть маленькі родимки несуть в собі приховану загрозу.
При виявленні хоча б одного з перерахованих вище факторів на протязі невеликого проміжку часу, потрібно неодмінно звернутися за допомогою до фахівця.

Хороший лікар може візуально оцінити ситуацію і прийняти рішення про необхідність видалення новоутворення. Такий хід подій цілком імовірний, якщо у фахівця немає ніяких сумнівів з приводу доброякісності наросту.

Якщо ж є хоч найменші сумніви з цього приводу, то пацієнта відправлять прямо до онколога, який після проведення аналізів і винесе вердикт.

Радимо, видалення родимок лазером проводити у хорошого фахівця, до якого попередньо слід потрапити на прийом (консультацію). Почитайте відгуки про лікаря, подивіться його досвід роботи в даному напрямку.

Також потрібно обов'язково потрібно поцікавитися обладнанням і його якістю. Дуже часто процедури можуть проводитися на неякісному дешевому обладнанні, яке не дає повноцінного результату, а іноді буває і небезпечно для здоров'я.


Методи видалення родимок лазером


На сьогоднішній день, існує безліч способів видалення новоутворень. Сучасні методи не є травматичними і легко переносяться пацієнтом. Найбільш популярні способи боротьби з новоутвореннями:
  • лазерне «відпарювання»;
  • руйнування із застосуванням рідкого азоту (кріодеструкція);
  • вплив електрикою (електрокоагуляція);
  • ураження радіохвилями.

Цілком логічно, що кожен із способів видалення має як сильні сторони, так і слабкі.

Удаление родинок лазером

Видалення родимок лазером SmarXide Dot має такі переваги:

  • не залишає шрамів;
  • можливість контролю глибини впливу і, як наслідок, відсутність опіків;
  • результат після однієї процедури;
  • швидка регенерація тканин;
  • можливість проведення процедури в важкодоступних місцях;
  • можливість використання анестезії.

Протипоказання

Сам по собі лазер досить щадна технологія, але навіть для його застосування є протипоказання, не враховувати які просто неможливо. Обробка лазером виключається в разі наявності цукрового діабету, онкології, вірусу герпесу, всіляких запалень, імунодефіциту і хвороб лімфи.

ускладнення

Проведення будь-яких процедур, яка порушує цілісність тканин передбачає наявність відповідної реакції, яка, часто, не радує. Вплив лазером не є винятком. Після проведення процедури цілком ймовірно прояв гіперпігментації, гіперепіі, а також набряклості і алергічної реакції.

При наявності проблем з щитовидною залозою, не виключається можливість утворення келоїдних рубців. Щоб подібні моменти не затьмарювали життя, потрібно дотримуватися певних правил.

Перш за все, потрібно уникати контрастних температур навколишнього середовища, також не рекомендується відвідування басейну і плавання в цілому. Крім того, оброблену зону не слід терти і чесати, а також уникати перебування на сонці.

Варто відзначити, що видалення родимок і папілом - серйозна процедура, займатися якою в домашніх умовах протипоказано. Видалення повинно проводитися висококваліфікованим фахівцем з використанням якісного обладнання, такого як SmartXide DOT.

Технологія SmartXide DOT як спосіб видалення новоутворень

Удаление родинок лазером SmartXide DOT Лазер впливає на родимку світловими променями. Таким чином, освіта як би випаровується, тобто, відбувається процес вапоризації. Тривалість процедури досить коротка: всього 2-3 хвилини. Варто відзначити, що дана процедура абсолютно безпечна з точки зору можливості занесення інфекції.

Явною перевагою вважається той факт, що контрольованість глибини впливу призводить до того, що не страждають навколишні органи і тканини. Застосування лазера активізує регенеративні процеси, а знезараження після процедури тільки прискорює процес. Видалення родимок лазером SmarXide Dot - є найбільш сучасним і дієвим методом на сьогоднішній день.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок