Дотик Мона Лізи: нові рубежі

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Дотик Мона Лізи: нові рубежі

Дотик Мона Лізи: нові рубежі

Процес старіння визначений генетично і змодельований з точки зору навколишнього середовища. Дефіцит естрогену, що з'являється при менопаузі, є ключовим фактором у житті жінок. Він визначає системні зміни, пов'язані з м'язами тазового дна. Наявність рецепторів до естрогену, по суті, було знайдено в нижніх сечових шляхах, в статевих шляхах і навіть в області каналу прямої кишки. Функціональні симптоми, безпосередньо пов'язані з цими органами, мають поширеність, яка з віком збільшується, хоча важко визначити пропорцію, яка відноситься до дефіциту естрогену або процесу старіння, як такого. Іншими словами, прогресуюча втрата рівня естрогену в периферичній крові жінок при менопаузі може призвести до різного ступеня вагінальної гіпертрофії.

Неперевершені методи і виконання

Різні автори описали морфологічні та гістологічні зміни, які відчувають жінки протягом постменопаузи, у тому числі втрату вагінальної трофіки, тонусу, підтримки і функції. Як заявив лікар Стефано Сальваторе, голова урогінекологічного відділення в клінічному дослідному інституті при лікарні Святого Рафаеля в Мілані (Італія), «сполучні тканини, компоненти колагену і архітектура займають важливе місце у процесі старіння. Порушується ретикулярне просторове розташування колагену, змінюється співвідношення колагену I / III, в порівнянні зі станом передменопаузи. Клінічними симптомами цього є: скорочення і звуження вагінального проходу, зниження вагінального кровотоку, блідість слизової оболонки, втрата глікогену зі збільшенням рН у піхві з 4,5-5,5 до 7,0-7,4, а також подальше зниження або відсутність лактобактерій, які легко замінюють патогенні бактерії.

Це часто призводить до появи сухості в піхві, що викликає хворобливі відчуття або дискомфорт при статевому акті. Крім того, у багатьох пацієнтів з'являються ознаки або симптоми, пов'язані з атрофічним вульвовагінітом, такі як печіння, свербіж і кровотеча з піхви, і приблизно 25% цих пацієнтів звертаються за спеціалізованою медичною допомогою. Хоча використання естрогену в лікуванні атрофічного вульвовагініту і є відповідним лікуванням, ми вважаємо, що пошук негормонального варіанту терапевтичної тактики є важливою альтернативою через відомі обмеження замісної гормональної терапії.

Структурно епітеліальна поверхня піхви сплющена (згладжена), з можливою поверхневої кератинізацією. Симптоми, пов'язані з цим: відчуття вагінальної слабкості, сухість піхви, подразнення або свербіж у піхві. В останні роки були впроваджені багато методів і пристроїв, які використовуються в естетичній, регенеративній і антивіковій медицині для того, щоб надати тканинам або відновити деякі біохімічні, механічні та функціональні властивості, які були втрачені.

Результати процесу старіння, з гістологічної доведеності були успішно проліковані (кориговані) за допомогою фракційного СО2-лазера в інших частинах людського організму і на тваринних моделях в умовах лабораторій.

Професор Альберто Каллігаро, керівник відділення експериментальної медицини, гістології та ембріології в Університеті Павії (Італія) зазначив, що «в останні роки в естетичній, регенеративній і антивіковій медицині для відновлення тканин і повернення їм структурних, біохімічних і функціональних властивостей, які були втрачені в процесі старіння, було впроваджено багато пристроїв і методик». У будь-якому разі, самі приховані біологічні механізми змін тканин і оптимальні параметри лазера все ще знаходяться в стадії подальших досліджень, особливо ті, що стосуються такого специфічного середовища як слизова оболонка піхви.

Нещодавні дослідження, проведені професором Альберто Каллігаро разом з лікарем Стефано Сальваторе і професором Ніколя Зербінаті з відділення дерматології університету Інсубрія в Варезе (Італія), показали морфологічні зміни слизової оболонки піхви, обробленої спеціальним, новим фракційним СО2-лазером у жінок під час постменопаузи.

Лазер активізує коагуляцію, скорочує втрату крові, знижує до мінімуму утворення рубців і пухлин оброблених тканин, підвищує пружність і еластичність слизової оболонки, стимулює вироблення колагену, а також зменшує післяопераційний дискомфорт.

Як заявив професор Зербінаті: «Наші дослідження показують значну активізацію синтезу компонентів аморфної речовини матриці і глікозилювання білків. Це означає, що молекули колагену правильним чином об'єднані в компактні структури, які утворюють волокна з високими механічними та фізичними характеристиками, що забезпечує необхідний тонус стінок піхви. Біофізичні механізми цих регенеративних процесів обумовлені специфічною дією СО2, втіленого в систему DEKA SmartXide2 і особливо завдяки її спеціальному імпульсному режиму D-Pulse ».

Лазер SmartXide2 обладнаний спеціальним сканером і особливими ручними елементами для напрямлення променя фракційного СО2-лазера безпосередньо на стінки піхви. Сканер V2LR виконує «MonaLisa Touch» за допомогою особливих характеристик імпульсу DEKA-імпульсу або D-імпульсу, який був розроблений відділом досліджень і розробок компанії DEKA з метою доставки лазерної енергії специфічним і унікальним чином.

Піхва істотно відрізняється від шкіри, особливо з урахуванням співвідношення між поверхневим і більш глибокими шарами; тому завдяки даній технології лазерний промінь не утворює поглиблених мікроділянок вапоризації (випаровування) тканин, зокрема, в гіпертрофованій або атрофованій піхві, товщина стінок якої значно зменшена через зміни, викликані старінням.

Поліпшення товщі стінок і оновлення трофіки піхви дуже важливі для підвищення її функціональності. Всі жінки, що брали участь в дослідженні, повідомили про нове ставлення (новий погляд) до свого статевого життя, обумовлене зниженням кількості стресових ситуацій, породжених сухістю і травматичністю піхви, і в результаті – хворобливих відчуттів під час статевого акту.

Висновки

Компанія DEKA постійно вдосконалює свої знання і можливості, щоб надати кожній області медицини більше сучасних інструментів для терапії. Вплив на піхву під час менопаузи та після менопаузи не вважається частиною рішення, яке пропонується пацієнтам. Звичайні методи є системними і вони тісно пов'язані з несприятливими протипоказаннями. Крім того, за допомогою обладнання SmartXide2 можливі інші методи лікування, такі як лабіопластика, відновлення первісної форми клітора і зовнішніх частин статевих органів, завершуючи повний діапазон можливих процедур в цій області. V2LR SmartXide2, особливо у версії C60, пропонує до всього цього можливу альтернативу, викликаючи оновлення трофіки тканин (омолодження), як, можливо, і в багатьох інших областях медицини – нові рубежі, які ставить перед собою компанія DEKA і «MonaLisa Touch».

Додати ґаджети на домашню:

Компанія DEKA – лідер на світовому ринку в розробці і виробництві лазерів і джерел світла, систем для застосування в медичній сфері. DEKA продає своє обладнання через дистриб'юторські мережі і прямі філії. Представництва компанії є в більш ніж 80 країнах.

Досконалість є відмінною рисою досвіду компанії DEKA і визнання, яке отримала компанія в сфері досліджень і розробок. Якість, інновації та технологічну досконалість ставлять компанію DEKA в унікальне становище у всьому світі.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок