DEKA Інновації, що представляють якість, надійність і чітку орієнтованість на конкретне коло завдань

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

DEKA Інновації, що представляють якість, надійність і чітку орієнтованість на конкретне коло завдань

DEKA Інновації, що представляють якість, надійність і чітку орієнтованість на конкретне коло завдань
Протягом більше двох десятиліть, компанія DEKA (Флоренція, Італія) є лідером у виробництві високотехнологічних медичних лазерних приладів, так само як і в області інноваційних технологій, що використовуються в естетичних і хірургічних лазерних пристроях.

Лазерний пристрій SmartXide ² продовжує залишатися провідним інструментом на конкурентному ринку на сьогоднішній день, як універсальний пристрій, який можна застосувати для широкого спектра як медичних, так і естетичних показань.

«У мене була можливість застосувати SmartXide2 на великій кількості пацієнтів з різним станом шкіри, і виявилося, що пристрій надзвичайно гнучке й універсальне в застосуванні для широкого спектра призначень і спеціалізованих застосувань» говорить Паоло Бона, доктор медичних наук, професор дерматології Університету Флоренції (Флоренція, Італія).

«SmartXide2, безумовно, є проривом на світовому ринку лазерних технологій».

Детальніше про SmartXide DOT


Лазерний пристрій SmartXide DOT CO2 пропонує новий, консолідований підхід в питаннях естетичної медицини, забезпечуючи безпечний і ефективний метод лікування при великій різноманітності показань, таких як зморшки, Лентігінозом, шрами від вугрової висипки, хірургічні рубці, пігментовані рубці і розтяжки.

Пристрій SmartXide2 отримує значне функціональне перевагу щодо своїх попередників, при об'єднанні з DOT сканером і біполярної високою частотою (ВЧ) для поліпшення результатів процедур підтяжки шкіри і омолодження.

Завдяки грамотно інтегрованого властивості автоматичної настройки пристроїв, що підключаються SmartXide2, у практикуючих лікарів є можливість, у міру необхідності, з легкістю підключати всі аксесуари для сканування, що дозволяє уникнути необхідності повторного калібрування лазера для різних призначень перед кожною процедурою.

Ця практична функція пристрою SmartXide2 забезпечує зручність використання для широкого спектра застосувань і призначень. Наприклад, DOT / RF фракціонований сканер застосовується для фотоомолодження, хірургічний апарат Hi-Scan застосуємо в цілях гінекології та ЛОР, а система сканування V2LR для нового, унікального застосування на слизовій піхви.


Переваги роботи на SmartXide DOT



Це новий пристрій володіє доведеною ефективністю при зовнішньому лазерному вагинальном омолодження (V2LR), профілактичному лікуванні вагінальної атрофії, яка виникає, в основному, в зв'язку з менопаузою, і може зробити істотний вплив на загальний стан здоров'я пацієнтів.

У комплект системи SmartXide2 входить спеціальна насадка DEKA-Pulse, яка індукує колагенову стимуляцію слизової оболонки піхви для забезпечення омолодження і зміцнення тканин.

Ще однією особливістю SmartXide2 є технологія формування форми імпульсів (PSD ®), що дозволяє реалізувати доставку імпульсів в будь-якій формі, специфічної для кожного індивідуального лікування.

Повний спектр цієї інноваційної технології здається безмежним, оскільки імпульси різних форм можна застосовувати для конкретних медичних і естетичних показань. З появою цієї технології для діапазонів супер-імпульсів, ультра-імпульсів і гіпер-імпульсів, які вже застаріли, відкрилися нові кордони в застосуванні СО2 лазерами.

«Використання конкретних форм імпульсів в обраних цілях дозволяє не тільки досягти оптимальних результатів, а й отримати більш швидкі результати пацієнтам із зниженням ризику небажаних явищ після процедури», - повідомляє професор Бона.

Додаткові волокна діодного лазера також можна підключити до системи, тим самим розширюючи спектр терапевтичних можливостей пристрою і включає такі додатки, як ендохірургічні і ендоваскулярні методи лікування. Така універсальність робить SmartXide2 ідеально відповідним для повного терапевтичного підходу.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок