DOT-терапія: ера вагінального омолодження SmartXide2 V2LR

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

DOT-терапія: ера вагінального омолодження SmartXide2 V2LR

DOT-терапія: ера вагінального омолодження SmartXide2 V2LR

Жіноча репродуктивна система також піддається впливу часу: старіє, змінюється після вагітності і пологів та через нестачу естрогену (при клімаксі). Подібні патології мають вплив на якість життя молодої, соціально активної жінки, завдаючи дискомфорт в першу чергу її статевому життю. Новим підходом до проведення процедур в інтимній естетиці є SmartXide2 V2LR – сучасний метод вульво-вагінального омолодження, який базується на використанні нової системи із застосуванням СО2-лазера.

SmartXide2 V2LR: безопераційна методика поліпшення якості життя

Сьогодні система SmartXide2 V2LR – це безпечна і неінвазивна альтернатива:

- гормональної терапії під час клімаксу;

- класичної пластичної хірургії статевих органів, усунення наслідків вагітності та пологів, природного старіння.

Лазер випромінює створені безпосередньо для інтимного омолодження D-імпульси і використовується разом з автоматизованим сканером HiScan V2LR. Перевага даної системи в порівнянні з іншими існуючими технологіями – чудова робоча багатофункціональність.

DOT-терапія: CO2 лазер в порівнянні з гормональною терапією

DOT-терапія на сьогодні – це реальна альтернатива гормональної терапії. По-перше, вона гарантує нові можливості в лікуванні атрофії слизової оболонки. По-друге, виключає побічні ефекти, які виникають після застосування гормональної терапії.

Дана терапія виносить всі методики інтимного лікування на новий рівень. За допомогою внутрішньовагінальної насадки сканера HiScan V2LR, лазерний промінь впливає на слизову оболонку піхви, підвищує тонус, стимулює трофіку тканин, відновлює колаген. Процедура проводитися спеціальною технікою. Імпульс проявляє цільовий вплив, стимулюючи тканини, при цьому не ушкоджуючи їх.

Покращений компанією ДЕКА D-імпульс складається з:

- частини з постійною високою граничною потужністю (для максимально швидкого поверхневого видалення омертвілого епітелію  слизової оболонки);

- змінної частини з більш низькою граничною потужністю і пролонгованим часом випромінювання (дозволяє лазерній енергії просочуватися всередину і отримувати миттєве скорочення, внаслідок чого стимулюється синтез колагену для відновлюється нормальна еластичність стінок піхви).

V2LR естетична інтимна хірургія: не має аналогів методика і результативність

Лікарі, які спеціалізуються на репродукційній  лабіопластиці, циліндрізації піхви і відкритті клітора, відзначають, що лазерна система SmartXide2 V2LR більш ефективна в порівнянні з інвазивними методами.

Розробка процедур, націлених на естетико-косметичні аспекти лікування статевих органів, базується на великому досвіді і знаннях в застосуванні лазера в гінекології. Крім того, потреба в них зростає, зокрема серед жінок в період клімаксу. Естетична хірургія спрямована не тільки на отримання візуальних результатів, але і на поліпшення функцій, що має значення для здоров'я, самопочуття і якості життя жінки. Корекція недоліків зовнішніх статевих органів усуває неприємності і відновлює нормальний фізичний стан.

Ще недавно лазерні апарати мали всього один режим імпульсів, що не давало можливості адаптуватися до типу тканини. Система SmartXide2 забезпечила можливість використання СО2-лазера в делікатних зонах. Лазерні промені стимулюють коагуляцію, знижують втрату крові, мінімізують появу рубців і набряки тканин, скорочують післяопераційну дискомфортність, підвищують пружність і еластичність слизової оболонки, активізують синтез колагену.

Лазерна система СО2 RF з технологією PSD: багатосторонність без компромісів

Система з СО2-лазером, створена компанією ДЕКА, не має аналогів і володіє широким функціоналом через різноманітність лазерних імпульсів. Система виробляє оптимізовані імпульси для різнобічного використання, зокрема в гінекологічній хірургії і в інтимному ремоделюванні.

Такий результат був отриманий внаслідок розробки лазера СО2 RF з унікальною технологією PSD. За допомогою особливих характеристик нового джерела і його потужності, виробляються короткі лазерні імпульси з високими граничними потужностями і особливими формами для різних маніпуляцій. Такий ефект раніше не досягався при використанні традиційних або радіочастотних лазерів.

SmartXide2 V2LR: неповторність, багатосторонність, багатофункціональність

Система SmartXide2 забезпечена всіма необхідними аксесуарами для застосування в хірургії інтимного омолодження, отоларингології, дерматології та естетичної медицини і навіть в стоматології.

Система володіє повною базою даних, спеціальними ручними маніпулами, додатковими аксесуарами (сканерами, мікроманіпуламі) – всім необхідним для будь-яких потреб лікаря і для корекції проведеної процедури, для можливості обирати потрібну конфігурацію для своїх вимог, вказуючи тип джерела і потужність.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок