Сучасні методи вирішення судинних проблем за допомогою неодимового лазера Nd: YAG

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Сучасні методи вирішення судинних проблем за допомогою неодимового лазера Nd: YAG

Сучасні методи вирішення судинних проблем за допомогою неодимового лазера Nd: YAG

Така естетична проблема, як розширені капіляри на обличчі й тілі, яка зустрічається майже у 40% людей, легко усувається за допомогою неодимового лазера (ND: YAG). Випромінювання лазера направляється на ту ділянку шкіри, де розташоване судинне утворення (зірочки і сіточки, купероз, винної плями, розацея, гемангіома).

Енергія неодимового лазера, що характеризується довжиною хвилі 1064 нм і тривалим імпульсом, вибірково поглинається головними пігментами крові - гемоглобіном і оксигемоглобіном, що призводить до підвищення температури і, як наслідок, до згортання (коагуляції) білків крові і склеювання судин (ефект селективного фототермоліза).

Особливості методики видалення судинних проблем

Методика видалення судин неодимовим лазером унікальна, адже вона дозволяє впливати тільки на уражену ділянку судини, не залишає слідів на шкірі і не тягне за собою будь-які ускладнення.

Ще однією перевагою лазерного видалення судин можна назвати його високу ефективність не залежно від оброблюваної зони (тіло або особа) і кольору шкіри.

Величезна популярність неодимового лазера в косметології обумовлена його здатністю за невеликий відрізок часу усувати судинний малюнок (число процедур залежить від товщини капіляра і глибини його знаходження), склеювати гілочки капілярів до тонкощі волоска, забезпечувати судинах прозорість, вирівнювати колір шкіри.

Найкращим чином в питаннях видалення судин зарекомендували себе неодимові лазери SYNCHRO REPLA: Y італійської торгової марки DEKA.

Неодимовий лазер легко ліквідує як невеликі поверхневі, так і великі глибокі судини, при цьому навколишні тканини і клітини залишаються інтактними.

На відміну від уже застарілого методу електрокоагуляції, процедура видалення судин неодимовим лазером практично безболісна: передбачено наявність системи зовнішнього охолодження, тому пацієнт відчуває лише легке поколювання в оброблюваної області шкіри.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок