Омолодження статевих губ за допомогою лазера

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Омолодження статевих губ за допомогою лазера

Омолодження статевих губ за допомогою лазера

Компанія ДЕКА розробила унікальну систему, спрямовану на усунення дефектів шкіри, пов'язані з віковими змінами. Лазер SmartXide2 DOT + RF застосуємо успішно застосовується в естетичній гінекології. Омолодження статевих губ, це одна з численних процедур, які успішно проводяться на даному лазері.

Протягом багатьох років компанія Deka проводила численні дослідження, для того, щоб створити унікальну запатентовану методику вульво-вагінальне омолодження - MonaLisa Touch.

SmartXide2 DOT + RF здатний усунути проблеми ослаблених м'язів піхви після пологів, ефективно справляється з проблемами, що виникають в період менопаузи. Ефективний при опущенні стінок піхви, нетриманні сечі.

Крім того, лазер успішно усуває післяпологові рубці, вагинальную атрофію, справляється з обвисанням і в'ялістю статевих губ, освітлює шкіру в інтимній зоні. Він усуває патології, хворобливе сприйняття статевого контакту, свербіж і сухість, дистрофію вульви, піхви і так далі.

Омоложение половых губ рисунок


Результативність омолодження статевих губ з використанням лазера

«MonaLisa Touch» - унікальна методика, яка, за допомогою лазерного випромінювання, викликає вироблення колагену. Крім того, сприяє відновленню циркуляції крові.

Тобто, лазер завдає певні маленькі ранки, загоєння яких і призводить до бурхливої активізації утворення колагенових волокон. Омолодження статевих губ, дозволяє збільшити сексуальний потяг, привабливість для протилежної статі, наситити інтимне життя.

Лазерний імпульс діє двояко: випаровує верхній шар епідермісу і одночасно прогріває, що призводить в активному виробленню колагену. Як результат: зникають шрами і рубці, а шкіра стає більш підтягнутою, ущільненої і оновленою.


Позитивні сторони омолодження статевих губ

Варто зазначити: процедура не займе багато часу і не принесе дискомфорту. Перед сеансом, який триватиме близько чверті години, наноситься знеболюючий складу, який мінімізує можливість появи больових відчуттів.

Безпека процедури омолодження статевих губ гарантується використанням режиму, який підбирається виключно за вашими індивідуальними показаннями і характеристикам. Лазер практично не помітний, тому що максимум, що пацієнт може відчути - це незначне поколювання.

Застосування лазерної системи носить не тільки естетичний характер. Досить часто таким чином досягається рішення всіляких проблем, пов'язаних з фізіологією. Варто зазначити, що відновлення займає небагато часу: максимум тиждень. Крім того, процедури абсолютно без медикаментозних, тобто, не передбачають використання лікарських засобів.


Перед процедурні заходи


Омоложение половых губ при помощи лазера.


Цілком зрозуміло, що перед застосуванням лазера потрібно пройти ряд певних процедур. Перш за все, починати варто з огляду у гінеколога, який згодом призначить дослідження мікрофлори піхви під мікроскопом для визначення рН піхви.

Крім того, обов'язково потрібно здати мазок на онкологію, так як без цього аналізу застосування лазера виключено. Далі слід пройти обстеження органів малого таза за допомогою УЗД.

Сукупність усіх зібраних результатів аналізів дає уявлення про можливості провести омолодження статевих губ і зміні слизової піхви за допомогою методу «MonaLisa Touch».

Протипоказання до омолодження статевих губ

Отже, лазерне втручання виключається при наявності запальних процесів в малому тазу. Також застосування лазера неможливо при наявності новоутворень в матці або яєчниках, при порушенні згортання крові, а також вагітності.

Ефективність методики «MonaLisa Touch»

Перш за все, варто відзначити, що при впливі лазера на статеві органи, спостерігається повернення статевих органів в нормальний стан, підвищується їх тонус, що призводить до поліпшення якості сексуального життя. Крім того, стимулюючий вплив на слизову оболонку піхви викликає її зволоження і збільшує чутливість.


Омоложение половых губ MonaLisa Touch


Реабілітаційний період після омолодження статевих губ

Омолодження статевих губ за допомогою лазера супроводжується наявністю обмежувальних заходів, які виражаються в забороні після процедури відвідування лазень, саун, тренажерних залів. Однак, слідувати цим настановам потрібно протягом тижня.

Крім того, після проведення лазерної обробки, варто відмовитися від фізичних навантажень і статевих контактів. Використання тампонів також під забороною. Дотримання цих нехитрих правил призведе до швидкого завершення реабілітаційного періоду.

Варто відзначити, що омолодження статевих губ за допомогою лазера супроводжується впливом на слизову піхви, тобто, обробці піддані не шкіра, а саме слизова.

Такий стан речей призводить до того, що проводити процедуру може тільки грамотний фахівець лікар-гінеколог. Однак, вірити на слово не варто. При ньому повинні бути всі підтверджуючі кваліфікацію документи. Довірити своє здоров'я можна тільки такого лікаря.

Безпека «MonaLisa Touch» доведена клінічними випробуваннями. Короткий період реабілітації, відсутність вікових протипоказань, високий показник результативності - все це в собі поєднує «MonaLisa Touch».

Варто зазначити, що використання лазера і омолодження статевих губ помітить не тільки пацієнтка, а й її партнер. Більш підтягнуте і пружне піхву принесе додаткове задоволення не тільки представниці прекрасної статі, але і її чоловікові.



Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок