Видалення волосся лазером на обличчі

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення волосся лазером на обличчі

Видалення волосся лазером на обличчі

Видалення волосся лазером на обличчі - це одна з найбільш популярних і затребувана процедура на сьогодні, що не вимагає великого докладання зусиль. Інші технології, такі як воскове усунення або електроепіляція або е усунення на інших видах лазерів, вироблені на обличчі, можуть бути вельми болючими і некомфортними.


Епіляція верхньої губи в той же час вважається менш болючою і прекрасно переноситься. Крім цього, процедура виключає появу на обличчі фолікуліту.

 

Видалення волосся лазером на обличчі і її переваги

 

Видалення волосся лазером на обличчі має такі переваги:

Удаление волос лазером на лице

  • повна безболісність процедури, що проводиться на найчутливіших областях особи;
  • включення в обробку великих областей шкіри за невеликий проміжок часу;
  • мінімальна загроза появи порушень на областях котрі, оточуючих тканин;
  • можна проводити епіляцію навіть влітку по засмаглій шкірі, що є нововведенням на ринку;
  • moveo працює з будь-яким фототипом шкіри і з волоссям будь-якого кольору;
  • безпечність цієї процедури відрізняє її від іншого обладнання.

 

При використанні технології динамічної епіляції Moveo, пацієнт буде відчувати приємні погладжування і легкий приємний холодок. Видалення волосся лазером на обличчі більше не буде асоціюватися з болем.

 

Так уже повелося в сучасному суспільстві, що потрібно усувати зайві волосся на тілі в цілому. Стосується це і особи. Таким чином людина виглядає естетичніше, до нього приємно доторкнутися. Чоловікам громадськість завжди готова пробачити надмірну волосатість, чого не можна сказати про жінок.


Результати опитувань виявили, що велика частина представників сильної статі вважають привабливою дамську шкіру, не вкриту товстим шаром волосся. Ці жінки користуються величезною прихильністю серед чоловічої статі завжди.


Тільки вам необхідно вирішити, бути на вашому тілі волосяний покрив чи ні. Якщо вони приносять дискомфорт, сковують і вганяють у складні комплекси, правильніше буде від них позбутися назавжди! І в цьому завжди зможе допомогти проведення процедури Moveo - найбільш сучасне видалення волосся лазером на обличчі!

Удаление волос лазером на лице

 

Видалення волосся лазером на обличчі і його відмінність від фотоепіляції

 

Видалення волосся за допомогою лазера сильно відрізняється від фотоепіляції. Фотоепіляція проходить з використанням агрегату серії IPL, який виробляє фотоімпульсний світло досить значною яскравості.


Таке обладнання, по суті, лазером не вважають, оскільки є істотні відмінності в протяжності хвилі. Діє воно за тим же принципом, що і лазер - світловий потік, сформований механізмом IPL.


Видалення волосся лазером на обличчі має більше переваг в порівнянні з фотоепіляцією, як для клієнта, так і для фахівця. Після фотоепіляції набагато більше побічних ефектів. Лазер діє вибірково, не нагріваючи при цьому судини і інші тканини.

 

Видалення волосся лазером на обличчі і його відмінність від електроепіляції

 

 

До моменту виникнення лазерної епіляції широко в косметології застосовувалася електроепіляція. Дана процедура відрізняється хворобливими відчуттями і побічними ефектами. Суть її роботи полягає в тому, що за допомогою розряду струму через особливу тоненьку дріт подається сигнал на будь-який волосяний фолікул.


На великих площах, як виявилося, процедура електроепіляції є досить непростою і виснажливою.

 

Крім більшості позитивних факторів, видалення волосся лазером на обличчі має наступні протипоказання для проведення:

  • присутність хвороби цукрового діабету;
  • наявність епілепсії;
  • серцеві патології;
  • отримання фотосенсибилизирующих медикаментів;
  • існування різних діючих вірусних інфекцій;
  • герпес;
  • факт наявності подряпин, рубців і невідомих висипань;
  • лускатий лишай, проблеми згортання крові.

 

Досить довгий час надійна довготривала епіляція була неможлива. Сьогодні, з розвитком науково-технічного прогресу, все стає можливим. Звичайно, краще звернутися за допомогою до фахівця. Проводьте епіляцію тільки на лазері хорошої якості, щоб виглядати красиво і вільно!


Єдина умова - чітко дотримуватися всі інструкції і розпорядження лікаря. Фахівцю легко зробити якісну процедуру з технологією Moveo, завдяки вбудованим протоколам. Видалення волосся лазером на обличчі тепер простіше, доступніше і ефективніше! Використовуйте красу на повну!

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок