Апарат для корекції фігури TriActive

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Апарат для корекції фігури TriActive

Апарат для корекції фігури TriActive
Компанія DEKA (Італія) представляє неінвазивну процедуру Dermodinamic на лазерному апараті для корекції фігури TriActive + для клієнтів будь-якого віку, в тому числі і після сорока років. Процедура представляє собою комплексний вплив (ультразвук, дермодінаміческій вакуумний масаж, діодний лазер терапевтичної довжини хвилі, радіочастота) на проблемні ділянки, що вимагають естетичної корекції.

Етапи корекції фігури на апараті TriActive +

  1. Збір анамнезу та огляд пацієнта. TriActive коррекция фигуры
    З'ясовують, чи немає у пацієнта протипоказань до проведення фізіотерапевтичних процедур по корекції фігури на апараті TriActive +.

    Абсолютні протипоказання: інфекційні захворювання в стадії загострення, серцева недостатність, флебіт, тромбофлебіт, захворювання нирок і печінки, онкопатологія.

  2. Очищення шкіри.
    Будь-яке очищає засіб по типу шкіри. Завдання: очищення оброблюваної зони від всіх забруднень, які можуть взаємодіяти з випромінюваним світлом або перешкоджати ультразвуковому і радіочастотного джерел випромінювання. Очищуючий засіб змивають водою.

  3. Оцінка стану шкіри і розмітка області впливу.
    Оцінюють стан підшкірної жирової клітковини (ПЖК). Проводять диференціальну діагностику целюліту і локальних жирових відкладень. Відзначають кордону локальних жирових відкладень. Укладають пацієнта.

  4. Вплив на локальні жирові відкладення УЗ низької частоти 36-39 кГц.
    Завдання: руйнування сполучно тканинних волокон навколо адипоцитів, нормалізація трофіки за рахунок зменшення тиску на кровоносні судини. Під впливом УЗ низької частоти відбувається розрив мембранадіпоцітов з вивільненням ліпідів в міжклітинний простір.

    Утилізація ліпідів здійснюється природним фізіологічним шляхом. Для гарної провідності ультразвуку на шкіру наносять контактний гель. Параметри УЗ задають з урахуванням товщини ПЖК, спираючись на встановлені програми і суб'єктивні відчуття пацієнта. Під час процедури пацієнт не повинен відчувати болю або значного дискомфорту.

    Рухи маніпули - поступальні кругові, спрямовані від периферії до центру оброблюваної області. Критерій переходу до наступного етапу - розм'якшення ПЖК. При пальпації після впливу ПЖК повинна мати тістоподібну консистенцію.
  5. лімфодренажний масаж
    Дермодінаміческій лімфодренажний масаж за допомогою багатофункціональної лазерної маніпули. Завдання: поліпшення мікроциркуляції, стимуляція активності фібробластів, зменшення обсягу жирових відкладень, резорбція набряків. Проводять по сухій шкірі.

    Перед початком впливу з поверхні шкіри видаляють залишки ультразвукового контактного гелю, а пацієнтові пропонують надіти захисні окуляри. Масаж проводять лінійно по шляхах лімфотоку. Подовжену сторону порожнини вакуумної насадки розташовують перпендикулярно напрямку руху.

    З урахуванням морфотіпа пацієнта використовують встановлені програми. Параметри регулюють з урахуванням суб'єктивних відчуттів пацієнта. Масаж не повинен бути занадто інтенсивним, тому що надмірний спазм судин перешкоджає нормальній мікроциркуляції. Тривалість дії на одну анатомічну область - не більше 15 хв.

  6. Радіохвильової ліфтинг RF емульсія. Склад: гліцерин.


Завдання, які вирішує апарат для корекції фігури TriActive +


Завдання апарату для корекції фігури TriActive +: ліфтинг шкіри за допомогою тріполярной радіочастоти. Попередньо програми можна міняти, підлаштовуючись під особливості шкіри пацієнта і його відчуття. Радіочастота стимулює скорочення колагенових волокон, активізує мікроциркуляцію.

Поєднання RF впливу з вакуумним масажем активізує селективне нагрівання тільки шкірної складки з локальною дією на дерму і гиподерму, обмежуючи розсіювання тепла.

В насадки застосовують постійне охолодження, що запобігає термічне пошкодження поверхні шкіри. При необхідності рівень охолодження регулюють. У систему входить прилад, який контролює правильний контакт манипул зі шкірою, запобігаючи появі «жалящего» відчуття, викликаного потоком хвиль.

Температура поверхні шкіри під час виконання процедури не повинна перевищувати 42 ° С. Виміряти її можна за допомогою безконтактного лазерного термометра, яким укомплектований апарат.

Тривалість дії - 10-15 хв. в залежності від температури поверхні шкіри, суб'єктивних відчуттів пацієнта, заданих параметрів і досягнутого ефекту ліфтингу. Тривалість процедури - 40-60 хв. Курс - 6-8 процедур.

Домашній догляд після впливу TriActive +


Під час проведення курсу бажано споживати достатню кількість тваринного білка для нормалізації процесу утилізації ліпідів. Адекватний питний режим нормалізує метаболізм.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок