Доставка препаратів до місця призначення за допомогою ДОТ-терапії

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Доставка препаратів до місця призначення за допомогою ДОТ-терапії

Доставка препаратів до місця призначення за допомогою ДОТ-терапії

Препарати, які наносяться на шкіру, не завжди добре вбираються, так як ступінь проникнення залежить від характеристик активних елементів і їх можливості подолання бар'єру з епітелію.


Варто зазначити, що не всі необхідні речовини проникають досить глибоко, тому виникає питання: як змусити корисні речовини досягати необхідної глибини, щоб максимізувати ефективність програми косметологічної корекції? Найбільш оптимально з цим завданням здатний впоратися дермальний оптичний термоліз.


На даний момент, найбільш популярними по праву процедурами в естетичній медицині прийнято вважати аблятівную лазерну шліфовку, застосування ботоксу і аналогічних йому препаратів і вживання ними ін'єкційних контурну пластику. Всі ці процедури неможливо уявити без застосування лазера, так як тільки ця апаратура в змозі впоратися з завданнями різної складності.


Застосування лазера здатне зробити акцент на індивідуальні особливості пацієнта, внаслідок чого розробляється найбільш ефективний метод вирішення існуючої проблеми.

Особливість проведення даної процедури

На даний момент, програми по догляду за шкірою в першу чергу включають в себе застосування місцевих косметичних і космецевтических препаратів. Варто відзначити, що їх результативність становить всього від 1 до 5%.

Тобто, вони проникають в шкіру абсолютно в мізерній кількості, причому, глибина проникнення недостатня, тобто, з цих 5% досягає своєї мети ще менше речовин, так як глибина проникнення залишається недостатньою.

Справа в тому, що головну роль в можливості проникнення грає епітелій, точніше, верхній роговий шар. Дослідження природного бар'єру шкіри зайшли так далеко, що була розроблена ціла наука під назвою корнеологія.

Були виділені фактори, які впливають на можливість проникнення речовин:

  • схожість вихідних речовин з жирами;
  • молекулярний розмір;
  • відсутність заряду;
  • взаємозв'язок зі структурними компонентами шкіри.

Однак, дуже багато речовин не потрапляють під дані критерії, що призвело до того, що їх почали вводити ін'єкційно.

Розглянемо можливість доставки препаратів за допомогою аблятівного фракційного термолізу, на впровадження якого вплинув дермальний оптичний термоліз, який характеризується можливістю омолодження за допомогою пошкодження шкіри, внаслідок чого вона регенерується більш швидкими темпами.

Варто відзначити, що ДОТ-терапія є універсальною, так як має безліч показань до застосування.


Особливості впливу ДОТ-терапії

ДОТ-терапія ефективна через термічного і гістохімічного дії, які сприяють ремоделированию шкіри. Фототермічна і фотоакустичний ефект є основою, що ушкоджує Мікропромінь. Цветонезавісімий аблятівний вуглекислотний лазер впливає на молекули води, які знаходяться в клітинах тканин.

Нагрівання призводить до випаровування води разом з клітинами шкіри. Енергія впливу променя також вивільняється з парою, а її залишки рівномірно розподіляються в тканинах не пошкоджуючи їх. Все це призводить до скорочення колагенових волокон і, як наслідок, до Термоліфтінг.

Фотобіостімуляція безпосередньо залежить від лазерного променя, точніше, від його інтенсивності, ступеня проникнення і довжини хвилі, які чітко контролюються і призводять до відстроченого Термоліфтінг. Крім того, велике значення має час дії імпульсу.

Глибина прогріву тканин безпосередньо залежить від потужності випромінювання і тривалості імпульсу. Так, якщо користуватися мінімальною потужністю з тривалим часом впливу, то глибина прогріву значно збільшується.

Варто відзначити, що при такому впливі масова частка продуктів розпаду значно більше, ніж частка пошкоджених навколишніх тканин, що призводить до більш широкої зоні згортання, тобто, ефективність значно збільшується.

Тобто, для вибору параметрів проведення ДОТ-терапії, потрібно враховувати наступні фактори:

  • потужністю імпульсу можна контролювати абляцию;
  • час впливу відповідає за коагуляцію;
  • частота впливає на глибину проникнення.


Унікальність ДОТ-терапії полягає в тому, що можна змінювати параметри до 1,5 млн разів, що дозволяє значно розширити як діапазон процедур, так і ступінь їх впливу.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок