Який лазер для епіляції купити?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Який лазер для епіляції купити?

Який лазер для епіляції купити?
Ви власник клініки, салону краси або тільки відкриваєте свій кабінет і не можете визначитися, який все ж таки апарат для епіляції буде кращим?

Що з себе являє лазерний апарат Motus AX для епіляції?

- абсолютно безболісний;
- має високу пікову потужність, що діоду і не снилося;
- ефективно працює зі світлим волоссям і рудим;
- суперкороткі імпульси, що діоду і не снилося;
- єдиний в своєму роді олександрит і його технологія MOVEO запатентована;
- сезонність на даному апараті відсутня і просто-таки з пляжу можна йти і робити епіляцію;
- вартість витратних матеріалів тут мізерно мала в порівнянні з діодними системами.


Давайте розберемо все по порядку, щоб Ви могли зробити вибір для вашої клініки, салону. Зараз в інтернеті багато яскравих заголовків, таких як «Золотий стандарт лазерної епіляції», і пишуть це під кожним лазерним апаратом, включаючи фото- і елос-системи. Щоб допомогти Вам з вибором, ми порівняємо наш олександритовий лазер Deka модель Motus AX з технологією Moveo і діодний швидкісний лазер з двома, трьома довжинами хвиль.
Давайте з Вами зануримося трохи в історію і розглянемо, які були технології раніше і як працювали ті чи інші апарати.

Рубінові - перші апарати для лазерної епіляції з довжиною хвилі 694 нм. У цього лазера ідеальне поглинання меланіну (темний пігмент, що знаходиться в волоссі і не тільки), але з цієї причини відразу ж і з'являються недоліки. Робити епіляцію можна тільки на світлій шкірі і прибирати прицільно темне волосся. В іншому випадку – це відразу опік.

Олександритовий класичний лазер з довжиною хвилі 755 нм. З даною довжиною хвилі лазерний апарат прекрасно виконує лазерну епіляцію, але є певні обмеження за типами шкіри 1-3 по Фіцпатріку, а також щодо засмаглої шкіри. Якщо дивитися в цілому, то можна відзначити безболісність процедури в порівнянні з іншими системами. Епіляцію на олександритовому лазері видно одразу, так як через потужний потік енергії, націленої на меланін і коагуляційний тип епіляції, волосся відразу зникає, що в сукупності дає позитивний результат.

Діодні лазери з довжиною хвилі від 800 до 820 нм. Дані лазери працюють на 1-5 типах шкіри по Фіцпатріку, що є плюсом, на відміну від класичного олександрита, але в рази болючіше сама процедура епіляції. Також як правило мала робоча пляма, в середньому 9 мм, робить процедуру дуже тривалою. У підсумку отримуємо довгу хворобливу процедуру. Також можна підкреслити те, що середня кількість процедур на такому типі лазера 10.

Неодимові лазери з довжиною хвилі 1064 нм. Хромофорами у цього типу лазера є гемоглобін, оксигемоглобін. Результативність на даному типі лазерів не найефективніша, але зате можна виконувати епіляцію на будь-якому типі шкіри без обмежень. За відчуттям цей апарат так само як і діодний, відчутний. Результати епіляції на даному апараті видно не відразу.

Можна було б ще поговорити про фотосистеми IPL або ЕЛОС-апарати (фотосистема або рідше діодний лазер який одночасно впливає з біполярним RF), – але не будемо зупиняти на них свою увагу, так як ці системи найменш ефективні для епіляції, так як широкосмугове світло IPL набагато більше відбивається шкірою, ніж лазерні системи. Внаслідок чого більше процедур з меншою ефективністю. ЕЛОС-системи (IPL c RF) ніяк не покращують ситуацію з епіляцією. Зате як гордо звучить, ЕЛОС! Аж купити захотілося, і маркетологи задоволені.


Які зараз технології на ринку лазерних апаратів для епіляції?

Почнемо з того, що рубіновий лазер для епіляції вже ніхто не використовує, всі інші системи в більшій або меншій мірі використовують і випускають виробники лазерних систем. Але тепер про головне – про наше з Вами порівняння на початку даної статті.

Апарат Motus AX з технологією MOVEO. Це чистий твердотільний олександрит з довжиною хвилі 755 нм і піковою потужністю 6000 Вт. На відміну від класичного олександрита, він працює на будь-якому типі шкіри 1-6, а також на засмаглій шкірі. Також ще більшою його перевагою є швидкість виконання епіляції за рахунок великої робочої плями сапфірового накінечника і швидкості в 10 Гц. При високій швидкості і супер коротких імпульсах дерма встигає охолонути набагато швидше ніж волосся. Таким чином, кожен наступний імпульс приходить ще в розігріте волосся, але вже в остиглу дерму. Це і є акумуляція тепла в волосі, тобто кумулятивний селективний термоліз.

Звичайно, що ще точно варто відзначити так це абсолютна безболісність епіляції MOVEO в порівнянні з тими ж діодними лазерами або олександритом з штамповим методом.

Хотів би ще приділити увагу ринку списаних в Америці і Європі епіляційних систем. Якщо там від них відмовляються через моральну застарілість і дороге обслуговування, то наші люди із задоволенням скуповують дані паяльники. Такі системи більше мають історичну цінність, аніж називати в їх честь клініки і калічити потім людей. До речі, завжди можете попросити показати шильдик з датою випуску апарату. Повірте, вона Вас вкрай здивує, можливо, Ви опинитеся молодше даної системи.

Вибір залишається тільки за Вами, сподіваюся дана стаття допоможе Вам у виборі.

Владислав Мерщій


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок