Лазерна епіляція: плюси і мінуси

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерна епіляція: плюси і мінуси

Лазерна епіляція: плюси і мінуси
Небажана рослинність може бути присутнім на будь-якій ділянці шкіри, що не може не засмучувати представниць прекрасної статі. Існує багато методів боротьби з волосяним покровом, причому, результативність кожного з них досить різна.

Лазерна епіляція плюси і мінуси, а також наскільки вона ефективна? Ця процедура обросла всілякими міфами і легендами, з якими ми спробуємо розібратися.

Лазерная эпиляция: плюсы и минусы удаления волос

Отже, що ж собою являє лазерна епіляція? Це досить тонкий процес, який передбачає вплив на волосяний фолікул за допомогою потужного випромінювання, яке призводить до того, що структура волосся руйнується і він випадає, причому досить часто результативність досягає 95% при проходженні повного курсу лазерної обробки.

Варто відзначити, що епіляція лазером, впливаючи на волосяний фолікул, викликає відмирання самого волоса і він припиняє ріст назавжди. Тобто, епіляція лазером в змозі позбавити вас від рослинності на постійній основі.

Незважаючи на те, що дана методика практикується вже більше 20 років, більшість людей все ще сумнівається в її ефективності і вважає цю процедуру не тільки не ефективної, але і небезпечною для здоров'я, що є повною невідповідністю дійсності і в якійсь мірі самообманом. Розставимо всі крапки над «i» і розберемося, де ж все-таки істина.

Лазерна епіляція та вплив на організм


Нерідко можна почути думку, що лазерна епіляція викликає ушкодження внутрішніх органів. Обґрунтовується ця думка таким чином, що промінь лазера проникає глибоко в тіло людини і може завдати шкоди котрійсь із систем організму. Так можуть говорити тільки ті, хто не розбирається в тонкощах лазера як медичного обладнання.

Справа в тому, що лазер не ушкоджує навіть шкіру, так як глибина максимального проникнення складає всього лише 4 мм, тобто, промінь лазера ніяким чином до внутрішніх органів дістатися не може. Лазер впливає виключно волосяний фолікул і не впливає на шкіру як таку.

Максимально можлива реакція, яка може проявитися після процедури - незначне почервоніння, яке незабаром проходить без додаткового втручання з боку людини.

Шрами після епіляції: правда чи брехня?

20-ти річний досвід проведення лазерної епіляції підтверджує хибність думки, що лазерна епіляція викликає поява шрамів після проведеної процедури. Справа в тому, що лазер не травмує шкіру, як це відбувається в разі електроепіляції, відповідно, рубцювання, як таке, абсолютно виключається.

Крім того, ця процедура рекомендується для запобігання вростання волосся, яке нерідко можна спостерігати при проведенні воскової депіляції.

Вартість дуже висока? Та годі вам!

Багато хто впевнений, що вартість процедури дуже велика і віддавати такі гроші просто нерозсудливість. Однак, як кажуть, все відносно.

Якщо порахувати, скільки жінка щомісяця витрачає на кошти для депіляції, бритви та інші речі для видалення волосся, а якщо ще врахувати, що це розтрати, які носять постійний характер, то можна прийти до висновку, що позбавлення від волосся за допомогою лазерної епіляції варто буде на порядок дешевше.

Крім того, потрібно враховувати той факт, що на всілякі косметичні засоби ви будете витрачатися все своє свідоме життя, а лазерна епіляція позбавить вас від цієї рутини назавжди, причому, всього за 6-8 процедур. Якщо порахувати, скільки в підсумку ви заощадите час і грошей, то епіляція лазером вам здасться копійчаним заходом.


Лазерная эпиляция: плюсы и минусы. Легко и быстро

Біль - НЕ супутник лазерної епіляції! Не вірте!


Лазерна епіляція, скоріше, неприємна процедура, ніж болюча. Звичайно, варто враховувати больову переносимість, яка у всіх різна, а також область впливу, але навіть при понад чутливості процедуру складно назвати больовий.

Якщо епіляція проводиться на ділянці з тонкою ніжною шкірою, косметолог обробляє місце впливу спеціальним знеболюючим засобом, що значно знижує поріг чутливості. Переносимість цієї процедури практично 100%, чого не можна сказати про інші методи позбавлення від волосся (воскова і механічна депіляція).


Лазерная эпиляция лица
Як бути зі світлим волоссям?


Досить часто необхідно видалити світлі або сиве волосся. Принцип роботи лазера полягає в тому, що імпульс працює вибірково, тобто, він впливає тільки на темний пігмент, який знаходиться в волосі.

Лазерний колір вибірково обробляє власний мішок темного кольору, внаслідок чого навколишні тканини залишаються недоторканими і неушкодженими. Відповідно, «побачити» сиві або Пушкова волосся лазер не може в силу особливостей конструкції.

На сьогоднішній день, косметологія і медицина не навчилася працювати з сивими і пушковими волоссям і дієвого способу їх видалення немає. Нездатність працювати зі світлим волоссям є єдиним з існуючих недоліків, який слід враховувати пацієнтам.



Може, вистачить і однієї процедури?


Як би вас не переконували, однієї процедури обробки проблемних зон лазером буде недостатньо. Справа в тому, що лазер лазерна епіляція бореться тільки зі зрілим волосом і руйнує його назавжди без можливості відростання. Таких волосся на тілі досить мало. Всього 5-20 відсотків.

Тобто, одноразова обробка гарантує відмирання малої частини волосяного покриву. Волосся ж почнуть рости в інших місцях. Тобто, повністю волосся проростають протягом дворічного циклу. Відповідно з такою ситуацією, курс розраховується виходячи з цього часового проміжку.

Однак, потрібно враховувати той факт, що 100% гарантії відсутності проростання волосся вам не в силах ніхто дати, таким чином, за статистикою, після 6 процедур волосся відновлюється на 40%. Варто зазначити, що подібну цифру не варто сприймати як доконаний факт, тому що варто враховувати індивідуальні особливості в кожному конкретному випадку.


Засмага є протипоказанням: міф чи реальність?


Вплив на більшості моделей лазерів протипоказані при засмагу, так як меланін, який присутній в шкірі під впливом на неї сонячного світла, є мішенню для лазерного променя.

Однак існує універсальна методика Moveo, яка справляється зі своїм завданням без можливості виникнення опіку. Тому при наявності такої методики, лазерна епіляція стає доступною для використання цілий рік.


Эпиляция в зоне бикини

Рак від лазера ?! Просто маячня!

Звичайно, при наявності новоутворень на шкірі, які носять онкологічний характер, процедура протипоказана. Але що ж стосується думки, що лазер може викликати утворення ракових пухлин, є просто нісенітницею.

Потрібно розуміти, що утворення пухлин можливо тільки при сильному впливі певних променів з чітко поставленою довжиною хвилі. Лазерна епіляція передбачає випромінювання абсолютно іншого характеру, так що не потрібно вірити подібним припущенням.

Яка лазерна епіляція ?! Щетина виросте!


Досить часто можна почути, що епіляція лазером призводить до того, що волосся відростає більш жорсткі і кількість їх збільшується. Це абсолютно хибна думка, так як лазерний промінь впливає таким чином, що кількість волосся значно скорочується, а якщо і відбувається відростання, то волосся навпаки стають м'якшими.

Хоча після проведення декількох процедур дійсно спостерігається більш значне зростання волосся. Це пов'язано з тим, що лазерна епіляція сам волосся, після начебто видавлює з фолікула. Після такого «ривка», далі така тенденція не спостерігається. Це одноразовий ефект, який після усувається.



Лазерна епіляція всім підходить?

Досить поширена думка, що має право на існування. Справа в тому, що ми вже розглядали випадок з сивим волоссям і наявністю Пушкова волосся. Дійсно, лазер просто не бачить такий вид волосяного покриву.

Також є питання щодо роботи з різними Фототипи шкіри. Не всі лазери є універсальними в цьому. Відповідно, можна говорити про те, що лазерна епіляція неефективна в цьому випадку, однак, це єдині чинники, які говорять про те, що лазер не діє і застосування його безрезультатно.

Однак ці фактори є приватними і для більшості жінок, не характерні. Це, скоріше, виняток, який підтверджує правило. Втім, дані завдання легко вирішується за допомогою технології Moveo . Дана технологія працює з усіма типами волосся і з усіма Фототипи шкіри.

Лазерная эпиляция: плюсы и минусы 1

Лазерна епіляція її плюси і мінуси були описані в цій статті. Для аналізу бралися реальні опитування в медичних установах, і питання від клієнтів.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок