Лазерне омолодження тіла з технологіями Deka

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерне омолодження тіла з технологіями Deka

Лазерне омолодження тіла з технологіями Deka
Чому лазерне омолодження тіла набуло популярності у всьому світі? Які є процедури омолодження лазером? Ознайомтеся з найкращими методиками омолодження організму від компанії DEKA.

З роками шкіра людини старіє і втрачає зовнішній вигляд, пружність, що пов'язано не тільки з фізіологічним старінням, а й від впливу навколишніх чинників і способу життя людини. Втрата колагену є першою причиною для появи зморшок і втрати тонусу шкірного покриву.

Такі обставини змушують надовго не відкладати візит до пластичного хірурга. Але дана процедура не дуже-то і безпечна і може спричинити за собою ряд негативних наслідків. Підтяжка обличчя відноситься до вкрай інвазивної операції і супроводжується єдиним наркозом і декількома днями госпіталізації, а час відновлення триває аж до декількох місяців.

У проведенні такої операції може залишитися негативний результат: помітні рубці, відмерлі ділянки шкірного покриву, втрата сприйнятливості шкурки, тривалі болі, ненатуральний зовнішній вигляд.

А застосування філерів здатне породжувати непереносимість з виникненням алергічних дерматитів, синців, абсцесів, гранульом і розвитку чорних плям на ділянці, де були введені ін'єкції.

Лазерное омоложение

Лазерне омолодження тіла підходить всім


Щоб полегшити життя багатьох людей і уникнути побічних ефектів, на протязі довгого часу фахівці в області косметології розробляли і вдосконалювали нові методики, які змогли б відновити пружність і щільність шкірної тканини.

У зв'язку з підібраним способом і ступеня поліпшення зовнішнього вигляду шкірного покриву, істотно зменшується в'ялість дерми і поліпшується її структура. DEKA дає великий діапазон концепцій з метою допомогти, застосовуючи різноманітні способи, в тому числі лазери в косметичній медицині, з метою зробити лазерне омолодження тіла.

Принцип роботи

Мають місце різного роду процедури, які б поєднували в собі заходи щодо денатурації генового волокна в тканинах і сприяння вироблення колагену.

В даному випадку енергія під виглядом тепла утворює рівномірний процес, який і призводить до скорочення волокна колагену, що пробуджує фібробласти взяти участь в синтезі протягом пару місяців вже після її лікування.

Лазерне омолодження тіла дуже різноманітно і існує багато різних інвазивних і малоінвазивних способів, розроблених для відновлення шкірного покриву:

Неінвазивні операції: великий діапазон ключів, присутність емісії в інфрачервоній сфері з 750-1800 нм (DOT Функціональна майданчик), дає прекрасний результат в діапазоні поглинання вода, абсолютно не небезпечна і результативна терапія в результаті тривалого прогріву конкретно в дермі.

Лазерное омоложение на DOT технологии DOT Функціональна майданчик. Термоліфтінг полягає у впливі інфрачервоного випромінювання на ділянки шкірного покриву, внаслідок чого прогрівається тканину і відбувається природний процес стимуляції.

Як результат теплового впливу-скорочення колагенових волокон, відбувається активізація колагену і ділянки впливу показують шикарний результат (зникнення в'ялості і покращений зовнішній вигляд).

Даний метод має подібності з операцією підтяжки шкіри обличчя, однак це лазерне омолодження тіла має ряд переваг. До переваг термоліфтінга можна віднести і те, що розвиток колагену тривати ще протягом декількох місяців, і з часом результат процесу шкурки робиться найбільш видимим і стійким.

Вже після операції термоліфтінга протягом півроку буде спостерігатися результат розгладження зморшок, коригування контурів. А зовнішній вигляд шкірного покриву стане чарівним з підвищенням пружності та еластичності.

Лазерное омоложение

Неаблатівное лазерне омолодження тіла


Лазерное омоложение с TriActive+ Dermodynamic (Концепція Triactive + ) має потрійний процес з глибокої лазерної стимуляцією 808 нм, локалізована концепція охолодження і масування шкірного покриву з метою позбавлення в'ялої шкіри від.

Лазерне омолодження тіла позбавляє від целюліту


Мало інвазивні методи: істотне поліпшення можна помітити з використанням традиційних шліфувань лазера СО2, які викликають абляцию, іншими словами, видалення, і стиснення генового волокна в шкірному покриві і в подальшому ремоделировании.

Таке ремоделювання відбувається під час лікування і спрямованих на вивчення технологій і методик, що дозволяють забезпечити відповідні результати з одночасним скороченням реабілітаційного процесу і виникнення різного роду побічних ефектів.

Фракційний лазер CO2 SmartXide DOT від компанії DEKA, є найбільш дієвою системою для здійснення лазерної шліфовки шкірного покриву. За допомогою свого інноваційного способу випромінювання SmartPulse, регулювати процес пошкодження шкіри можна з найбільш високою результативністю.

За своєю формою SmartPulse імпульс є двійковим:
  • частина перша - можна охарактеризувати високим ступенем потужності за досить маленький проміжок випромінювання, дає можливість швидко видалити шар епідермісу і поверхневу дерму, не завдаючи шкоди кожному покрову;
  • частина друга - володіє низьким порогом впливу, що випускається з меншою швидкістю, нагрівається в глибинному шарі шкіри і дозволяє отримати стиснення і стимуляцію генового речовини.

Фракційний мікро аблатівная спосіб лазерного омолодження тіла - його шкірного покриву

Лазерное омоложение smartlipo
Лазерний ліполіз являє собою малоінвазивної новаторську методику, яка застосовує нестандартні Nd: лазер YAG в сфері омолодження організму. Smartlipo .

Завдяки цій методиці лазерне випромінювання Laserlipolisi безпосередньо направляється в гиподерму за сприяння мікро-канюлі ф1 мм або ф1,4 мм і з оптичним волокном розміром 300 і 600 мкм.

За своєю структурою імпульс SmartLipo сприяє генерації фотомеханічного результату в зоні, що знаходиться на кінці канюлі, яка руйнує мембрани адипоцитів.

Завдяки другій частині фототермічна енергії коагулируются невеликі кровоносні судини, це сприяє малої втрати крові - в зазвичай використовуваних методиках така можливість відсутня.

Впливаючи в поверхневих шкірних тканинах, фотостимуляція колагену здійснюється всередині і сприяє швидкому ефекту відновлення шкірного покриву з наступним процесом стимуляції і вироблення коллагенового речовини.

Лазерне омолодження тіла має велике майбутнє в Україні, так як можливості цих процедур просто величезні. Омолодження організму (функції організму, шкіра і фігура) легко, просто і ефективно з технологіями DEKA.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок