Лікування акне лазером SmartXide DOT2 з максимальною ефективністю

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лікування акне лазером SmartXide DOT2 з максимальною ефективністю

Лікування акне лазером SmartXide DOT2 з максимальною ефективністю
Компанія ДЕКА є новатором на ринку естетичної медицини і займається розробкою інтелектуального обладнання, аналогів якому немає в світі. Лікування акне лазером, є одним з пріоритетних напрямків в дослідженнях і розробках компанії.

Варто зазначити, що розробки в даному напрямку ведуться вже десятиліття і Deka встигла досягти на цьому поприщі неймовірних результатів, які були визнані не тільки виробниками обладнання, лікарями, а й вдячними клієнтами, які відзначають високу ефективність і унікальність новинок.


Методи лікування акне

Лікування акне лазером, не єдина методика доступна споживачам. Давайте розглянемо найбільш популярні методи лікування акне на сьогоднішній день. Як кажуть косметологи, сьогодні для боротьби з акне найбільш широко застосовуються такі методи:
  • філери;
  • пілінг;
  • дермабразия;
  • лазерне шліфування;
  • комбінація тих чи інших способів.

Раніше досить часто застосовувалася тотальна шліфування, проте, глибина впливу негативно позначалася на реабілітаційному періоді, який займав досить багато часу, що робило процедуру бажаної не для всіх, тому що не кожен може собі дозволити тривале перебування в домашніх умовах.

Однак, більш щадні процедури надавали менш виражений ефект, що також негативно сприймається клієнтами, так як вони хочуть позбутися проблеми акне за короткий час з мінімальним терміном відновлення.

Рубцювання в таких випадках відбувається неоднаково, внаслідок чого рубці відрізняються по глибині, області ураження та неоднорідності шраму. У той час, як лікування акне лазером виключають дані проблеми.

Лікування акне лазером базується на патентованих технологіях


Лечение псориаза лазером Dot технология Унікальність системи полягає в тому, що лазер СО2 SmartXide DOT2 здатний випромінювати імпульси різної потужності на чітко поставлене часовий проміжок.

Завдяки технології точкового впливу, стало можливо запускати природну систему відновлення шкіри, без шкоди оточуючим тканинам і органам.

Вбудовані протоколи мають параметри, які підходять для лікування майже будь-якого випадку прояви акне. Це призвело до того, що лікування акне лазером стало ефективніше і результативніше в проведених процедурах відповідно до конкретної розв'язуваної проблемою.



Лікування акне лазером SmartXide DOT2



Косметологи досить довго проводили лікування даного явища, так як впливати одночасно на гіпертрофовані і атрофовані ділянки було неможливо, тобто лікування проводилося поетапно, різними техніками лазерного впливу досить тривалий час.

Варто зазначити, що проблема постакне досить поширена і може викликати як естетичні проблеми, так і психологічні, тобто, своєчасне і правильне лікування є запорукою естетичного і психологічного здоров'я і успішності особистості в цілому.

Лечение акне лазером результат 1
Лечение акне лазером результат 2

Однак, революційна технологія SmartXide DOT2 кардинально змінила ситуацію. Лікування акне лазером є менш травматичною і з більш коротким терміном реабілітації, що позитивно позначилося на популярності даної системи.

SmartXide DOT2 зробив прорив в косметології, так як використання різних режимів, технік і імпульсів різної потужності призвело до того, що стало можливим за один сеанс впорається з декількома завданнями.

Так, стало можливим одночасно стимулювати вироблення колагену і скорочення еластичних волокон, внаслідок чого обсяг шрамів скорочується до мінімуму, а результативність досягає максимальних значень.

Вбудовані протоколи розроблені провідними фахівцями галузі, а їх багатофункціональність призводить до того, що результат лікування акне лазером перевищує навіть найсміливіші очікування і розрахунки самих фахівців.

Лечение акне лазером результат 3

Багатоплановість впливу і многоваріатівность використання SmartXide2 дозволяє досягти таких результатів, про які раніше й не мріяли, а недовгий термін реабілітації робить ці процедури бажаними для кожного клієнта.

Варто відзначити, що унікальність та інноваційність SmartXide2 відзначена не тільки провідними фахівцями різних галузей, а й вдячними клієнтами, відгуки яких переконають навіть найбільшого скептика. Лікування акне лазером завдяки технологіям Deka, стало простий і легко розв'язуваної завданням.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок