Лікування лазером в гінекології за методикою MonaLisa Touch

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лікування лазером в гінекології за методикою MonaLisa Touch

Лікування лазером в гінекології за методикою MonaLisa Touch
Сучасна косметологія пропонує широкий спектр послуг по омолодженню, а сучасні розробки роблять цей процес значно комфортніше для пацієнта і з мінімальним ризиком для здоров'я. Лікування лазером в гінекології, є передовим методом лікування в сучасній медицині.

Компанія ДЕКА залишила позаду всіх можливих конкурентів, особливо в області косметичної гінекології. Це дало поштовх для розвитку інноваційних технологій, які звели нанівець всі відомі до цього методики і способи омолодження статевих органів.

Яскравим прикладом таких інновацій є лікування лазером в гінекології за технологією MonaLisaTouch , основне призначення якої - вагінальне омолодження, яке стало можливим за допомогою використання лазера СО2.

Лечение лазером в гинекологии

MonaLisaTouch впливає на слизову піхви лазером, який можна програмувати залежно від специфіки стану пацієнта. Таке виборче вплив призводить до того, що стало можливим лікування багатьох патологічних станів, причому, реабілітаційний термін скоротився досить значно.

Такий стан речей призвело до того, що MonaLisaTouch використовується практично у всіх провідних косметологічних салонах і лікарнях.

Як саме відбувається лікування лазером в гінекології?

Технологія MonaLisaTouch застосовується в разі наявності вагінальної і м'язової атрофії, при наявності рубців, які з'явилися внаслідок пологів, для корекції зовнішнього вигляду статевих органів, а також в разі в'ялості і сухості в області статевих органів.

Досить часто лікування лазером в гінекології застосовують при нетриманні сечі, а також для відновлення фізіологічного стану піхви.

MonaLisaTouch ефективна при зниженні лібідо і при втраті пружності піхви. Варто відзначити, що MonaLisaTouch здатна вирішити не тільки естетичні проблеми. До неї вдаються в разі виникнення проблем в парі з-за так званого звуження піхви, яке якісно знижує рівень статевих відносин.

Методика використовується при гіперпігментації, а також при опущенні стінок піхви. Інноваційна методика MonaLisaTouch покликана вирішувати не тільки естетичні проблеми, а й гінекологічні, і навіть проблеми психологічного характеру, які можуть виникнути на тлі статевої дисфункції.

Лазерная гинекология MonaLisa Touch

Лікування лазером в гінекології працює за такими принципами


Основою для роботи методики MonaLisaTouch є застосування лазера СО2, причому, лазер діє за допомогою імпульсу D-pulse, що і робить його виключно унікальним.

Справа в тому, що D-pulse розроблений виключно для впливу на слизову піхви, що дає можливість отримання мікроаблатівного і коагуляційного ефекту, причому, температура не робить негативного впливу на піхву, так як вплив виявляється в фізіологічних межах. SmartXide2 V2LR для роботи використовує імпульс D-pulse.


Принцип його дії полягає в наступному: спочатку лазер видаляє верхній епітеліальний шар, який з яких-небудь причин втратив свої природні характеристики, далі, глибше проникнення призводить до того, що температура сприятливо впливає на утворення колагену в тканинах, який і відповідає за молодість і пружність епітелію.

Чому саме MonaLisaTouch?

MonaLisaTouch лазерное омоложение влагалища
Лікування лазером в гінекології (MonaLisaTouch) має ряд переваг, на які не можна не звернути увагу. Технологія дозволяє виключити гормональні засоби, які не вітаються представницями прекрасної статі.

Крім того, вироблення колагену, внаслідок впливу лазера, сприятливо впливає на загальний стан статевих органів і сприяє їх омолодженню й оздоровленню.

Пружність піхви сприятливо впливає на статеве життя пари, а відсутність реабілітаційного періоду тільки підтверджує унікальність процедури.


Варто зазначити, що процедура допускає можливість відновлення статевої активності вже через 48 годин. А той факт, що результат фіксується на 1.5 року - не залишить і тіні сумніву в її проведенні.

Процедура безпечна для алергіків, так як проводиться без анестезії, що тільки підтверджує її унікальність і високі показники після проведення лікування і омолодження.

Лікування лазером в гінекології: підводимо підсумки


Методика MonaLisa Touch із застосуванням СО2 лазера на основі Д-імпульсу дозволяє не тільки омолодити піхву. Але і сприяє відродженню втрачених сексуальних відчуттів, які виводять відносини пари на якісно новий рівень.


Крім того, процедура не передбачає використання анестезії, що робить її придатною навіть для алергіків. Відсутність реабілітаційного періоду тільки підтверджує її унікальність, а позитивні відгуки не залишають сумнівів для її застосування.

Італійська компанія ДЕКА створила унікальний продукт, аналогів якому немає в світі. Популярність обладнання серед не тільки косметологічних салонів, але і в медицині, не залишає сумнівів в її можливостях.

Лікування лазером в гінекології за методологією MonaLisaTouch - це довгостроковість результату і широта застосування для усунення численних естетичних і фізіологічних проблем.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок