Медичний лазер на що звернути увагу при покупці

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Медичний лазер на що звернути увагу при покупці

Медичний лазер на що звернути увагу при покупці
На що ж звертає клієнт свою увагу при покупці апарату? Медичний лазер вибирають, в першу чергу, за такими характеристиками: ціна, технічні параметри і бренд. Безумовно, це перше з чого варто почати відбір обладнання. Однак існують не менш важливі моменти для формування вибору на користь того чи іншого апарату, а також постачальника.

медицинский лазер выбор покупателя

Купуючи медичний лазер зверніть увагу на:

  1. Гарантія. Обов'язково потрібно дізнатися чи дає компанія гарантію і які випадки можуть бути гарантійними, а які ні. Дуже часто в гонитві за меншою ціною, клієнт виключає цей пункт. Дуже даремно. Адже бувають різні моменти при експлуатації, що можуть призвести до виведення з ладу медичний лазер. Тоді доведеться солідно заплатити за лагодження та деталі.

  2. Післягарантійний ремонт. Зверніть увагу на те чи здійснює компанія обслуговування після того, як закінчиться гарантія. Дуже часто компанії, розуміючи, що клієнт до них прив'язаний виставляють послуги просто за захмарними цінами. Поцікавтеся прайсом і сервісної політикою компанії.

  3. Сертифікація сервісного центру. Ви повинні бути впевнені, що Ваш апарат лагодять НЕ доморощені «майстра». З'ясуйте чи є сертифікати у співробітників сервісу компанії? Пройшли вони навчання на заводі виробники.

    Наявність такого документа, буде свідчити про компетенцію даних фахівців, про наявність необхідних знань. Адже медичний лазер, є високотехнологічним устаткуванням, що вимагає особливих знань.

  4. Навчання. Цей пункт дуже важливий. Успішна діяльність безпосередньо пов'язана з уміннями фахівців вашої компанії працювати на цьому апараті і правильно експлуатувати його. При порушенні правил експлуатації, апарат може вийти з ладу і потребуватиме ремонту.

    Важливо отримати повне навчання по роботі на медичний лазер. Чи є методології, на скільки компетентні фахівці. Навчання лікарів повинні проводити сертифіковані фахівці з медичною освітою, практики, які багато працювали на такому апараті і знають всі нюанси пов'язані з ним. Ви повинні отримати всю необхідну документацію для роботи.
Медицинский лазер

Що пропонує Deka, якщо ви купите медичний лазер?


Компанія Deka Laser Ukraine пропонує своїм клієнтам тільки найкращі умови для придбання обладнання. Ви отримуєте офіційну гарантію від заводу виробника. Всі гарантійні і післягарантійні роботи ведуться сертифікованими співробітниками компанії, які пройшли навчання в Італії.

Наші фахівці готові до відрядження в будь-яку точку України. Ремонт здійснюється в найкоротші терміни, щоб зменшити простої обладнання.

Академія Deka Laser, це спеціальний підрозділ компанії, яке включає в себе сертифікованих тренерів, справжніх професіоналів своєї справи. Ми організовуємо навчання наших клієнтів безпосередньо з виїздом, на моделях.

Даємо практичні рекомендації при проведенні тієї чи іншої процедури. Крім того, наша компанія постійно проводить навчальні семінари і вебінари на конкретну тематику. Ми охоче ділимося своїми знаннями та напрацюваннями.

Медичний лазер компанії Deka, це не тільки відмінна якість, але ще і відмінний сервіс, а також чудове навчання! Компанія «Дека Лазер Україна» буде рада співпраці! Більше інформації про лазерному обладнанні дивіться тут .

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок