Видалення онихомикоза лазером Synchro FT

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення онихомикоза лазером Synchro FT

Видалення онихомикоза лазером Synchro FT
Оніхомікоз є грибкове ураження не тільки нігтьової пластини, але і нігтьового ложа, що, надалі, може привести до проблем не лише естетичного характеру, а й у повсякденному житті. Оніхомікоз виражається в відшаруванні нігтьової пластини, що провокує зміну не тільки її товщини, але і кольори, текстури в цілому, що призводить до значної деформації самого нігтя.

Цілком логічно, що якщо поразка носить грибковий характер, то причиною захворювання є саме грибок і мікроспорія. Видалення онихомикоза лазером Synchro FT є найкращим засобом для лікування даного захворювання і в даній статті ми розглянемо саму проблему, види лікування, які є і переваги лазерного лікування.

види онихомикоза

На даний момент прийнята така класифікація оніхомікозу:

  1. На першій стадії зміни не настільки критичні і виражаються в появі плям і смуг на нігтях. Крім того, змінюється колір нігтя, а товщина ж залишається в колишніх межах.

  2. Друга стадія характеризується не тільки зміною кольору, але і втрачається природний блиск, ніготь починає руйнуватися по краях.

  3. На останній стадії ніготь відходить від нігтьового ложа.

Однак, класифікацію можна провести і трохи іншим способом. Оніхомікоз може розглядатися по розташуванню зони ураження.

Так, якщо ніготь руйнується у вільного краю, то оніхомікоз є дистальним. Якщо ж грибок в першу чергу охоплює бічні сторони нігтя, то такий вид є латеральним.

У разі поразки заднього валика, оніхомікоз визнається як проксимальний, а сіли хвороба розрослася на всю нігтьову пластину, то такий вид називають тотальним. Видалення онихомикоза лазером повинна базуватися на точному діагнозі фахівця, так буде досягнутий позитивний результат.

Варто відзначити, що це захворювання досить поширене і вражає близько 13% всього населення земної кулі. Цікавим є той факт, що оніхомікоз воліє ноги, по крайней мере в цьому нас переконує статистика.

Методи боротьби з онихомикозом за допомогою стандартних засобів

Видалення онихомикоза лазером не єдина процедура. Їй передували інші способи лікування цієї недуги. Стандартними методиками прийняти вважати зовнішнє застосування засобів, які пригнічують ріст дріжджоподібних грибків, а також коштів, які мають дезінфікуючу дію, яке призводить до умертвіння грибків.

Також антигрибкові засоби можна віднести з стандартним методам боротьби з онихомикозом. Крім того, апаратні процедури також ніхто не відміняв, тому, до класичного лікування можна віднести апаратний педикюр, а також вплив гальванічних ванн і ультрафіолету.

Варто відзначити, що дані способи не досить ефективні, так як є можливість рецидиву, крім того, тривалість лікування досить тривала і немає впевненості в її результативності.

Цілком логічно, що тривале лікування передбачає і значні матеріальні витрати, які в сукупності з можливістю рецидиву зводять нанівець популярність цих методів.

Підбір виду лікування - справа важлива і залежить від великої кількості факторів, таких як тип ураження, вид грибка, обсяг пошкодження. Крім того, на ефективність лікування впливає дотримання всіх приписів лікаря як по медикаментозної лінії, так і за тривалістю лікування.

Реалії сьогоднішніх днів привели до того, що стандартні способи лікування не виправдовують очікувань за вартістю, результативності та тривалості лікування, тому, почали активно розвиватися інші способи лікування оніхомікозу. Видалення онихомикоза лазером є передовою методикою, яка залишає далеко позаду всі інші.

Видалення онихомикоза лазером


Удаление онихомикоза лазером Synchro FT На даному етапі боротьби з онихомикозом серед альтернативних способів лікування найбільш результативним видалення онихомикоза лазером, який не тільки гальмує зростання грибка, але і руйнує його міцелій за допомогою впливу на нього випромінюванням.

Тобто, випромінювання генерується в самому грибку, що і викликає його знищення, причому, досягається це з мінімальними больовими відчуттями, а ось результативність дійсно перевершує всі очікування.

Принцип видалення онихомикоза лазером Nd: YAG з довжиною хвилі 1064 нм заснований на глибокому проникненні в нігтьову пластину, внаслідок чого грибок руйнується повністю, а не частково.

Енергія, яку випромінює лазером, накопичується в грибку і досягає такого рівня, який призводить до руйнування патогенного агента. Тривалість дії лазера настільки мала, що нігтьове ложе не встигає піддатися його впливу і практично не зачіпається.

Видалення онихомикоза лазером має ряд переваги:

Удаление онихомикоза лазером Synchro FT (технология)
  1. Дозування випромінювання.
  2. Контроль часу впливу.
  3. Відсутність адаптації грибка до впливу.
  4. Мала тривалість процедури.
  5. Короткий курс лікування.
  6. Відсутність реабілітації та побічних дій.

Крім того, процедура надає імунокорегуючої дію, практично безболісна, а терапевтичний результат досить стійкий.



Видалення онихомикоза лазером показано в таких випадках


Лазер застосовується в разі, коли стандартні способи лікування не приносять бажаного результату, застосування антимикотических препаратів неможливо, хворий страждає на діабет, уражено велика кількість пальців, при наявності бородавок або ж вросла нігтьової пластини.

Удаление онихомикоза лазером клинический случай

Отже, сучасна медицина все більше вдається до лазеру як панацею при лікуванні оніхомікозу. Такий стан речей дуже обгрунтовано, так як стандартні методи лікування в окремих випадках приносять очікуваний результат, а тривалість лікування і його вартість досить-таки високі.

Видалення онихомикоза лазером відбувається швидко, якісно і ефективно. Причому, можливість рецидиву зведена до мінімуму на відміну від стандартного лікування. Таким чином, лазерне вплив є більш бажаним для пацієнта, так як не має протипоказань і побічних ефектів.

Не можна не відзначити те, що після процедури відсутній реабілітаційний період і постпроцедурний догляд, тобто, хворий повертається до нормального життя відразу ж вийшовши з лікувального закладу.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок