Лазерне видалення зірочок і судин: особливості, результати, фото

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерне видалення зірочок і судин: особливості, результати, фото

Лазерне видалення зірочок і судин: особливості, результати, фото

Своєчасне лікування вищевказаних захворювань, є запорукою довголіття і відмінного здоров'я. Щоб вилікувати дані захворювання слід звернутися до відповідних фахівців, який допоможе вибрати необхідний метод лікування. Один з найбільш оптимальних методів лікування є лазерне видалення зірочок і судин.

Кровоносна система людського організму, є складним механізмом, який складається величезною мережі капілярів, артерій, вен. Будь-яка несправність в роботі даної системи, відразу ж приведе до збою роботи всього організму, кожного його органу.

Крім того такі порушення ведуть до появи таких патологій і захворювань, як невус (винної плями), гемангіома, купероз, телеангіектазії та ін. Судинна патологія може бути придбана і вроджена.

Пацієнт може вибрати для лікування електрокоагуляцію, озонотерапію, мікросклеротерапіі, радіочастотну облітерацію. Але на сьогоднішній день найбільш передовим способом лікування є лазерний метод видалення судин і судинних зірочок неодимовими лазерами. Даний метод не має недоліків, на відміну від інших методологій.

Лазерне видалення зірочок і судин на апараті Synchro FT

Лазерное удаление звездочек Synchro FT

Лазерне видалення зірочок і судин технологічно складно реалізовується процедура, однак фахівці DEKA розробили унікальну методику усунення, яку запатентували - систему Synchro FT.

Вплив неодимовими лазерами на шкіру, є виборчим, точковим. Сусідні ділянки шкіри не пошкоджуються. Лазерний імпульс впливає на гемоглобін і оксігемаглобін кров, нагріваючи їх до заданих температур. Після чого ці компоненти піддаються коагуляції (згортання).

Судини порожніють і знебарвлюються. Протягом двох місяців вони повністю розсипаються. Після чого вони стають повністю не помітні під шкірою.

Дану процедуру можна проводити для шкіри будь-якого фототипу. А вбудовані протоколи спрощують роботу фахівця, так як дають вибрати необхідний вид лікування. Площа робочого плями регульована і становить 2,5-13 мм. Відсутня будь-яка нанесення каліцтв довколишніх тканин, так як потужність і глибина впливу лазерного променя чітко регулюються.

Лазерне видалення зірочок і судин може відрізнятися невеликими хворобливими відчуттями (поколювання) в оброблюваної області.


Лазерне видалення зірочок і судин: особливості проведення процедури

Лазерное удаление звездочек манипулы


Неодимові лазери SYNCHRO FT пропонує чотири різних конфігурації для вирішення проблем, які можуть виникнути під час процедури «Лазерне видалення зірочок і судин», що задовольняють потреби медичних установ.

Преміум конфігурація з потужним джерелом неодимового лазера Nd: YAG (1064 нм) довго імпульсний лазер. Такі характеристики є найкращим вибором для виконання безпечних і швидких процедур, таких як видалення судин.

Лікарі можуть запропонувати широкий спектр процедур в цілковитій безпеці: видалення волосся в справедливих і темно фототипів, лікування малих і середніх судинних уражень, що не абляціонного омолодження шкіри і видалення поверхневих пігментних утворень.

Основною відмінністю Synchro FT від інших лазерів є можливість поділу імпульсу на подімпульси. Ця технологія використовується тільки в лазерному обладнанні DEKA. Суть даної технології полягає в тому, що енергія імпульсу розбивається на два або більше мікроімпульсів менших потужностей, які впливає точково з паузою в декілька мілісекунд на обрану область.

Технологія дозволяє лазерному променю потрапляти в одну і ту ж точку без відхилень. Такий вплив дозволяє робити коагуляцію судин без пошкодження (перегріву шкіри).

Опис впливу подімпульсов:

  1. Перший імпульс впливає на шкіру, стінку судини і на саму кров, переводить гемоглобін і оксигемоглобін метаболічну фазу.
  2. Пауза в кілька мілісекунд. За цей час шкіра остигає.
  3. Другий імпульс впливаю на метагемоглобін ще більше його нагріває, що призводить до "хляпанню" судини.

При розділеному впливі шкіра не страждає.

Важливо! Видалення судин іншими технологіями часто супроводжується перегрівом шкіри в слідстві постійного теплового лазерного впливу. А це веде до опіків і інших травм пов'язаних з перегрівом.

Лазер неодимовий є найкращим, на сьогоднішній день, засобом для видалення судинних патологій на різних ділянках тіла (ноги, руки, обличчя, спина і ін.). Видаляються сині та червоні судини діаметром до 3 мм і глибиною залягання до 5 мм.

Лазерне видалення зірочок і судин має відмінну ефективність

Лазерное удаление звездочек результаты фото 1
Лазерное удаление звездочек на лице
Лазерное удаление звездочек на лице результаты
Лазерное удаление звездочек на ноге

Лазерне видалення зірочок і судин, це ще не всі можливості Synchro FT

Неодимовий лазер SYNCHRO FT - це унікальне інноваційне обладнання, на якому успішно проходить лазерне видалення зірочок. Устаткування проводиться в Італії на заводі DEKA у Флоренції. Сама технологія базується на застосуванні лазера неодимового.

Лазерное удаление звездочек аппарат Synchro FT

Функціонал лазера Synchro FT:

  • лазерна епіляція (в тому числі на шкірі з будь-яким фототипом і з будь-яким кольором волосся);
  • неаблатівное омолодження шкіри;
  • лазерний ліфтинг;
  • лікування акне і корекція наслідків постакне;
  • усунення небажаної пігментації шкіри;
  • Фотоомолодження;
  • фотоепіляція.

Переваги роботи на лазері неодимовому Synchro FT:

  • спеціальна технологія поділу імпульсу випромінювання на подімпульси для більш безпечної роботи;
  • різні джерела випромінювання, встановлені на єдину платформу: Nd: YAG Длінноімпульсний, Nd: YAG короткоімпульсний, FT імпульсна система,
  • унікальна запатентована система Top Heat - технологія рівномірного розподілу енергії в плямі;
  • система автоматичного розпізнавання плями насадки з можливістю «гарячої» заміни насадки;
  • регульована контактна система охолодження шкіри пацієнта (безрасходная);
  • вбудовані протоколи робіт з можливістю підстроювання під кожного пацієнта (в тому числі ручного підстроювання);
  • відсутність витратних матеріалів для роботи лазера.

Устаткування Synchro FT має можливість комплектуватися різними насадками для фотоомолодження і фотоепіляції. Це дає можливість розширити список проведених лікувальних процедур.

При роботі обладнання Synchro FT пацієнт майже не відчуває його впливу, за рахунок вбудованої охолоджувальної системи для шкіри. Сам лазерний імпульс розподіляється рівномірно в області впливу, що повністю виключає пошкодження інших тканин.

Лазерне видалення зірочок і судин на неодимовому лазері Synchro FT має підтверджені клінічні результати успішного лікування протягом більше 5 років!

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок