Лазерне омолодження шкіри

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерне омолодження шкіри

Лазерне омолодження шкіри
Унікальний метод DROT на лазерному апараті SmartXide DOT2 від компанії DEKA - революційне рішення в косметології. Лазерне омолодження шкіри обличчя, шиї і рук, краще за все робити в холодну пору року. Цей період є ідеальним для проведення подібних процедур. Ризик появи пігментації мінімальний, так як сонце не знаходиться в активній фазі.

Зараз саме час запропонувати вашим клієнтам омолоджуючу процедуру від компанії, яка постійно радує професіоналів революційними розробками і інноваційним підходом до анти вікової терапії.

Лазерное омоложение кожи лица

DROT (Дермальний Радіо Оптичний Термоліз) - нова технологія в лазерному омолодження шкіри від італійської компанії DEKA. Принцип цього методу - унікальне спільне дію на шкіру СО2-лазера і RF -електромагнітний випромінювання радіочастотного діапазону.

Відмінний результат досягається шляхом поєднання енергій, що гарантує відмінний результат, так як оптимізує тепловий вплив на оброблювані тканини.

Лазерне омолодження шкіри на технології DROT, в першу чергу, це корекція вікових змін. Ця технологія унікальна і запатентована, вона використовується тільки лазером SmartXide DOT2. DROT має інноваційні функції, які дозволяють поєднувати різні методики впливу, щоб отримати синергетичний ефект.

При використанні обладнання старого покоління, лазером ушкоджувалася практично вся поверхня шкіри. Це призводило до тяжких побічних проявів - гіперпігментації, появам рубців.

Після такої процедури реабілітація могла тривати до 4-х місяців. Поява унікального лазерного апарату SmartXide DOT2 з технологією DROT відкрило революційну еру в косметології.

Лазерне омолодження шкіри на технології DROT має ряд переваг:

  • високі клінічні результати;
  • скорочення реабілітаційного часу;
  • зменшення тривалості і кількості сеансів;
  • зменшення ризиків побічних ефектів.
Метод DROT дозволяє відкоригувати різні вікові дефекти: в'ялість, глибокі зморшки, пігментацію. Рекомендований також на ділянках обличчя, шиї, зони декольте, рук і т.д.

Розробка від DEKA - результат багаторічного досвіду і була заснована в спільній роботі з лікарями, косметологами і інженерами Італії. Запатентована технологія і висока клінічна ефективність доведена за досвідом численних досліджень. Методика успішна в багатьох країнах світу і користується великим попитом.

Лазерне омолодження шкіри з технологією DROT - це ефективність і відмінний результат

Лазерное омоложение кожи на аппарате SmartXide DOT2

Поєднання таких передових методик, як СO2-лазер і RF-ліфтинг забезпечує високу ефективність системи SmartXide DOT2. Лазерне омолодження шкіри буде ефективніше в кілька разів   завдяки поєднанню цих двох анти вікових технологій.

Процедури з СО2-лазером найефективніші на сьогоднішній день. Вони не тільки омолоджують старіючу і шкіру, що в'яне, а й максимально активізують відновлення тканин, вироблення колагену і еластину в дермі. Глибокі зморшки на обличчі, в зоні декольте і руках, а також гусячі лапки під дією лазера зникають.

Точкове лазерне випромінювання чудово відновлює мікротермальние зони пошкодження шкіри (МТЗ), що чергуються з необробленої тканиною. Завдяки цьому, процес регенерації відбувається набагато швидше, ніж після традиційних лазерних шліфовок. Пацієнт максимально швидко повертається до звичного способу життя.

RF-ліфтинг - радіохвильова високочастотна терапія є прекрасною альтернативою пластичної хірургії. Під впливом струмів високої частоти глибокі шари дерми і підшкірно жирова клітковина нагріваються, що в свою чергу стимулює природні процеси вироблення колагену в шкірі.

Досягається результат мінімального травмування дерми, шкіра вирівнюється, підтягується овал, зникають зморшки, шкіра пацієнта після процедури пацієнта набуває здорового вигляду і колір.

Поєднання двох методик в одному апараті, крім приголомшливого анти вікового ефекту, має і ряд інших переваг - істотно економиться час лікаря і пацієнта на проведення процедури. Лазерне омолодження шкіри тепер буде займати менше часу - замість двох процедур виконується тільки одна. Разом з цим, значно знижується вартість обладнання.

Що лежить в основі технології DROT?

Лазерное омоложение кожи по технологии DROT
Лазерное омоложение кожи вульвы
Унікальні розробки, які використовуються в системі SmartXide DOT2 дозволяють контролювати як потужність випромінювання, так і глибину імпульсу, його форму, точність попадання в проблемний невелику ділянку.

Це робить SmartXide DOT2 унікальним, не має аналогів в світі.
  • Надточних лазерного випромінювання - інноваційна функція SmartStack.

  • Завдяки новій технології SmartStack на одну точку можна здійснити багаторазову дію з високою точністю влучення.

    Наприклад, якщо у клієнта дуже складна проблема і потрібно потужний вплив, то цей апарат може направити енергію на потрібну область багаторазово (до 5 разів) і при цьому імпульс потрапить точно в ціль.

  • Повне управління випромінюванням - інноваційна функція SmartPulse.

  • Технологія SmartPulse дозволяє тримати під контролем тривалість і потужність випромінювання кожного імпульсу, що виключає побічні ефекти безперервного сканування, і робить SmartPulse кращим рішенням для лазерного омолодження шкіри.

    Метод дозволяє спільне використання традиційного і фракційного режимів, а також застосування ручних манипул.

  • Можливість вибору форми лазерного імпульсу - інноваційна функція Pulse Shape Design.

  • Завдяки ексклюзивній технології PSD (Pulse Shape Design) - генерація енергії відбувається в трьох видах форми імпульсу: SmartPulse, DekaPulse, High Peak-Pulse, забезпечуючи тим самим ефективну багатосторонність.

    Досягається чудовий клінічний результат на всіх типах дерми, при різних морфологічних видах старіння, а також на всіх видах рубцевої деформації шкірних покривів (лазерне видалення рубців).

  • Режим комфортного переносимості SmartTrack незамінний для опрацювання чутливих зон, наприклад, в області біля вуха або рота, застосовується з використанням таких форм сканування, як трикутник і лінії різних розмірів.

    Це робить процедуру більш ефективною і безболісною. На відміну від лазерів минулого покоління, в яких не було можливості вибору і застосовувалася одиночна форма імпульсу на всіх ділянках тіла.
SmartXide DOT2 - це багатофункціональна система. Тепер лазерне омолодження шкіри є швидкою і комфортною процедурою.

Інноваційна розробка може застосовуватися в різних сферах медицини та вирішувати широке коло завдань. Крім дерматології та естетичної медицини, завдяки технології PSD (Pulse Shape Design) апарат може використовуватися в стоматології, отоларингології та гінекології, в тому числі для вульво-вагінального омолодження.

У комплект системи входить серія аксесуарів, які адаптуються для вирішення різних проблем пацієнта.

Також система дозволяє формувати більш 5 000 000 комбінацій параметрів протоколів процедур. Це дозволяє врахувати індивідуальні потреби кожного клієнта і вирішити найскладнішу задачу, з якою тільки може зіткнутися фахівець.

Лазерне омолодження шкіри на апараті SmartXide DOT2 - це безпека

Лазерное омоложение кожи на SmartXide DOT2
SmartXide DOT2 практично виключає побічні ефекти. Термальне вплив тут дуже дбайливе, на відміну від систем лазерного омолодження шкіри минулого покоління.

Це виключає тривалий реабілітаційний період, який у старих лазерних методик триває місяцями.

Відразу після процедури пацієнт може повернутися до звичного ритму життя і вже через 2-4 дні відбувається повне відновлення. На шкірі може з'явитися невелике почервоніння, яке швидко проходить.

Якщо у пацієнта дуже чутлива шкіра або є необхідність в обробці чутливого ділянки, для цього передбачена технологія SmartTrack, яка зробить процедуру зробить процедуру безболісною.

Наприклад, якщо треба буде обробити ділянку над верхньою губою, то SmartTrack значно знизить чутливість впливу.

Лазерне омолодження шкіри за технологією DROT за допомогою лазерного апарату SmartXide DOT2 - це найефективніша анти вікова процедура на сьогоднішній день, яка доступна в Україні.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок