Лазеротерапія в гінекології MonaLisa Touch

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазеротерапія в гінекології MonaLisa Touch

Лазеротерапія в гінекології MonaLisa Touch
Досить часто «жіночі» проблеми вимагають хірургічного втручання, проте, сучасні технології досягли такого рівня, що ці завдання цілком реально вирішити більш щадними методами, які мають на увазі процедури, не пов'язані із застосуванням скальпеля.

Сьогодні, все частіше лазеротерапія в гінекології використовується в кольпоскопічних і лапороскопіческой цілях, причому, їх використання є малоінвазивним, тобто, що не вимагає кардинального втручання в організм.

Лазеротерапия в гинекологии

Лазеротерапія в гінекології: навіщо вона потрібна?


Застосування лазера актуально при кондиломах шийки матки, при конділоматоза, кістах, спаечних процесах, а також інших захворюваннях, які раніше припускали використання скальпеля.

СО2 лазер, який є унікальною розробкою компанії ДЕКА, був впроваджений в безліч лазерних високотехнологічних систем, які кардинально змінили думку гінекологів про можливості лазерного обладнання. Лазери компанії ДЕКА ( SmartXide DOT,   SmartXideDOT2 ,

SmartXide GYN, SmartXide HS) застосовуються не тільки в мікрохірургії м'яких тканин, але і для усунення зовнішніх дефектів жіночих статевих органів (лазеротерапія в гінекології).

Багатофункціональність обладнання компанії ДЕКА не робить негативного впливу на якість проведених процедур, а навпаки, дозволяє позбутися від декількох проблем за один сеанс, що значно скорочує тривалість лікування і дозволяє досить швидко повернутися до звичного способу життя.

Якість проведених процедур і їх результативність - ось на що ставить акцент італійська компанія, яка зарекомендувала себе досить давно і впевнено тримає «пальму першості» не залишивши конкурентам жодного шансу. Всі ці якості були втілені в єдиною і унікальною технологією лазеротерапії в гінекологи MonaLisa Touch .

Лазерная гинекология MonaLisa Touch

Малоінвазивні методи лікування гінекологічних проблем


1. Лапароскопія має на увазі проведення маніпуляцій за допомогою лапароскопа. Принцип дії зводиться до введення через невеликі отвори телескопічною трубки з камерою, які дозволяють на власні очі побачити всю черевну і тазову порожнину.

Такий спосіб менш травматичний, ніж звичайний хірургічний надріз, який, найчастіше, має досить значні розміри. Лапароскопію досить часто застосовують при ендометріозі, спайках, фіброма матки і яєчників.

За допомогою лапароскопії усувається непрохідність маткових труб, видаляються один або обидва яєчники, лікується полікістоз за допомогою висвердлювання яєчників, також проводяться операції на матці, мета яких: усунення дефектів матки різного характеру. Також за допомогою цієї процедури, в разі необхідності, видаляється матка, а також проводиться операція при пролапсі матки.

Таким чином, лапароскопія дає можливість позбутися від безпліддя і вроджених і набутих патологій.

2. Кольпоскопія за допомогою лазера СО2 має ряд переваг перед аналогічними процедурами. Справа в тому, що лазеротерапія в гінекології за допомогою СО 2 лазера не займає багато часу, крім того, система проста в обігу, а також малоінвазивна, що практично зводить нанівець період реабілітації.

Лазер багатофункціональний, що дає можливість поєднувати кілька типів лікування одночасно з великою ефективністю.

Регенерація проходить досить швидко, причому, використання лазера не залишає рубців і шрамів. Безболісність процедури виключає використання анестезії, що скорочує можливість виникнення алергічних реакцій. Крім того, лазеротерапія в гінекології не має протипоказань щодо використання лазера в будь-якому віці.

Кольпоскопія допоможе вирішити проблему вірусу папіломи, який може з'явитися на шийці матки, наявності освіти всередині бартолінової залози, а також іншими новоутвореннями, які далеко не завжди носять доброякісний характер, якщо вчасно їх не помітити і не втрутитися в процес їх утворення.

Цервікальна інтраепітеліальна неоплазия, генітальні бородавки, поліпи, сечостатеві свищі та інші «принади» також легко лікуються за допомогою кольпоскопії.


Лазеротерапія в гінекології з технологіями Deka


Лазерное омоложение вагины MonaLisa Touch ДЕКА піклується про своїх клієнтів і розробила унікальні інноваційні технології MonaLisa Touch, які не принесуть дискомфорт, легко переносяться і не виб'ють зі звичного ритму життя.

Віддаючи перевагу компанії ДЕКА ви можете не сумніватися в тому, що ваші проблеми будуть вирішені досить швидко, якісно і без можливості рецидиву. Лазеротерапія в гінекології справжня знахідка для кожної жінки.

Тільки ДЕКА використовує для своїх лазерів запатентовану технологію SmartPulse, яка дозволяє контролювати потужність променя, час впливу, а також глибину, що дає можливість лікарю контролювати процес від початку і до кінця.

Причому, з урахуванням стадії хвороби, а також з огляду на індивідуальні особливості пацієнта, що робить процедуру максимально ефективною і легко переноситься навіть для гіперчутливих представниць прекрасної статі.

Лазеротерапія в гінекології за допомогою апаратів DEKA дає найбільш відчутні результати. Лазери ДЕКА можуть комплектуватися по-різному. Інноваційний мікроманіпулятор EasySpot відповідно до побажання клієнта може входити в лазерну систему. Справа в тому, що ця розробка дає можливість використовувати лазер в місцях, недоступних для інших лазерних систем.

В даному випадку, кольпоскоп дозволить розширити список маніпуляцій, які можуть бути зроблені за допомогою лазерних апаратів SmartXideDOT, SmartXide HS і SmartXide GYN. Крім того, лазери можуть випромінювати імпульс різної форми, що дає можливість застосовувати лазер в різних ситуаціях і для всіляких цілей, що, звичайно ж, неможливо при використанні апаратури фірм-конкурентів.

Лазеротерапія в гінекології має ряд переваги

Переваги СО 2 лазера:
  • процедури проводяться без госпіталізації;
  • відмінна переносимість пацієнтами;
  • чітко спрямовану дію на уражену зону;
  • не травмуються навколишні здорові тканини;
  • процедури проводяться або під місцевою анестезією, або ж взагалі без неї;
  • процедури безболісні;
  • точна обробка тканин через впровадження інноваційних технологій;
  • можливість роботи в важкодоступних місцях;
  • контроль над обсягом видаляється тканини;
  • відсутність шрамів і рубців після проведення процедур;
  • безпеку і швидке відновлення пацієнта.

Варто зазначити, що використання лазера ДЕКА вигідно як для медичних установ, так і для пацієнтів.

Лікарні та косметологічні салони зможуть заощадити на придбанні апаратури, так як один лазер замінює цілий комплекс технологічних пристроїв, а пацієнт же може забути про можливість рецидиву, так як застосування високотехнологічних медичних платформ зводить до нуля можливість повторної появи захворювання.

Відсутність ризику для пацієнта є важливим фактором, так як лазеротерапія в гінекології - досить складна сфера медицини, важливість якої перебільшити просто неможливо.

Отже, компанія ДЕКА створила умови для більш комфортного і якісного лікування гінекологічних захворювань, які доставляють дискомфорт і вносять дисбаланс в житті кожної жінки. Сучасні, унікальні інновації в роботі лазерів спростили не тільки процес лікування, а й дали новий виток у розвитку лазерних технологій.

ДЕКА досягла таких результатів, про які раніше лікарі могли тільки мріяти. Лазеротерапія в гінекології на основі технологій СО2 лазера - це прорив не тільки в естетичній косметології, а й в гінекології в першу чергу, так як здоров'я жінки - це запорука довгих і міцних сімейних відносин.

СО2 лазер - це нове слово в гінекології, якого чекали так довго і з таким нетерпінням. Компанія ДЕКА зробила все для якісного вирішення всіх ваших інтимних проблем раз і назавжди.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок