Липолиз лазерний, як засіб проти небажаних жирових відкладень

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Липолиз лазерний, як засіб проти небажаних жирових відкладень

Липолиз лазерний, як засіб проти небажаних жирових відкладень
Багато хто стикався з такою ситуацією, коли навіть фізичні навантаження в поєднанні з дієтою не приносили бажаного результату. І справа не в тому, що зайва вага не йде, суть в тому, що проблемні зони досить важко піддаються ремоделяціей.

Це властивість організму дратує і руки опускаються самі по собі. Можна звичайно ж боротися - докласти максимум зусиль у роботі над собою, але кожен повинен розуміти, що це має негативний вплив на організм.

Також можна вдатися до хірургічного втручання як до останньої інстанції і провести ліполіз лазерний, але потрібно віддавати собі звіт в тому, що будь-який інвазивне втручання теж потягне за собою низку наслідків. Але наука не стоїть на місці і був розроблений метод, який дозволяє позбавитися від жирових відкладень на проблемних ділянках без шкоди для здоров'я.

Лазерна ліпосакція, який вирішує це завдання легко і швидко за допомогою апарату SmartLipo . Найцікавіше те, що лазер не завдає шкоди організму, а його ефективність порівнянна з хірургічним втручанням.

Лазер ефективний навіть в важкодоступні місця (підборіддя, гомілку, плечі), а про животі, стегнах, спині і говорити не доводиться, тому що цей метод максимально якісно вирішує проблему жирових відкладень практично повсюдно.

Лазерный липолиз SmartLipo

Хронологія подій


Холодний ліполіз лазерний є молодий методикою, яка з'явилася в Німеччині в 2009 році. Вчені прийшли до висновку, що червоний холодний лазер сприяє розщепленню жирових клітин.

Ця методика пройшла ряд досліджень до того моменту, поки почала інтенсивно використовуватись в естетичній медицині. А сталося це в 2012 році, коли на суд громадськості була представлена нова процедура - лазерний ліполіз.

Ця методика відразу стала популярною, тому що вона здатна справиться навіть з самим запущеним випадком, з яким не в змозі впоратися навіть апаратна методика, не кажучи вже про всілякі дієти і спорт.

Липолиз лазерний і розщеплення жирів


Липолиз лазерний грунтується на використанні неодимового лазера. Він випускає випромінювання, яке спрямоване на нагрів жирових тканин, внаслідок чого жир розщеплюється. Наш організм влаштований так, що жир спалюється щодня, але є місця, які він залишає «на чорний день», це і є проблемні місця, які так важко прибрати.

Одне з головних переваг лазера, перед іншими системами, це те що після розщеплення жирових клітин, продукти розпаду, виводяться природним шляхом. Вплив лазером дозволяє прибрати жирові відкладення до 10 см. При цьому таке розщеплення жирів не завдає шкоди організму, так як, так як лімфатична система виводить продукти розпаду самостійно протягом 14 днів.

Естетична медицина прийняла цей метод боротьби з відкладеннями на озброєння ще через те, що процедура може бути проведена на підборідді, в нижній частині обличчя, тобто в тих місцях, куди не добратися стандартними методами.

Важкодоступні місця перестали бути проблемними, так як лазер дістане куди завгодно і відкоригує ваш силует з медичної точністю.

Липолиз лазерный фото 1

Варто сказати, що результати впливу ліполізу лазерного можуть бути видні, як після першої процедури, так і після декількох. Все залежить від індивідуальних характеристик пацієнта: вік, область, яка піддається обробці, спосіб життя, обмін речовин в організмі.

Потрібно враховувати, що ліполіз лазерний змінить ваш зовнішній вигляд, але не змінивши свій спосіб життя, не розпочавши займатися спортом і правильним харчуванням, незабаром ви повернетеся до тієї ж проблеми. Тобто, ліполіз лазерний дозволяє позбутися від зайвих відкладень, але не дає гарантії того, що з часом вони не повернутися.

проведення процедури


Спочатку потрібна консультація косметолога, який повинен упевнитися у відсутності протипоказань і призначити курс лікування відповідно до зібраним анамнезом. Процедура проходить в повному комфорті і не викликає неприємних відчуттів, так що пацієнт може поспати хвилин 20, поки буде проходити сеанс.

Вибравши оптимальні параметри для пацієнта, лікар накладає насадки на проблемну зону. Після закінчення час впливу реабілітації не потрібно і пацієнт може повернутися до повсякденного життя без обмежень.


Лазерный липолиз SmartLipo

Липолиз лазерний і його переваги:

  1. безболісність;
  2. Індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  3. відсутність небажаних наслідків;
  4. швидкість процедури;
  5. вибірковий вплив;
  6. відсутність побічних реакцій;
  7. доступність в вартісному вираженні.

Лазерний ліполіз є єдино ефективною методикою, яка дозволяє позбутися від жирових відкладень в важкодоступних місцях без шкоди для організму і дискомфорту для самого пацієнта.

Процедура абсолютно безпечна і не передбачає наявності негативних наслідків, крім того, ліполіз лазерний не має протипоказань і застосуємо в будь-якому віці без обмежень. Процедура проходить безболісно і не передбачає реабілітацію як таку.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок