MOVEO: епіляція без протипоказань

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

MOVEO: епіляція без протипоказань

MOVEO: епіляція без протипоказань

MOVEO: епіляція без протипоказань

 

Питання епіляції - одна з найважливіших тем догляду за жіночим тілом. З одного боку, процедура дозволяє зробити шкіру гладкою і привабливою, а з іншого - застарілі технології несуть певні ризики і обмеження. Прогресивна італійська компанія DEKA представила свою нову розробку - технологію лазерної епіляції MOVEO. Вона покликана зруйнувати всі неприємні стереотипи про небезпеку лазерної епіляції.


Зміни в конструкції

Головною особливістю MOVEO слід вважати революційний підхід лазерної епіляції в русі. Запатентована технологія стала гарантом того, що кращий ефект буде помітний з першого разу.

Сапфіровий наконечник маніпули, який проектує лазерний промінь на шкіру пацієнта, має функцію вбудованого контактного охолодження. Його температура знижується аж до 15 о С, що дозволяє охолодити шкіру пацієнта і практично повністю прибрати роздратування.


Принцип роботи

Динамічний лазер Motus AX створює спрямований пучок енергії, який впливає прямо на волосяну цибулину. Силу і інтенсивність впливу можна регулювати, що дозволяє безпечно проводити епіляцію будь-якого типу шкіри. Проникаючи крізь шкіру, лазерний пучок віддає основний заряд енергії волосинці, яка спалюється. Через надмірне нагрівання, цибулина руйнується, і небажаний волосина не з'явиться в цьому місці дуже довго.

Для створення максимально ефективного результату роботи без побічних ефектів, нагрів відбувається поступово і направляється на сам фолікул, не ушкоджуючи ніжні ділянки шкіри. Під час процедури з динамічним лазером Motus AX, лікар проводить наконечником маніпули по шкірі з небажаними волоссям.

Для досягнення ідеального результату, один і той же ділянку піддається обробці кілька разів. Під час цього, внутрішня температура цибулини поступово наближається до граничної, коли вона зруйнується.


В будь-який час року

У літньо-купальний сезон, епіляція популярна як ніколи серед прекрасної половини людства. Застарілі технології епіляції створювали ризик виникнення дрібних опіків, рубців і роздратованості шкіри. Це змушувало почекати з прийомом сонячних ванн заради власного здоров'я.

Застосовуючи технологію MOVEO, ви повністю нівелюєте всі обмеження. Сприяє цьому також вище згаданий сапфіровий наконечник, який охолоджує і заспокоює оброблювану шкіру. Разом з олександритовим динамічним лазером Motus AX з унікальною технологією M OVEO, епіляція доступна круглий рік.

Італійська розробка лазерної епіляції MOVEO перевершує всі існуючі інші технології, адже вона незамінна для тих, хто любить загар і має смагляву шкіру. Вибравши необхідний режим роботи маніпули, прилад буде працювати зі світлою, засмаглою або від народження темною шкірою. Не має значення і колір волосся, достатньо лише вибрати пару опцій, і все буде зроблено ідеально гладко.


Постулати успіху MOVEO

Більшість жінок відмовляються від лазерної епіляції через неприємних відчуттів. Використовуючи технологію MOVEO, ви позбавляєте пацієнта від ризику отримання больових відчуттів під час процедури і після неї.

Лазерні імпульси направляються прямо в волосяну цибулину, не зачіпаючи при цьому нервові закінчення. Ніякої анестезії, ніякого роздратування, ніякого болю!

Динамічний лазер Motus AX з технологією MOVEO безпечний для використання в самих інтимних зонах жіночого тіла. Небажані волосся на обличчі, животі, пахви і навіть в зоні бікіні видаляються легким рухом руки без неприємних наслідків.

Використання сапфірового наконечника не тільки прибирає неприємні відчуття під час процедури, але і підвищує її швидкість. Сапфіровий наконечник передає всю лазерну енергію, що випромінюється системою Motus AX, тим самим підвищуючи загальну швидкість роботи. Обробка 10 см 2 тіла займе не більше 10 секунд.

Повний курс процедур для позбавлення від небажаного волосся складе не звичних 10-12 сеансів, а в середньому 5-6 з періодичністю в півтора місяці. Технологія MOVEO ідеально підходить як для точкової, так і широкої епіляції. Це найшвидша установка для видалення небажаного волосся серед існуючих.

простота застосування

 

Використання установки Motus AX з технологією MOVEO не вимагає особливих умов роботи з клієнтом. Перед процедурою слід нанести на чисту шкіру невелику кількість прозорого гелю або натурального масла. Вибравши режим роботи, відповідно до типу і тону шкіри, починають обробку зони.

Прилад сам вкаже, коли рекомендована кількість енергії витрачено. Тепер для безпеки слід припинити процедуру на даній ділянці шкіри. Таким чином обробляється вся зона, після чого слід прибрати залишки гелю або масла.


Ідеальний вибір для салону

Використання установки для лазерної епіляції Motus AX несе в собі ще кілька переваг. Перш за все, це доступність і логічність інтерфейсу. Для того, щоб вибрати необхідний режим роботи під тон шкіри, досить лише натиснути на пару кнопок.

З таким пристроєм легко впорається як професіонал своєї справи, так і практикант. Для функціонування апарату достатньо звичайної розетки на 220 V, що дозволяє встановити його в будь-якому салоні.

Зносостійкі деталі прослужать вам довгі роки, а сапфіровий наконечник і зовсім не піддається зносу. Обслуговування апарата не стане причиною істотних витрат. Низьке споживання енергії і швидкий сеанс роботи здатні вагомо знизити споживання енергії, порівняно з застарілими апаратами.

Технологія лазерної епіляції MOVEO стане візитною карткою вашого салону!

  •   ефективне видалення волосся;
  • сумісність з усіма типами шкіри;
  • робота з волоссям різного кольору;
  •   дбайливе видалення волосся на самих інтимних місцях без болю;
  • і звичайно ж можливість проводити епіляцію в сонячну пору року.

Переваги технології MOVEO очевидні. Дана установка для лазерної епіляції стане безпрограшним вкладенням у розвиток кожного салону або косметологічної клініки.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок