Чому все більше клієнтів вибирають для епіляції Олександритовий лазер?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Чому все більше клієнтів вибирають для епіляції Олександритовий лазер?

Чому все більше клієнтів вибирають для епіляції Олександритовий лазер?

Ефективність процедури лазерної епіляції безпосередньо залежить від виду і технічних особливостей застосовуваного обладнання. Найбільш підходящим для епіляції вважається червоне випромінювання, яке відмінно вбирає меланіном (природним пігментом).

У той же час такий промінь не поглинається нуклеїновими кислотами, білками і ліпідами, не викликає мутагенность клітин і не активує процеси перекисного окислення ліпідів.

Особливості використання олександритового лазера

Саме червоне випромінювання, яке здатне глибоко проникати в шкіру і руйнувати волосся, дає олександритовий, неодимовий і діодний лазери. Варто відзначити, що механізм пошкодження фолікули залежить від параметрів лазера (енергії випромінювання, довжини хвилі випромінюваного світла, тривалості імпульсів).

Який же все-таки лазер краще для епіляції: олександритовий, неодимовий або діодний? Як правило, вид обладнання, оптимальна кількість процедур і тимчасової перерву між ними підбирається в залежності від типу волосся і особливостей шкірного покриву.

Олександритовий лазери, що генерують хвилі довжиною 755 нм (імпульсна частота 5 Гц), є найбільш ефективними для видалення темного волосся на світлій шкірі.

Завдяки високій потужності і можливості встановлювати мінімальну довжину світлового імпульсу, нагрівання і руйнування волосяного фолікула не супроводжується опіками і пошкодженнями навколишнього тканини.

Неодимові лазери, що генерують хвилі довжиною 1064 нм, підходять для видалення волосся будь-якого відтінку на будь-якому типі шкірного покриву, проте, в порівнянні з олександритовим, менш ефективно руйнують темне волосся на світлій шкірі. Шкіра практично не поглинає випромінювання неодимового лазера і не травмується під час процедури.

Особливості впливу доданими лазером

Діодні лазери, що генерують хвилі довжиною приблизно 808 нм (імпульсна частота 1 Гц), дозволяють видаляти волосся на темній, засмаглій шкірі, однак неефективні для рудих або світлого волосся.

Олександритовий лазери вважаються кращими за рівнем комфорту і результативності, а з виходом на ринок багатофункціональної системи Synchro REPLA: Y від італійської торгової марки DEKA.

У цій системі поєднане відразу два типу лазера (неодимового і олександритового), стало можливим обслуговувати на одній установці пацієнтів з будь-якими типами шкіри і відтінками волосся.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок