Техніка епіляції лазером Motus AX

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Техніка епіляції лазером Motus AX

Техніка епіляції лазером Motus AX
Техніка епіляції лазером небажаної рослинності досить проста і доступна, але вимагає уважної підготовки. Перед початком процесу слід добре очистити шкірний шар (поголити).

Далі при відвідуванні косметичного салону або іншого медичного закладу, фахівець на обробляється місце завдає особливий анестезуючий гідрогель, що володіє простим знеболюючу дію і забезпечує простий рух лазерної ручки.

Потім лікар обробляє необхідні шкірні області. Більшість пацієнтів стверджують, що лазерні імпульси відчуваються, як теплі уколи множинними голочками.

Така характеристика лазерної епіляції характерна для звичайних лазерів. Техніка епіляції лазером нового покоління - це MOVEO . Вона не доставляють ніяких больових відчуттів для пацієнтів. Завдяки вбудованій системі охолодження, процедура стає не тільки безболісної, але комфортною і навіть приємною.

Лазерный аппарат для удаления волос Motus AX

Важливо! Є істотна вимога - на момент процедури доктор і клієнт повинні обов'язково перебувати в окулярах.

На чому грунтується техніка епіляції лазером?

Техніка епіляції лазером грунтується на використанні високоінтенсивного потоку світла для запуску в шкірі руху, яке іменується терміном «селекційний фототермоліз». Електролазерний потік націлений на азопігменти, що у великих кількостях знаходиться в волоссі.

Опромінюваний волосяний покрив розігрівається до високих температур, що сприяє розпаду волосяних фолікулів, з яких вони виростають, а крім того, розпаду кровоносних судин, які живлять ці фолікули.

Тут діє правило - чим більше меланіну мається на волоссі, тим більше світлового випромінювання вони поглинають, а це підвищує ефект від епіляції.

Після закінчення процедури епіляції лазером, може з'явитися почервоніння або припухлість шкіри в підданому обробці місці. У деяких випадках частина епідермісу може змінити тон, потьмяніти на певний період. Використання холодного компресу вже після процедури зможе допомогти знизити відчуття дискомфорту.

При використанні техніка епіляції лазером Moveo, Вам не буде потрібно робити такі компреси. Дана технологія працює таким чином, щоб не викликати пігментації після процедури. Це абсолютно безпечна техніка епіляції.

Техника эпиляции лазером

Особливості у використанні техніки епіляції лазером


Щоб зберегти відмінний ефект від епіляції, необхідно дотримуватися наступних правил:
  1. Остерігатися попадання відкритих сонячних променів на оброблену частину тіла.
  2. За потреби користуватися сонцезахисними кремами.
  3. Чи не вдаватися до послуг солярію.
  4. Не ходити в сауни, Хамаммі, парилки.
  5. Прибрати з індивідуального розкладу плавання в водоймах, особливо з наявністю хлорованої води.
  6. Відмовитися від гарячих ванн.
  7. Прибрати все без винятку різновиди робіт, які стимулюють надмірне виділення поту.
  8. Безумовно керуватися правилами, інструкціями, слухати поради лікаря.
Лазер для эпиляции Motus AX
Техніка епіляції лазером залежить від багатьох чинників і частково від:
  1. Обсягу оброблюваної ділянки.
  2. Величини ручки.
  3. Частоти спалахів.
Якщо, наприклад, обробляється верхня губа, то процес триває близько двох хвилин, а якщо ноги - тоді час процедури може бути трохи менше години.

Існує багато різних видів епіляції на сьогоднішній день. Фахівцями та споживачами найбільш сучасної та ефективної визнана техніка епіляції лазером.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок