ТОП 3 діодних лазерів в Києві

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

ТОП 3 діодних лазерів в Києві

ТОП 3 діодних лазерів в Києві

Перші діодні лазери були створені для проведення лазерної епіляції. Механізм роботи таких апаратів полягає у впливі променю світла з певною довжиною хвилі на волосяний фолікул - саму причину росту волосся. Лазер руйнує цибулини тільки в активній фазі росту (анаген), тому, щоб добитися хорошого результату необхідно провести від 4 до 6 процедур. Діодний лазер ефективний проти темного, світлого і навіть врослого волосся. На даний момент для лазерної епіляції все частіше використовують неодимові і олександритові лазери. Більш сучасні діодні лазерні установки мають розширений функціонал, з їх допомогою проводять:

  • Лазерне омолодження шкіри;
  • Шліфування і пілінг;
  • Лікування акне;
  • Видалення судинних аномалій шкіри та інші процедури.

У Києві купити діодний лазер можна у різних виробників, сьогодні ми розповімо про 3-х кращих, на нашу думку, діодних лазерах, які можна придбати в Україні.

Як вибрати діодний лазер?

Перед тим, як діодний лазер купити, перш за все, визначіться з основними функціями, які повинен виконувати цей апарат. Адже більшість сучасних діодних лазерів заточені на конкретні 1-2 процедури.

диодный лазер

Що важливо врахувати?

  • Виробник устаткування - 30-40% успішної покупки;
  • Набір функцій - наприклад, тільки для епіляції або відразу для декількох процедур;
  • Наявність системи охолодження шкіри;
  • Можливість швидко змінювати режими роботи, проводити налаштування параметрів під пацієнта;
  • Витрати на обслуговування, заміну витратних матеріалів;
  • Наявність сервісної підтримки з боку виробника;
  • І, звичайно ж, вартість апарату.

Починаючі фахівці в першу чергу відштовхуються від свого бюджету, погоджуючись на посереднє обладнання, яке в підсумку зовсім не окуповує себе. В даному випадку є 2 варіанти:

  • Почекати і купити діодний лазер хорошої якості, коли з'являться кошти;
  • Купити діодний лазер в кредит (розстрочку, лізинг або за іншою системою).

Завжди пам'ятайте, що від якості апарату залежить не тільки успіх Вашого косметологічного бізнесу, але і здоров'я пацієнта. Перейдемо до нашого списку «ТОП 3 діодних лазера в Києві».

1 місце - діодний лазер «RED TOUCH»

диодный лазер RED TOUCH

Діодний лазер «RED TOUCH» - модель 2021 року, що стала революційною в області лазерного омолодження шкіри. Це єдиний в світі лазер з довжиною хвилі 675 нм. «RED TOUCH» впливає безпосередньо на колаген - ключова ланка в регенерації сполучної тканини. Апарат застосовується при в'ялості, вікових змінах, зморшках, пігментації та інших недоліків. Ефект помітний вже після першої процедури, будьте впевнені, що пацієнт обов'язково повернеться до Вас, щоб не втрачати можливості виглядати на 10 років молодше. Хочете дізнатися більше про «RED TOUCH»? Замовте дзвінок фахівця DEKA і ми з радістю проконсультуємо Вас по будь-якому питанню.

2 місце - діодний лазер «DenaVe»

Купити діодний лазер «DenaVe» - означає стати фахівцем №1 в сфері видалення патологічних судин шкіри. Апарат використовує класичну довжину хвилі 585 нм, яка ідеально підходить для корекції судинних «зірочок» і «сіточок».

диодный лазер DenaVe

Лазер оснащений технологією «FSOPS», що дозволяє вирішити відразу 3 проблеми, які існували в старіших версіях діодних лазерів на основі імпульсних барвників.

«DenaVe» это:

  • Відсутність витрат на витратні матеріали;
  • Зниження витрат на обслуговування;
  • Прискорений час прогріву.

Система сканування шкіри "OPTISCAN" в системі "DenaVe" - це технологія динамічного аналізу температури шкіри і рівномірного розподілу енергії лазера. Завдяки їй процедури проходять швидко і безболісно.

3 місце - діодний лазер «Ruikd Lamis XL»

Діодний лазер «Ruikd Lamis XL» - непоганий варіант діодного лазера, який застосовується для епіляції. «Ruikd Lamis XL» оснащений хорошою системою охолодження шкіри, що дозволяє проводити епіляцію на великих ділянках шкіри без перерв. Лазер ефективний для всіх фототипів шкіри і відтінків волосся (крім сивого). Система сама контролює параметри роботи апарату, проте в «Ruikd Lamis XL» присутнє і ручне налаштування для нестандартних пацієнтів.

Де можна купити діодний лазер в Києві?

Діодний лазер для косметологічного центру або багатопрофільної клініки - один із кращих інструментів для залучення нового сегмента пацієнтів і збільшення прибутку. Хочете купити діодний лазер високої якості за чесною ціною? Оформляйте замовлення прямо у нас на сайті і менеджер зв'яжеться з Вами, щоб уточнити всі нюанси угоди. Щоб отримати більш детальну інформацію про модельний ряд DEKA, отримаєте консультацію фахівця онлайн або по телефону. Підписуйтесь на DEKA в Instagram і Facebook, щоб завжди першими бути в курсі інноваційних технологій і перебувати на крок попереду своїх конкурентів.

Часто задавані питання про діодний лазер

✅ На що звернути увагу при виборі діодного лазера?

Вибір діодного лазера складається з декількох важливих параметрів: виробник, ефективність, безпека, швидкість роботи, вартість обслуговування і ціна апарату.

✅ Який діодний лазер краще використовувати для видалення судин?

Для процедури видалення судинних «зірочок» і «сіточок» рекомендуємо купити діодний лазер «DenaVe», який має оптимальну довжину хвилі 585 нм і оснащений технологією "FSOPS", що в кілька разів знижує вартість витратних матеріалів.

✅ Як діодний лазер купити в розстрочку?

У DEKA Ви можете діодний лазер купити в лізинг, оформивши договір з нашим менеджером. Щоб дізнатися подробиці співпраці зв'яжіться з нами за вказаними телефонами.

✅ Як швидко окупається діодний лазер DEKA?

Окупність діодного лазера залежить від кількості пацієнтів, вартості процедур у Вашій установі і правильності експлуатації. Згідно зі статистикою клінік-партнерів, окупність діодних лазерів DEKA в 2-3 рази швидше, ніж у будь-якого іншого аналога.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок