Видалення купероза лазером

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення купероза лазером

Видалення купероза лазером
Перед тим, як приступити до розглянути видалення купероза лазером, ми трохи розповімо про куперозе, що це за проблема і чому вона така важлива в сучасному світі.

Досить часто у людей на щоках, носі і вилицях можна побачити судинну сіточку з дрібних капілярів, які утворюють червоні плями. Естетично це не виглядає, та й свідчить про наявність проблем, які вимагають якнайшвидшого лікування. Йдеться про куперозе, тобто, саме про ту горезвісну сіточці, яка негативно позначається на зовнішньому вигляді людини.

Утворюється вона через те, що з віком, під впливом багатьох факторів, як фізіологічного, так і зовнішнього характеру, порушується цілісність капілярів, вони стають ламкими, менш еластичними, розширеними і порушується кровообіг в цілому. Ця проблема виникає частіше у представників зі світлою, тонкої і чутливою шкірою, однак не варто списувати з рахунків і віковий фактор.

Тобто, причин виникнення купероза досить багато і захистити себе від всіх них не представляється можливим, так що можна сказати, що в групі ризику знаходиться кожен з нас. Давайте розглянемо детально видалення купероза лазером.

Вся правда про куперозе: неприкрита небезпека


Удаление купероза лазером фото проблемы
Кожна панночка відзначить, що судинна сітка - це досить непривабливе видовище, яке досить важко приховати навіть товстим шаром «штукатурки».

Саме це і є основною причиною того, що хворий прагне позбутися від червоних плям якомога швидше.

Але це не повинно бути основною метою, так як естетична сторона питання не є найбільш важливою. Справа в тому, що поява купероза свідчить про поганий кровообіг, яке може поширитися на глибші і великі судини, внаслідок чого шкіра не буде отримувати достатню кількість кисню.


Подібне фізіологічне відхилення призводить до раннього старіння шкіри, появи зморшок, млявості шкіри і несвіжі кольору обличчя в цілому.

Єдино ефективним, на даний момент, методом лікування цієї проблеми є застосування лазера, який здатний усунути купероз швидко, якісно і без рецидиву, причому, виліковний купероз різного ступеня тяжкості, що робить процедуру максимально ефективною при різних клінічних показниках.

Видалення купероза лазером є найбільш безпечною процедурою, яка не має протипоказань і побічних ефектів.

Стадії купероза.
  1. Спочатку купероз зовні не проявляється. Спостерігається свербіж та почервоніння при появі дратівливих факторів, таких як різка зміна температурного режиму (мороз взимку, гаряча вода).
  2. Далі, поступово розширюються судини і втрачається їх еластичність.
  3. Зовнішнє прояв захворювання у вигляді почервоніння.
  4. Освіта судинних зірочок.
  5. Сталий розширення судин.

          Лазер як панацея від купероза: переваги використання.


Неодимовый лазер удаление сосудов и сосудистых звездочек Synchro_FT Клінічні випробування і думка пацієнтів можна звести до загальних тез.

Лазер Synchro FT , як інструмент видалення купероза, є безболісним апаратом, так як при проведенні процедури використовується найпотужніша система охолодження, яка усуває хворобливі відчуття.

Крім того, лазер безпечний для оточуючих тканин, так як вплив виявляється тільки на ушкоджену судину, внаслідок чого утворення шрамів і рубців виключається повністю.

Видалення купероза лазером є неймовірно ефективною процедурою. Вона гарантує результат тим, що посудина видаляється повністю і з плином часу розсмоктується, що гарантує позбавлення від купероза раз і назавжди.

Слід зазначити, що купероз можна усунути за допомогою всього однієї процедури, але, в залежності від ступеня занедбаності, може знадобитися і більше процедур (до 5 штук).

Важливо! Візуальне позбавлення від симптоматики не гарантує повне відновлення судин. Тому, після проведення процедур, потрібно якісно задуматися про своє здоров'я і про судини, як його складових. Потрібно їх зміцнювати, змінити спосіб життя і правильно доглядати за шкірою.

Причини виникнення купероза


Видалення купероза лазером стало можливим завдяки детальному вивченню даної проблематики: чому вона з'являється і де лежать її витоки. Достовірно не встановлено причини виникнення купероза, однак, існують чинники, які сприятливо впливають на порушення функцій кровоносних судин.

Отже, перш за все, спадковість є фактором, який може вплинути на розвиток хвороби. Якщо у батьків проявилася така проблема, то не факт, що дитина не буде страждати від ідентичною проблеми. Крім того, надмірне перебування на сонці не тільки викликає фотостаріння.

Справа в тому, що ультрафіолет впливає і на кровоносні судини, що, згодом, може викликати появу купероза, так що не варто проводити на сонці багато часу, тому що наслідки можуть бути виражені не тільки в сонячних опіках, а й в появі нових хвороб, які затьмарять життя будь-кого.

Достеменно відомо, що куріння викликає закупорку кровоносних судин смолами і продуктами горіння. Логічно, що такий стан речей як не можна краще впливає на освіту купероза, так як куріння призводить до ураження судин.

Зловживання всілякими косметичними засобами призводить до того, що шкіра стає тоншою. Як результат: кровоносні судини піддаються більшому впливу зовнішніх факторів, які негативно позначаються на стані дрібних капілярів.

Результат: купероз. Гормональні порушення також вносять свій внесок у розвиток купероза, також, як і алкоголь, який розширює кровоносні судини і кров не може функціонувати нормально.

Отже, алкоголь руйнує не тільки внутрішні органи, а й впливає на зовнішній вигляд людини. Крім того, деякі захворювання позитивно позначаються на виникненні купероза, так що якщо ви помітили судинну сіточку на обличчі, варто обстежитися на наявність більш серйозних захворювань.



Лазер проти куперозу. Хто кого?


Видалення купероза лазером є найбільш оптимальним варіантом порятунку від проблеми, так як його ефективність не піддається сумніву через відкликання вдячний пацієнтів і через успішних клінічних випробувань.

Принцип роботи лазера простий: лазер, впливаючи на посудину, запаює його, причому, лазер проникає без пошкодження шкірного покриву, що дає можливість провести процедуру без наслідків у вигляді шрамів і рубців.

Під дією лазерного променя кров в посудині загусає і посудину саморуйнується. Причому, через час організм сам позбавляється від недіючого судини, і він розсмоктується. Процедура безболісна, так як в лазерний комплекс входить найпотужніша система охолодження.

Негативним можна вважати тільки один момент: після процедури протягом декількох годин спостерігається почервоніння шкіри, але це дрібниці в порівнянні з результатом впливу лазера.

Також варто відзначити, що повторне прояв хвороби після використання лазера не спостерігається, однак, потрібно зробити упор на відновленні кровоносних судин і їх зміцнення, так як зовнішній прояв хвороби - тільки вершина айсберга.
Неодимовый лазер удаление сосудов и сосудистых звездочек Synchro_FT

Ціна питання

Цілком зрозуміло, що лазерна обробка - задоволення не з дешевих, проте, вартість однієї процедури може бути досить прийнятною, тому що все залежить від площі ураження куперозом.

Справа в тому, що ціна однієї процедури - величина плаваюча, нефіксована, цілком і повністю залежить від кількості необхідних імпульсів. Тобто, якщо купероз НЕ великий і без судинних зірочок, то лікування буде коштувати набагато дешевше, ніж під час останньої стадії купероза.

Відповідно, такий стан речей є ще одним фактором для того, щоб видалення купероза лазером було розпочато, як можна раніше і без зволікання.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок