Видалення рубців лазером з технологією DOT

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення рубців лазером з технологією DOT

Видалення рубців лазером з технологією DOT
Рубці залишають помітний слід не тільки на шкірних покривах людини, але і можуть негативно впливати на емоційний і фізичний стан кожного з нас. Естетична медицина досить давно бореться з цією проблемою, однак, існуючі методи рішення не завжди приносять бажаний результат.

Компанія ДЕКА пішла далі своїх конкурентів і розробила унікальний, високоефективний метод видалення рубців лазером - Дермальний Оптичний Термоліз, основна особливість якого полягає у впливі на уражену ділянку за допомогою лазерного випромінювання, яке поглинається клітинами шкіри.

формування рубця

Рубець утворюється в місці дефекту шкіри, який може виникнути внаслідок порушення цілісності шкіри і м'яких тканин.

Являє собою сполучну тканину, яка формується в кілька етапів. Спочатку, відбувається видалення відмерлих клітин шкіри (некротичного детриту) нейтрофілами і макрофагами (довгоживучими клітинами, які у великій кількості присутні в нашому організмі і окремих органах).

Далі відбувається розростання молодої сполучної тканини (грануляційної), після чого починається синтез білка міжклітинної матриксу (фібронектину). На наступному етапі в області дефекту збільшується кількість колагену, що пізніше призводить до ущільнення рубця.

види рубців

Існує два види рубця. Перший, нормальний рубець, мало відрізняється від оточуючих шкірних покривів, практично непомітний і не доставляє ніяких неприємних відчуттів. Другий же, патологічний рубець, має кілька різновидів.

Атрофічний рубець знаходиться нижче інших шкірних покривів, причому, його відмінною рисою є в'ялість. Гіпертрофічний рубець рожевого відтінку, виступає над навколишньою шкірою і займає тільки місце ураження. Келоїдний ж має різну форму, значно виступає і займає площу більшу місця ураження.

Відмінною рисою келоїдних рубців є зростання протягом тривалого терміну, причому, його виникнення не залежить від ступеня і глибини пошкодження. Виникнути він може навіть від укусу комара. Рубцеві дефекти можуть викликати не тільки естетичне відторгнення, а й приносять дискомфорт, який може проявлятися в свербінні, палінні, зменшенні рухливості місця рубцювання.

Удаление рубцов лазером

Видалення рубців лазером і інші способи

Способи корекції рубців:
  • введення кортикостероїдів, які пригнічують синтез колагену;
  • застосування цитокінів, які активують коллагеназу і уповільнюють розростання тканин;
  • хімічний пілінг;
  • використання медикаментозних препаратів на основі силікону;
  • висічення рубців, яке може привести до розростання;
  • криохирургия з застосування низьких температур.
Фракційна аблатівная лазерна DOT-технологія DEKA є високоефективним методом лікування рубців. Дермальний Оптичний Термоліз заснований на поглинанні енергії лазерного випромінювання поверхневим шаром шкіри, внаслідок чого відбувається вапоризация.

Видалення рубців лазером, має свою унікальність, яка полягає в тому, що сусідні клітини шкіри абсолютно не піддаються впливу лазера, а після процедури DOT починається активізація біосинтетичних і окислювально-відновних процесів в місці впливу.

Переваги DOT-технології:
Удаление рубцов лазером
  • швидкий процес загоєння;
  • формування повноцінних тканин фізіологічним шляхом;
  • позбавлення від рубцевих тканин без можливості рецидиву.
Таким чином, компанія DEKA створила унікальний спосіб позбавлення від рубців різного ступеня тяжкості із застосуванням інноваційного обладнання, який здатний позбавити від естетичного дискомфорту і функціональних обмежень при отриманні травм різного ступеня складності. На сьогоднішній день, видалення рубців лазером, є самим передовим і ефективним методом в медицині.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок