Видалення зірочок на обличчі лазером Synchro FT

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення зірочок на обличчі лазером Synchro FT

Видалення зірочок на обличчі лазером Synchro FT
Зірочки і судини на обличчі - явище далеко не естетичне. Сучасна косметологія все ж знайшла вихід з ситуації, що склалася за допомогою використання лазера. Видалення зірочок на обличчі лазером є найбільш результативною методикою, однак, при виникненні подібних проблем, потрібна невідкладна консультація фахівця.


Видалення зірочок на обличчі лазером, як новітній метод


Кровоносні судини відіграють важливу роль в організмі людини. Велика кількість всіляких вен, капілярів і артерій служить своєрідним транспортним вузлом для розносу по всьому організму поживних речовин і кисню і для виведення продуктів розпаду.

Відповідно, якщо виникають проблеми хоча б на короткому відрізку цієї транспортної ланцюжка, то страждають від цього практично всі органи і системи. Наслідком такого стану речей можуть стати всілякі захворювання судинної системи.

Сучасна косметологія пропонує широкий список методик для лікування зірочок і судин на обличчі, проте, всі вони не досягають тієї ефективності, яку нам може запропонувати використання неодимового лазера. Справа в тому, що видалення зірочок на обличчі лазером унікальна методика. Вона не має недоліків, в той час, як інші методики мають вади.

Видалення зірочок на обличчі лазером Synchro FT


Удаление звездочек на лице лазером Synchro FT Боротьба із зірочками і судинами - справа не легка, проте, провідні фахівці компанії ДЕКА розробили унікальну технологію, яка втілена в апараті Synchro FT . Це обладнання чудово справляється із завданням видалення зірочок на обличчі лазером.

Унікальність технології полягає в тому, що лазер впливає саме на проблемну зону, в той час, як навколишні тканини практично не піддаються впливу лазера. Імпульс, який виробляє лазер, нагріває кров до заданої температури, внаслідок чого вона згортається. Далі стінки судин стають порожніми і з часом розсипаються.

Варто відзначити, що лазер не має протипоказань за типом шкіри, тобто, його можна застосовувати пацієнтам абсолютно з будь-яким фототипом шкіри. Крім того, технологія дозволяє регулювати глибину проникнення і площа впливу, що дає можливість роботи навіть в важкодоступних місцях, а також дозволяє вибрати тип лікування.

Що ж стосується самої процедури, то вона може викликати невелике печіння, що цілком нормально і не є відхиленням.

Специфіка процедури видалення судинних зірочок


Неодимові лазери можуть вирішувати такі проблеми, як видалення судин і зірочок, крім того, такий апарат може відмінно справлятися з видаленням волосся і гіперпігментацією. Варто відзначити, що лазери фірми ДЕКА використовуються не тільки в косметології, а й в медицині, що підтверджує їх ефективність і безпеку.

Synchro FT відрізняється від інших лазерів тим, що імпульс, який випускає лазер, ділиться на подімпульси різної частоти, які випромінюються один за одним з інтервалом в декілька мілісекунд. Таким чином, тканини не перегріваються і не пошкоджуються.

Перший імпульс, слабший, згущує кров і впливає на стінки судин. Після короткої перерви, який необхідний для того, щоб шкіра охолола, другий, більш потужний імпульс завершує процес за допомогою ще більшого нагріву крові і посудину злипається.

Така унікальна технологія не перегріває шкіру, як це буває з лазерами інших фірм, що призводить до опіків і інших неприємних наслідків.

Неодимовый лазер удаление сосудов и сосудистых звездочек Synchro_FT
Неодимовый лазер удаление сосудов и сосудистых звездочек Synchro_FT

Області застосування лазера Synchro FT


Крім видалення зірочок на обличчі, лазерна технологія Synchro FT дозволяє вирішувати і інші естетичні проблеми. Це унікальне італійське обладнання ідеально підходить для епіляції, причому, примітний той факт, що тон шкіри і колір волосся абсолютно не мають ніякого значення.

Synchro FT використовується для омолодження шкіри, а також для виконання процедури ліфтингу. Крім того, обладнання призначене вирішувати медичні проблеми, такі як акне і пігментація. Технологія Synchro FT також може виробляти фотоомолоджування і фотоепіляції, що робить її багатофункціональною і застосовної навіть в медицині.

Переваги апарату Synchro FT

Удаление звездочек на лице лазером манипула Перш за все, потрібно відзначити, що дана методика абсолютно безпечна як під час процедури, так і після її завершення, так як не передбачає ніяких побічних ефектів. Енергія імпульсу рівномірно розподіляється в зоні впливу, що гарантує відсутність опіків і інших побічних явищ.

Технологія передбачає систему охолодження шкіри і може налаштовуватися в залежності від індивідуальних особливостей пацієнта. Лазер працює без необхідності заміни витратних матеріалів.

Список процедур, які може виконати лазер досить широкий в силу того, що лазер оснащений змінними насадками. Система охолодження шкіри робить процедури безболісними, а сам лазер не травмує сусідні тканини. Видалення зірочок на обличчі лазером результативно і перевірено роками. Причому, нарікань на дану методику немає ніяких, що підтверджують клінічні дослідження.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок