Апарат лазерної епіляції Motus AX (Moveo)

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Апарат лазерної епіляції Motus AX (Moveo)

Апарат лазерної епіляції Motus AX (Moveo)

Головним надбанням технології стала революційна маніпула з сапфіровим наконечником і вбудованою системою охолодження шкіри. Матеріал для виготовлення вибраний не випадково. Сапфіровий провідник дбайливо передає лазерне випромінювання, скорочуючи кількість втраченої енергії до мінімуму.


Завдяки цьому підвищується загальна ефективність установки, від чого зменшується рекомендована кількість процедур для повного позбавлення від небажаного волосся.


Прискорена робота, висока ефективність, дбайливе ставлення до шкіри, зручне управління. Це лише частина аргументів, які стають причиною щоденних придбань апарат лазерної епіляції
  Motus AX з технологією Moveo по всій земній кулі.

Апарат лазерної епіляції Motus AX: принципи роботи


Аппара лазерной эпиляции Motus AX (лого) Основні показники та характеристики роботи настроюються щодо індивідуальних особливостей, типу волосся і відтінку шкіри клієнта. Кардинальним відзнакою технології Moveo є можливість роботи з темними відтінками шкіри.


Застарілі лазерні методики епіляції строго не рекомендувалися смаглявим пацієнтам, так як існував величезний ризик гипопигментации. Використовуючи новітню маніпулу з технологією Moveo, більше не існує обмежень по фототипу шкіри. Досить лише вибрати оптимальний режим роботи, і пацієнт не відчує дискомфорту ні під час ні після процедури.

Апарат лазерної епіляції Motus AX і його параметри роботи


Аппара лазерной эпиляции Motus AX Апарат лазерної епіляції Motus AX має різноманітні можливості для роботи з різними пацієнтами. Щоб максимально точно налаштувати режим роботи маніпули, майстру доступний ряд змінюваних параметрів роботи:

  1. Щільність потоку варіюється в діапазоні від 2 до 8 Дж / см2.

  2. Залежно від товщини і кольору волосся пацієнта, вибирається тип імпульсу. Працюючи з темними, товстими волоссям слід вибрати режим Soft, для середнього розміру русявого волосся - Medium.

    Робота з тонкими світлими волоссям передбачає режим High.

  3. Рекомендована частота імпульсів 5 Гц.

  4. Кількість розподіляється енергії по робочій поверхні площею 10 на 10 сантиметрів має стандартну установку в розмірі 2000-2500 Дж. Цифру можна змінювати для калібрування роботи з різними Фототипи шкіри або для різної площі роботи.

    Відрегулюйте параметра передбачає всього пару натискань на кнопки. Кілька секунд - і ви готові працювати з новим пацієнтом.

Процес лазерної епіляції


Аппара лазерной эпиляции Motus AX (Moveo) Перед тим, як задіяти апарат лазерної епіляції слід провести підготовчу частину. Перед процедурою слід збрити все небажані волоски за 1-3 дні до призначеної епіляції.


В день процедури необхідно ретельно вимити шкіру і переглянути її на предмет пошкоджень. Якщо шкіра має видимі рубці, опіки або запалення, процедуру видалення волосся краще відкласти.

На передбачуване місце роботи наноситься тонким шаром гель для УЗД-досліджень. Як підсумок - збільшується плавність ковзання головки маніпули, швидкість процедури зростає, а клієнт відчуває комфорт. Холодний гель також сприяє зниженню внутрішньої температури шкіри, що дозволить клієнтові приймати процедуру без неприємних відчуттів.

Параметри роботи вибираються згідно фототипу шкіри, окрасу волосся і площі робочої зони. Всі ці маніпуляції займають не більше хвилини, так як інтерфейс управління установкою простий і доступний.

Сапфіровий наконечник маніпули щільно прикладають до шкіри і починають поступову обробку ділянок шкіри рухами по колу, або лінійними.

Після передачі встановленої кількості енергії в шкіру пацієнта, пристрій подасть звуковий сигнал, що позначить закінчення роботи на даній ділянці. Для продовження процедури досить покрити гелем нову область і виконати всі операції знову.

Заключний етап передбачає зняття залишків гелю з тіла пацієнта. В окремих випадках, перший час на шкірі можна помітити невеликі почервоніння, які з часом зникають без неприємних наслідків.

Через кілька днів після процедури, на оброблених ділянках можна спостерігати інтенсивне поява волосся. Помилковий зростання являє собою вихід з пошкоджених цибулин стрижнів волосся. Через 15-20 днів він них не залишиться й сліду.

Всупереч усталеним стереотипам, видалення волосся може бути одночасно ефективним, доступним, безболісним і безпечним. Апарат лазерної епіляції Motus AX з технологією Moveo, є гарантом ефективності і якості. Сотні тисяч жінок з усього світу вже встигли оцінити переваги технології. Подаруйте і ви своїм пацієнтам таку можливість!

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок