Епіляція лазером. Що краще доданий або олександритовий?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Епіляція лазером. Що краще доданий або олександритовий?

Епіляція лазером. Що краще доданий або олександритовий?

Небажана рослинність на тілі є наслідком незавершеного процесу еволюції і досить-таки псує візуальне сприйняття людини, особливо, якщо ця людина - представниця прекрасної статі. Однак, на даний момент, існує безліч способів позбавлення від волосяного покриву на тілі, які мають різний ступінь ефективності і областю застосування.

Дані методи є наслідком багаторічних досліджень фахівців світового масштабу, які стоять біля витоків косметології як такої. Отже, з небажаними волоссям можна боротися наступними способами:

  1. бритва;
  2. електродепілятори;
  3. крем-депілятор;
  4. шугарінг або депіляція карамеллю;
  5. воскова депіляція;
  6. термолиз;
  7. гальванічна депіляція;
  8. фотоепіляція;
  9. епіляція лазером (рубіновий, олександритовий, діодний, неодимовий лазери).

Найбільш ефективним способом боротьби з небажаними волоссям визнана лазерна епіляція, яка проводиться з використанням олександритового або діодного лазера (як найефективнішими і актуальними на сьогодні), що мають ряд відмінностей, які є основним критерієм для вибору типу лазера.

Эпиляция лазером

Епіляція лазером працює наступним чином

Як відомо, принцип роботи лазера полягає в випромінюванні світлового потоку, який називається лазерним променем. Різноманіття лазерних установок стало можливим внаслідок того, що випромінюється імпульс характеризується різною довжиною хвилі, щільністю випромінювання і тривалістю імпульсу, що дає можливість розширити сферу застосування лазерів досить широко.

Установка випромінює хвилю, яка поглинається волоссям і згубно впливає на цибулину. Таким чином, волосся відмирає і більше не росте, так як руйнується поживна для нього база. Тобто, лазерна епіляція в змозі позбавити вас від небажаного волосся раз і назавжди, так як можливість рецидиву досить мала внаслідок згубного впливу лазерного променя.

Отже, розглянемо всі нюанси використання олександритового і діодного лазера, а також протипоказання до їх застосування та особливості використання.

олександритовий лазер

Лазер, в конструкції якого присутній мінерал александрит, відмінно справляється з жорсткими, щільними волоссям, які є наслідком гормонального збою або ж національних особливостей.

Лазерная установка Motus AX Олександритовий лазер застосуємо для світлої шкіри, однак, слід зазначити, що обробляє він тільки темне волосся, Пушкова і сиві залишаються недоторканими.


Крім того, епіляція таким лазером допомагає впоратися з вросшими волоссям, не залишаючи від них і сліду. Процедура передбачає вплив на цибулину волоса, внаслідок чого волосся, можна сказати, випаровуються під впливом лазерного променя.

Як наслідок, волосся ви не знайдете відразу після проведення сеансу, що є безперечною перевагою для олександритового лазера. Курс лікування становить 5-8 процедур, в залежності від площі впливу і кількості небажаного волосся.

Процедура практично безболісна, однак, в разі чутливої шкіри цілком можливе використання анестетика у вигляді крему.

Варто зазначити, що при застосуванні олександритового лазера варто відмовитися від прийому сонячних процедур, що може викликати легкий дискомфорт з боку пацієнта. Процедура досить коротка, що є позитивною рисою, однак, вартість сеансу вище, ніж для діодного лазера внаслідок того, що скорочений курс лікування.


Сильні сторони олександритового лазера

Олександритовий лазер є унікальним у своєму роді, тому що здатний обробляти великі ділянки шкіри, причому, частота імпульсу регульована, що дає можливість обробити кожен міліметр шкіри.


Крім того, пристрій лазера дозволяє виключити можливість повторної обробки шкіри і, як наслідок, опіки при застосуванні лазера неможливі апріорі. Також варто враховувати такий момент, що епіляція олександритовим лазером досить гігієнічна процедура, так як є можливість зняти насадки і обробити їх спеціальним розчином після кожного застосування.


Лазерный аппарат для удаления волос Motus AX


Виняток із правила

Алескандрітовий лазер не завжди можна застосовувати. Справа в тому, що при ранках, герпесі, вагітності, цукровому діабеті, онкології і світлих волоссі лазер не рекомендується до використання, а досить часто взагалі категорично заборонено.

доданий лазер

Доданий лазер має як переваги, так і недоліки перед олександритовим лазером. Справа в тому, що діодний лазер ефективний не тільки при світлій шкірі, але і при засмаглій і смаглявою, причому, видаленню підлягають не тільки темні, але і світле волосся.

Доданий лазер обмежений за вибором фототипу і кольору волосся, що є великим обмеженням для будь-якого лікаря. Важливо! У разі сивого волосся діодний лазер абсолютно даремний.


Протипоказання

Як і будь-яка косметологічна процедура, епіляція доданими лазером виключена при вагітності, пошкодженнях шкіри, при наявності цукрового діабету, варикозного розширення вен. Слід зазначити, що перед процедурою, точніше за 10 днів, потрібно виключити прийом антибіотиків.

Також процедура протипоказана при онкології, віруси (герпес і йому подібні), а також при наявності великої кількості родимок в області впливу лазером.

Лазер для эпиляции Motus AX

Епіляція лазером олександритовим, і доданими максимально ефективна. Причому, їх різноманітність викликано об'єктивними причинами, які мають фізіологічний характер.

Тобто, немає єдино ефективного методу для боротьби з волоссям, так як кожен випадок індивідуальний і має свої особливості, не враховувати які неможливо, так як від них і залежить результативність проведеної процедури.


Технологія лазерної епіляції Moveo

Окремо хочеться торкнутися цю технологію, так як вона увібрала в себе краще від диодной і олександритового епіляції. Незважаючи на те, що Moveo і базується на олександритовий лазерів, від діодного вона увібрала найкращі якості. Це справжня інновація. Подібної технології в світі просто немає. Більше інформації про технології та обордованіі для лазерної епіляції .

Эпиляция в зоне бикини


Однак, не варто приймати самостійне рішення про застосування того чи іншого виду лазера, так як в кожному конкретному випадку можливі свої нюанси і індивідуальні особливості, випустити з уваги які просто неможливо.

Тільки грамотний фахівець в змозі визначити необхідний вид впливу, з урахуванням специфіки кожного конкретного випадку і призначити необхідну кількість процедур, яке максимально ефективно дозволить позбутися від небажаної рослинності. Епіляція лазером на сьогоднішній момент, є однією з найпопулярніших процедур по видаленню волосся.

Досить комплексувати через небажаного волосся на тілі, потрібно діяти негайно!



Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок