Фракційне омолодження шкіри

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Фракційне омолодження шкіри

Фракційне омолодження шкіри
Лазерна система SmartXide DOT2 + RF - це унікальне творіння людського генія, яке є багатовекторним і багатофункціональним, що дає можливість використання цієї системи з багатьох напрямків косметології, однак, пріоритетним напрямком вважається фракційне омолодження шкіри лазером.

Навіть досвідчені фахівці щиро дивуються можливостям SmartXide DOT2 + RF і стверджують, що ця система - прорив в області омолодження шкіри.

Фракционное омоложение кожи

Фракційне омолодження шкіри лазером SmartXide DOT2 + RF: неприкрита унікальність

Багато хто впевнений, що процес старіння шкіри зупинити не можна, так як час не шкодує нікого, проте, фахівці в області косметології стверджують зворотне, адже потужний виробник лазерного обладнання компанія ДЕКА об'єднала дві власні розробки, які показали неймовірні результати, коли використовували фракційне омолодження шкіри лазером.

Таким чином, фахівці виявили миру досконалий апарат SmartXide DOT2 + RF , який є єдино ефективним в боротьбі за молодість шкіри, причому, унікальність апарату ще і в тому, що він застосуємо навіть в разі ніжною, тонкої шкіри.

Система SmartXide DOT2 + RF - це нове слово на ринку естетичної косметології, прорив в області омолодження і неймовірно якісний результат, який має пролонгований характер!

Вся справа в тому, що система SmartXide DOT2 + RF включає в себе 2 складові: лазер і ліфтинг, які в сукупності здатні активно боротися зі старінням шкіри, причому, на будь-якій стадії і в будь-якому віці. Фракційне омолодження шкіри лазером компанії DEKA, є комплексним підходом і складається з впливу лазера (СО2) і радіохвилі (RF).

Сучасна косметологія взяла на озброєння лазерний термоліз досить давно, так як результативність цієї процедури перевищує навіть найсміливіші очікування. Принцип роботи лазера полягає на точковому впливі, тобто обробляється не вся площа, а лише окремі її ділянки, які найбільш зазнали змін.

Тобто, лазер зачіпає лише проблемні ділянки, не зачіпаючи здорову шкіру. Таким чином, досягається мінімізація нагріву шкіри, що призводить до відсутності травмування здорових тканин, так як вплив лазера їх жодним чином не стосується. Таке вибіркове точковий вплив на проблемні зони і є перевагою даної технології, яка, крім того, ще й безпечна для пацієнта.


Лазер СО2 впорається з такими проблемами як: Фракционное омоложение кожи SmartXide DOT2+RF
  1. зморшки (дрібні, глибокі, мімічні);
  2. пігментація шкіри і гіперпігментація;
  3. рубці і шрами не залежно від природи виникнення;
  4. постакне.

Варто відзначити, що лазер можна застосувати не тільки для особи, також він відмінно справляється з зоною декольте, руками, шиєю та іншими важкодоступними місцями.

Робота лазера надає не тільки омолоджуючу дію. Справа в тому, що під впливом випромінювання активізується утворення колагену і еластину в шкірі, що призводить до уповільнення процесу старіння, в'янення шкіри і утворення зморшок. Такий комплексний ефект не залишить байдужим жодного пацієнта, який прагнутиме продовжити молодість як можна довше.

Фракційне омолодження шкіри лазером SmartXide DOT2 + RF є одним з найбільш новаторських способів. Перевагою лазера є те, що він працює виключно вибірково. Це не можна не відзначити, так як в результаті тканини, які оточують місце дії, виявляються недоторканими, тобто їх структура не змінюється.

RF випромінювання


RF-пілінг є замінником пластичної хірургії, тобто, по ефективності радиоволновая високочастотна терапія не поступається скальпелю хірурга. Тобто, підтяжка обличчя тепер можлива без хірургічного втручання.

Лазер впливає на глибокі шари шкіри, розігріваючи їх, що призводить до скорочення колагенових волокон, внаслідок чого вони підтягуються і розгладжуються зморшки. Слід зазначити, що верхні шари шкіри лазер не впливає, що призводить до того, що вони зберігають свою цілісність, а шкіра, в цілому, стає більш підтягнутою і пружною.

Таким чином, можна зробити висновок, що поєднання двох абсолютно різних методик призводить до того, що значно скорочується тривалість лікування, так як за один сеанс досягається ефект проведення двох, абсолютно незалежних один від одного процедур фракційного омолодження шкіри лазером.

Крім того, скорочується період реабілітації пацієнта, а клініка економить кошти на покупку двох установок.

Фракційне омолодження шкіри лазером та інновації


Система має на увазі коригування налаштувань, чого раніше не спостерігалося ні у однієї фірми. Революційність технології полягає в тому, що можна вибрати не тільки потужність імпульсу, але і час впливу. Таким чином, можна коригувати параметри в залежності від специфіки вікових змін, від індивідуальних особливостей і від оброблюваної зони.

Крім того, лазер впливає виключно на проблемну зону, тому здорові шкірні покриви не страждають і прискорюється процес регенерації. Крім того, слід врахувати, що наслідків після застосування лазера не спостерігається. Система оснащена режимом SmartStack, який має властивість потрапляти в одну точку до 5 разів, причому, з ідеальною довжиною хвилі.

Варто відзначити, що фракційне омолодження шкіри з використання системи SmartXide DOT2 + RF абсолютно безболісно і не викликає дискомфорт.

Фракционное омоложение кожи 1

Фракційне омолодження шкіри призначають при таких показаннях


Унікальна система SmartXide DOT2 + RF застосовна в наступних випадках:
  1. при наявності несвіжого кольору обличчя;
  2. присутній в'ялість шкіри;
  3. якщо є ознаки фотостаріння;
  4. зморшки, розширені пори;
  5. порушений каркас особи.

суть методики

Принцип роботи лазера досить простий навіть для недосвідченого обивателя. Система, направляючи енергію на пошкоджену ділянку, ремоделирующих його за допомогою активації вироблення колагену, простіше кажучи, лазер видаляє стару шкіру, яка згодом замінюється більш молодий, причому, прилеглі тканини не зачіпаються і, відповідно, не утворюються шрами.

Як результат, пошкоджена шкіра замінюється молодою і здоровою. Повний фракційне омолодження шкіри лазером можливо через вплив на всі шари епідермісу, що призводить до того, що вирівнюється рельєф шкіри і розгладжуються зморшки.

У підсумку, ми отримуємо омолодження, свіжу шкіру з більш чітким контуром особи в короткі терміни і без пластики. І, що важливо, без реабілітаційного періоду і побічних ефектів, які можуть вибити з колії повсякденному житті.

SmartXide DOT2 + RF скасовує старіння

Безпрецедентна система SmartXide DOT2 + RF поєднує в собі дві абсолютно різні процедури (обробку лазером і ультрафіолетовий ліфтинг), які, в сукупності, збільшують результативність проведеної процедури в глобальних масштабах, причому швидко і якісно.

Крім того, лазер не травмує шкіру, внаслідок чого не потрібно додатковий час на відновлення в домашніх умовах, що дозволяє повернутися до звичного способу життя безпосередньо після проведення процедури.

Дана методика може бути застосована для будь-якого типу шкіри, причому, проведення сеансу абсолютно безболісно, що робить її привабливою для людей з підвищеною чутливістю. Таким чином, SmartXide DOT2 + RF є єдиною запатентованою системою, яка поверне молодість шкірі і якісно покращить ваше самосприйняття в кращу сторону.

Змініть своє життя вже сьогодні не лягаючи під скальпель хірурга - фракційне омолодження шкіри лазером це не просто альтернатива, це нова можливість! Повір у себе і відклади старість на потім!


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок