Лазер для епіляції Deka провідна розробка в світі косметології

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазер для епіляції Deka провідна розробка в світі косметології

Лазер для епіляції Deka провідна розробка в світі косметології

Провідний італійський розробник технологій для краси і здоров'я Deka Laser радий представити свою інноваційну розробку в світі лазерної епіляції. Технологія видалення небажаного волосся Moveo виходить за рамки стереотипів і відкриває абсолютно нові грані епіляції. Безболісно, ефективно, швидко і без обмежень. Технології порівнянної з цієї в світі ще не придумали.

Довгі роки розробок технології Moveo не стали останньою сходинкою перед виходом на ринок. Щоб переконатися в безпечності та ефективності, установка пройшла ретельні клінічні тести в провідних наукових і медичних центрах Італії.

Результатом досліджень став факт абсолютної доступності, безпеки і дієвості методики видалення небажаного волосся олександритовим лазером для епіляції в русі Moveo.

Лазер для эпиляции Motus AX

Головні переваги лазера для епіляції Deka

Причина повальної популярності технології криється в трьох простих, але одночасно з цим, важливих постулатах:

Новий рівень ефективності.  

Лазер для эпиляции Motus AX

Основний упор розробки був зроблений на поліпшення процесу видалення небажаного волосся.

На відміну від застарілих установок, лазерне видалення волосся технологією Moveo передає 100% енергії прямо в волосяні фолікули.

Причиною тому став революційний сапфіровий наконечник, який не дозволяє більшої частки енергії відбиватися від епідермісу і розсіюватися.

Волосяна цибулина швидше піддається опроміненню, процедура займає менше часу і сил майстра, а для остаточного результату знадобитися менша кількість процедур.

Блискавична швидкість.

Методики лазерної епіляції минулого передбачали поодинокі спалахи енергії з невеликою частотою. Така процедура займала багато часу і не була ефективною. Використовуючи в своєму арсеналі лазер для епіляції Moveo, швидкість процедури зростає в рази.

Динамічна обробка рухами по колу або лінії дозволяє майстру захоплювати площа шкіри розміром 10 на 10 сантиметрів. Маніпула в руках майстра здатна обробити таку ділянку шкіри за 10-15 секунд.

Попереднє нанесення на шкіру пацієнта гелю полегшує прохід головки пристрою, що дозволяє заощадити ще більше вашого дорогоцінного часу. По закінченню опромінення ділянки шкіри, прозвучить спеціальний сигнал, що стане командою до переходу на нове місце.

Повна безпека.

Поодинокі імпульси застарілих технологій для епіляції різко нагрівали ділянки шкіри, через що утворювалися дратівливі ділянки і навіть незначні опіки.

У гонитві за більш ефективним видаленням волосся, приймалися екстраординарні заходи у вигляді збільшення потужності лазера для епіляції. Чи варто говорити, що підсумком таких методів ставали припухлості, почервоніння, пігментація, рубці і малі опіки.

Піклуючись про свого клієнта, компанія DEKA зробила хід конем і повністю змінила концепцію обробки шкіри лазером. Технологія Moveo рівномірно розподіляє енергію лазерного імпульсу по площі 10х10 сантиметрів.

Нагрівання волосяних фолікул протікає поступово, через що шкіра не відчуває різких змін температур. Додати до цього наявність вбудованої системи охолодження в головку маніпула, і всі неприємні відчуття під час епіляції знімає як рукою.

Лазер для эпиляции Motus AX

Порядок проведення процедури лазерної епіляції

Комплекс проведення процедури можна умовно поділити на кілька актів:

1. Підготовчі роботи

Перш ніж піддавати шкіру лазерної епіляції, слід провести деяку підготовку. Для кращого ефекту після процедури, рекомендується збрити небажані волосся бритвою або тримерами за 1-2 дня до призначеного дня. На момент епіляції, шкіра повинна бути ретельно вимитого, сухий і без видимих пошкоджень.

2. підготовка шкіри

Лазер для эпиляции Motus AX

Для гладкого і швидкого ходу маніпули з сапфіровим наконечником, настійно рекомендується використовувати гель. Кращим рішенням буде вибрати фірмовий гель компанії DEKA.

Його тонкий шар помітно додасть ковзання голівці маніпули, що прискорить проведення процедури і подарує клієнту приємні відчуття.

3. Видалення волосся

Насамперед слід встановити необхідні параметри лазерної установки Motus AX . Враховувати слід пору року, тип і колір шкіри, місце роботи і індивідуальні особливості шкіри клієнта.

Процес видалення небажаний волосся досить простий і виконується в пару дій. Сапфіровий наконечник маніпули приводять в робочий стан і виконують лінійні або кругові рухи по заздалегідь підготовленій області з гелем.

Площа оброблюваної за раз області повинна дорівнювати 10х10 сантиметрів. Поступово підвищуючи внутрішню температуру цибулини, маніпула з технологією Moveo ефективно позбавляє від волосся на будь-якій частині тіла.

Про закінчення обробки однієї ділянки шкіри сповістить звуковий сигнал, після чого слід повторити порядок процедури на інших частинах тіла з небажаною рослинністю.

4. завершення

Останній етап видалення волосся передбачає лише видалення залишків гелю з поверхні шкіри. Сапфіровий наконечник не притягає залишки волосся, так що над його очищенням вам не доведеться довго потіти.

Очевидно, що провести процедуру видалення волосся разом з лазерною установкою Motus AX   і технологією Moveo під силу навіть любителю косметичного справи. Порядок дій не передбачає володіння особливих навичок, а результат вразить навіть найвибагливішого клієнта. Вирішуйте і ви оцінити всі принади використання лазера для епіляції з технологією Moveo в своєму салоні.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок