Лазерна ліпосакція: навіщо вона потрібна?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерна ліпосакція: навіщо вона потрібна?

Лазерна ліпосакція: навіщо вона потрібна?
Лазерні медичні системи ДЕКА дозволяють людині не тільки добре виглядати, але і дарують відчуття впевненості, здоров'я і краси на досить тривалий термін без можливості рецидиву і абсолютно безпечно для самого пацієнта з досить швидким терміном відновлення на місцях впливу лазера.

Лазерна ліпосакція (лазерний ліполіз) із застосуванням апарату SmartLipo є інноваційною системою, аналогів якої немає, що дозволяє досягати видимих ефектів видалення жирової тканини на важкодоступних місцях без шкоди для організму з мінімальними естетичними наслідками, які усуваються в найкоротші терміни.

Короткоімпульсний лазер руйнує жирові клітини, причому, виводяться продукти втручання організмом самостійно протягом місяця, що не дає можливості швидко, якісно, а головне, адекватно оцінити ефект від проведеної процедури.

Це також підвищує синтез колагену за допомогою прогрівання, сприятливо впливає на еластичність шкіри, що дозволяє уникати гематом, рубців та інших естетичних наслідків, які властиві процедурі ліпосакції.
Лазерная липосакция SmartLipo

Для чого потрібна лазерна ліпосакція?


Лазер-асистував ліполіз (Laserlipolisi®) застосовується в зоні жирових відкладень, в важкодоступних або неможливих для стандартної процедури ліпосакції місцях, таких як: підборіддя (особа в цілому), на внутрішній стороні стегна, передпліччя і колінах, причому, з мінімальною інвазивністю.

До переваг відносять швидке відновлення після процедури, відсутність провисання шкіри, моментальну коагуляцію судин, а також можливість повторення процедури в найкоротші терміни абсолютно без шкоди для здоров'я і естетичного вигляду пацієнта після ліполізу.

Устаткування для лазер-асистував ліполізу застосовується при формуванні бажаних для пацієнта контурів особи, коли інші способи не приносять потрібного результату або неможливі в силу важкодоступність місць проведення даної процедури, для видалення ліпоми (доброякісної пухлини) без втручання в навколишні її тканини.

При цьому попереджається поява новоутворень в місцях втручання, для видалення філерів, в лікуванні гіпергідрозу (надмірної пітливості за все, або ж окремих частин тіла) на постійній основі, який є досить поширеним захворюванням.

Такі захворювання попереджаються цілим рядом причин, таких, як нервові розлади, захворювання щитовидної залози і так далі, а також покращує тургор шкіри, руйнуючи старі клітини і сприяючи утворенню нових, який з віком призводить до в'янення шкіри, зниження її еластичності і, як наслідок, до неминучого старіння.


Тип лазера

Nd: YAG

Довжина хвилі

1064 нм

потужність

6 Вт

10 Вт

18 Вт

частота імпульсу

5 - 40 Гц

емісія

1 - 10 хв.

Діаметр світловода

300 мкм

300 мкм

600 мкм

Діаметр канюлі

1 мм

1 мм

1,5 мм

енергія

150 мДж / імпульс

250 мДж / імпульс

450 мДж / імпульс

Тривалість імпульсу

150 мкс

180 мкс

250 мкс

Розміри

68х23х65 см

вага

32 кг


Унікальність технології лазерного ліполізу Deka


Апарат SmartLipo має на увазі використання технології "потрійний зони". В "першій зоні" відбувається процес руйнування мембран жирових клітин, вміст яких виводиться з організму природним шляхом, "друга зона" відповідає за відсутність крововтрат з швидкою реабілітацією після процедури, "третя" ж спрямована на досягнення ліфтинговий ефект в зоні проведення процедури.

SmartLipo
Технологія SmartLipo спрямована на можливість проведення не як агресивний липомоделирование з малою часткою травматичності, на відміну від традиційної ліпосакції, а також в тих місцях, де ліпосакція просто неможлива в силу важкодоступність зон моделювання.

Система SmartLipo досить широко застосовується багатьма фахівцями і клініками по всьому світу, які прагнуть перетворити свою роботу на витвір мистецтва, причому, часто досить ефективно і якісно, як за словами самих пацієнтів, так і по візуально досягнутому естетичному ефекту.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок