Лазерна медицина і Дека: області застосування

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерна медицина і Дека: області застосування

Лазерна медицина і Дека: області застосування
Лазерне обладнання компанії DEKA вже багато років займає лідируючі позиції в естетичній медицині. Успіх був досягнутий завдяки багаторічній праці, який був проведений не тільки, через наукові випробування, але і через клінічні дослідження Лазерна медицина дякуючи зусиллям бренду DEKA зробила крок далеко вперед. Давайте розглянемо, деякі складові успіху компанії.


Лазерна медицина і термоліфтінга


Лазерный аппарат SmartXideDot2 Термоліфтінг, або підтяжка шкіри обличчя без хірургічного втручання, характеризується практично відсутністю можливості отримання травм, причому, термін регенерації (відновлення) епітелію досить нетривалий: всього 2-4 дня.

Компанія ДЕКА розробила унікальну систему SmartXide DOT2 + RF , яка впливає тільки на зони, які потребують корекції.

Фракційний термоліз передбачає, що дії піддаються мікротермальние зони пошкодження, а навколишні тканини залишаються недоторканими.

Таке вибіркове вплив значно скорочує термін відновлення, в той час, як реабілітація після звичайного ліфтингу тривала тижнями, що викликало б багато незручностей і нарікань з боку пацієнтів. Лазерна медицина поповнилася чудовою процедурою, яка проводитися на SmartXide DOT2 + RF.

Потрібно відзначити, що ефективність термоліфтінга досягається практично, після проведення першої процедури. Шкіра стає більш підтягнутою і пружною.

Апарат SmartXide DOT 1540 з IR-насадкою впливає трохи іншим способом: вироблення колагену активізується завдяки нагріванню шкіри, точніше, прогріванню її глибоких шарів, що призводить до значного омолодження з пролонгованим ефектом.


Лазерне вплив на епітелій і омолодження

Дермальний оптичний термоліз, як засіб для омолодження шкіри, - процедура, яка більш дбайливо впливає на епітелій, ніж звичайна лазерна обробка, яка передбачає повну шліфування.

Суть процедури зводиться до наступного: точковий вплив утворює маленькі травми, які змінюються необробленими ділянками, причому, оброблені ділянки починають активно регенеруватися і зачіпають навколишні необроблені зони, викликаючи відновлення початкового стану шкіри.

Як наслідок, починає активно вироблятися колаген та еластин повсюдно, і шкіра стає значно підтягнутою і максимально пружною.

ДЕКА розробила 2 види апаратного обладнання для оптичного термолиза - аблатівная, із застосуванням системи SmartXide DOT2 , яке впливає на всі верстви епітелію і вирішує проблеми розширених, великих пір, дрібних зморшок, наявності пігментних плям, а також неаблатівное, яка не передбачає травмування шкіри за допомогою спеціальних хірургічних засобів, але все ж активує виробництво колагену, відновлює обмін речовин і зміцнює форму особи (каркас).

Лазерный аппарат SmartXide

Лазерна медицина, як панацея для багатьох проблем


Фірма ДЕКА досягла успіху в лікуванні проблем, пов'язаних з шкірними захворюваннями.

Лазерна медицина успішно справляється з аденомою сальних залоз (доброякісними новоутвореннями), з себорейним кератозом, який досить часто вражає людей похилого віку, з рожевим позбавляємо (інфекційно-алергічне захворювання), а також іншими дерматологічними захворюваннями.

Принцип дії досить простий: лазер глибоко проникає і прогріває тканини, внаслідок чого гинуть патогенні бактерії. Після застосування лазера, зникають не тільки видимі дефекти, але і джерело їх виникнення.


Видалення новоутворень після отримання травм

Шрами і рубцеві освіти не є проблемою для технології SmartPulse, яка передбачає досконале управління лазерним імпульсом з контрольованою глибиною впливу. Дана технологія дала можливість коригування рубців і шрамів в зонах, які є найбільш чутливими (повіки, декольте).

Унікальність SmartPulse полягає в тому, що лазер усуває можливість кровотечі, внаслідок чого процес загоєння проходить більш швидкими темпами. Крім того, мінімальна травматичність гарантує позбавлення від рубців і шрамів зі 100% результативністю. Ця технологія застосовується в апараті SmartXide DOT .

Лазерное омоложение


Целюліт - не проблема

Поява целюліту - справа непередбачувана, проте, ДЕКА розробила унікальну технологію Dermodinamic, яка бореться з целюлітом на будь-яких його стадіях.

Суть процедури полягає в тому, що система Triactive + діє на проблемні зони в 3 різних напрямках, що дозволяє усунути такі прояви целюліту, як жирові підшкірні відкладення, апельсинова кірка і в'ялість шкірних покривів.

В результаті, видимі ознаки целюліту повністю зникають, тіло приймає бажані силуети, а шкіра набуває вроджену пружність.

Система Triactive + має потрійну дію, яка спрямована на відновлення артеріальної, венозної і лімфатичної мікроциркуляції. Що ж стосується жирових клітин, вони складаються з значного, щодо інших тканин, об'єму рідини, що робить їх уразливими перед звуковою хвилею, яку випромінює лазер.

Тобто, впливаючи на уражену зону звуковою хвилею, руйнуються мембрани уражених клітин, в той час, як інші тканини залишаються неушкодженими.

Лазерная медицина Triactive

Ремоделювання фігури - основне завдання лазерної ліпосакції Laserlipolisi. Знищення жирових клітин стає можливим завдяки системі SmartLipo , а елементи розпаду виводяться самим організмом, а точніше, лімфатичною системою.

Унікальність даної процедури полягає в тому, що її проведення є малотравматичним, ніж вона і відрізняється від звичайної ліпосакції, що дозволяє обробляти.

Лазерная медицина SmartLipo


Позбутися від судинних патологій можна дуже просто

Система Synchro FT активізує виробництво колагену організмом і активно бореться з судинними "зірочками". Унікальність даної процедури полягає в тому, що її проведення є малотравматичним. Цим вона і відрізняється від подібних процедур.

Лечение сосудов лазером


Чому саме ДЕКА?

Фірма ДЕКА є лідером у виробництві і застосуванні лазерної апаратури за напрямом "лазерна медицина". Детально з обладнанням, яке виробляє компанія ДЕКА. Виробник має безліч представництв на території країни, основне призначення яких - навчання грамотного персоналу, а також впровадження і застосування унікальних технологій світового рівня.

Компанія ДЕКА створює унікальне обладнання нового покоління на основі інноваційних програм, розробка яких стала можливою завдяки багаторічним дослідженням і професіоналізму персоналу.

Дана ситуація призвела до того, що обладнання компанії ДЕКА має досить широку і неоднорідну область застосування, що робить його ефективним при виникненні не тільки естетичних, але і медичних проблем.

Технології ДЕКА покликані вирішувати кілька завдань за одну процедуру, що значно економить час пацієнтів, а також розширює список послуг, які можна виконувати одночасно. Збільшується ефективність застосовуваного обладнання за рахунок індивідуального підбору режимів впливу, що робить процедури більш точними, максимально ефективними і абсолютно безпечними.

ДЕКА дає можливість вирішення за один сеанс не тільки медичних (всіляких шкірних захворювань і вроджених дефектів), але і косметичних проблем (рубці, пігментація, судинні освіти, небажані жирові відкладення).

Причому, процедури набагато ефективніше класичних методів лікування, а термін реабілітації значно скорочується через скорочений кількості сеансів і часу впливу на оброблювану ділянку.

Вибіркова спрямованість впливу забезпечує цілісність навколишніх тканин при обробці ураженої зони, тобто, робота ведеться за чітко призначеного напрямку і не зачіпає близько розташовані клітини епітелію.

Крім того, реабілітаційний період практично зводиться до нуля, так як побічний ефект може проявитися лише у вигляді незначного почервоніння в місці застосування процедури.

Технології ДЕКА дозволяють досягти видимого результату навіть після першого проведеного сеансу. А стійкість результату після закінчення курсу лікування вражає навіть досвідчених фахівців. Крім того, для досягнення необхідного результату потрібно обмежена кількість сеансів, що якісно впливає на оцінку пацієнтів ефективності обладнання.

Лазерне випромінювання має тільки позитивний вплив у вигляді оздоровлення шкіри і підвищення захисних властивостей тканин. Про побічні ефекти мови взагалі не йде. Лазер не травматичний через наявність унікального методу охолодження, який запобігає утворенню опіків.

Відповідно, реабілітації після проведення сеансу не потрібно, а догляд за шкірою після процедури зводиться до мінімуму.

Широкий ассортимент

Використання обладнання в лазерної медицини компанії ДЕКА якісно покращує обслуговування пацієнтів при максимальній ефективності процедур.

Використання обладнання компанії ДЕКА відрізняється від конкуруючих фірм тим, що ДЕКА пропонує безкоштовне гарантійне обслуговування та можливість якісного навчання персоналу з подальшим курирування в разі виникнення проблемних ситуацій при використанні апаратури.

Лазерна медицина, завдяки використанню обладнання ДЕКА, стала відмінним вибором, якщо орієнтиром для вас є якість послуг, що надаються, а також високий рівень обслуговування.

Інноваційні технології в поєднанні з універсальністю застосування лазерної апаратури дозволяють отримати видимий ефект від впливу навіть після першого сеансу проведення процедури, причому найбільш комфортно для клієнта.

Лазери ДЕКА зарекомендували себе в боротьбі з надмірною пігментацією, з рубцями і шрамами, а також з віковими ознаками старіння і небажаним ростом волосся - все це унікальні технології ДЕКА.

Устаткування компанії ДЕКА здатне вирішити і нетрадиційні питання. Лазери прекрасно справляються з видаленням татуювань, а також з чужорідною пігментацією. Крім того, шліфування рубцевої тканини і фракційне фотоомолоджування теж в силах лазерів компанії ДЕКА.

Лазерна медицина, це не тільки омолодження шкіри і надання силуету бажаного виду, крім цих завдань системи компанії ДЕКА здатні вирішити ряд проблем абсолютно іншої спрямованості і характеру (гінекологія і медицина).

Варто зазначити, що застосування обладнання ДЕКА більш щадний, ніж аналоги класичних хірургічних методів, і дозволяє звести до мінімуму терміни регенерації після проведення процедур, а також не передбачає будь-яких серйозних заходів по догляду та підтримці видимого ефекту після їх проведення.

Крім того, розробка лазерного обладнання велася таким чином, що один лазер може вирішити комплекс різноманітних задач, які, найчастіше, не пов'язані між собою і мають різну природу виникнення.

Такий стан речей призвело до того, що кількість технологічних засобів, які використовуються для лікування конкретного пацієнта, значно скорочується.

Досить вагомий аргумент для використання продукції компанії ДЕКА, так як вартість обладнання значно знижується через відсутність необхідності придбання додаткових технологічних засобів.

Це відіграє велику роль при виборі лазерного обладнання, так як в вартісному вираженні покупка його - досить дороге задоволення, яке не під силу невеликим салонам і клінікам.


Де купити обладнання компанії ДЕКА?


Консультации Дека Придбати лазерне обладнання компанії ДЕКА досить просто, причому, не потрібно прикладати значних зусиль.

Вся детальна інформація не тільки про компанії ДЕКА, але і про обладнання, яке вона справляє, можна знайти на сайті dekalaser.kiev.ua.

Крім того, доступність доставки по території всієї України - важливий чинник для переваги лазерного оснащення саме цієї компанії.

Клієнт беззастережно отримає повне гарантійне обслуговування і якісне навчання кадрового складу з післяпродажної консультацією. Крім того, консультанти підберуть лазерні установки відповідно до ваших вимог і цілей, підкажуть всі нюанси по його експлуатації, причому, абсолютно безкоштовно.

Якщо якість і результативність - ваше кредо, то вибір потужного, інноваційного, унікального лазерного обладнання компанії ДЕКА - єдиний прийнятний для вас варіант, так як компанія ДЕКА гарантує якість своєї продукції і несе повну відповідальність за експлуатаційні і технічні властивості навіть після продажу клієнту.

Сучасна лазерна медицина - це і є обладнання Deka. Якщо ви цінуєте свій час і гроші, то ДЕКА - ваш вибір.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок