Лазерне видалення новоутворень

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лазерне видалення новоутворень

Лазерне видалення новоутворень

На сьогоднішній день все частіше виникають випадки шкірних захворювань і виникнення наростів різного характеру.

Звичайно, проблема існування родимок, папілом та інших утворень є виключно індивідуальною. Одні їх наявності абсолютно не надають ніякого значення, оскільки дані шкірні новоутворення абсолютно не заважають і не створюють дискомфорту. Інші навпаки, серйозно розмірковують над їх видаленням вибравши лазерне видалення новоутворень (на лазері SmartXide) або інші методи лікування можуть.

На це впливає кілька чинників:

  1. Психологічний - це некрасиво, спотворює зовнішній вигляд, втрачається краса для погляду інших людей і т.п.

  2. Фізичний - пов'язаний з утвореннями, які перебувають в ділянках високого тертя з одягом або інші складові тіла людини, на доступних зонах шкірного покриву, схильних до прямому впливу сонця.


    Лазерне видалення новоутворень: визначаємо вид

    Перед тим як застосувати лазерне видалення новоутворень, слід провести огляд у фахівця з метою попереднього дослідження. Маючи на епідермі сторонні освіти, потрібно ретельно стежити за ходом їх розвитку і зростання. Відмінні властивості новоутворень:

    Симетрія. За формою звичайні родимки найчастіше симетричні, а ось злоякісні - асиметричні;

    Контур. У нормальної родимки краю, як правило, виразні й рівні, меланома має явно виражений нерівномірний, хвилеподібний контур;

    Колір. Хороший невус, як правило, забарвлений однаково, а недоброякісний на різних ділянках за забарвленням різниться;

    Діаметр. Зізнається, що чим більше кандиломи, тим вище ймовірність її перетворення в страшну злоякісну конфігурацію. У разі, коли пухлина перевищує 6 мм в діаметрі, правильніше звернутися за допомогою до лікаря, хоча і відомі випадки появи злоякісних утворень діаметром в 1 мм;

    Будь-які зовнішні зміни. Правильніше вдатися до послуг професіонала тоді, коли людина бачить, що відбулися зміни новоутворення за всіма вищевказаними параметрами.


    Лазерное удаление новообразований

    На консультативному прийомі доктор зобов'язаний упевнитися, що передбачуване до видалення освіту вважається доброякісним. У лікарнях працюють фахівці, які за відмітними показниками зможуть візуально встановити, чи є загроза того, що формування злоякісне.

    Якщо сумніви в його доброякісності відсутні, хворого записують на вапоризацію лазером. А якщо у медика з'явилося хоч незначне сумнів, він пошле пацієнта до онколога, який призначить спеціальне обстеження.

    В цьому випадку всі без винятку залежить від його рішення - якщо він надасть висновок, що невус, наріст або папілома доброякісне новоутворення, тоді можна буде усувати.

    Способи видалення новоутворень

    Лазерне видалення новоутворень не є єдиною процедурою, є й інші інноваційні процедури видалення різних новоутворень на поверхні дерми вважаються малотравматичними. На сьогоднішній день більш популярним є такі способи:

    • «Відпарювання» лазерним проблиском - лазерна вапоризації;
    • диатермокоагуляция рідким азотом - кріодеструкція;
    • ураження електричним струмом великої частоти - електрокоагуляція;
    • обпалення за допомогою радіохвиль - радіокоагуляціі.

    Кожен з цих методів має особливі переваги і недоліки

    переваги лазерного лікування новоутворень:

    • не чинить на тілі рубці і шви;
    • Лазерное удаление новообразований
    • контролювання глибини впливу тканини що виключає появу опіку;
    • досягнення позитивного результату досить навіть однієї операції;
    • абсолютна стерильність надійність, що стимулює швидке загоєння;
    • гарантія коагуляції кровоносних судин на ділянці впливу;
    • ймовірність проведення процедури в малодоступних зонах
    • проведення місцевої анастезію

     

    Технологія лазерного видалення новоутворень на SmartXide DOT

    В процесі виконання процедури вапоризації, больові відчуття у пацієнта практично відсутні. Усунення лазером наростів на шкірі відбувається в амбулаторних умовах протягом 2-3 хв.

    Уже після закінчення процесу висічені наросту, глибоке відновлення дерматологічного шкірного покриву або слизової плівки відбувається за 6-8 днів. При проведенні заходу інструменти з дермою не піддавалося контакту між собою. З цієї причини відпадає ймовірність зараження будь-якої небезпечної інфекційної заразою.  

    Лазерне видалення новоутворень - це дуже чітка і ефективна процедура, при якій аж ніяк не зачіпають близькі органи, а заглибленість впливу світлових променів цілком контролюється. В ході процедури ранка знезаражується, і, крім того, відбувається синхронна активізація внутрішніх ресурсів для стрімкого відновлення епідермісу.

    Уже після висічення новоутворення, доктор зобов'язаний розчином перманганату калію обробити рану, потім на даній ділянці утворюється кірка.

    Усунення новоутворення лазером є нешкідливою і щадить технологією. Але медичні працівники не кожен раз приймаються її проводити. Перш ніж прибрати нарости, необхідно врахувати основні протипоказання до проведення цього процесу:

    • наявність цукрового діабету;
    • Лазерное лечение лазером
    • онкологічне захворювання;
    • порушення роботи ендокринної системи;
    • постійний герпес;
    • запальні процеси;
    • імунодефіцит;
    • захворювання лімфи.

    Уже після усунення папілом, в окремих випадках є ймовірність початку серйозних ускладнень. Якщо до початку процесу у пацієнта простежувався фотодерматоз, то це може викликати появу сильної пігментації. При високій схильності до алергії на місці обробки лазером, часом простежується гіперемія або набряклість.

    Коли є труднощі з роботою щитовидної залози, то можливе утворення калоідних рубця. При сприйнятливих дерматологічних покривах в окремих випадках виникає в області променевого дії незначна опікова почервоніння.

    Щоб уникнути перерахованих вище ускладнень, протягом двох місяців після операції клієнтам необхідно дотримуватися певні обмеження:

    1. Уникати надмірної присутності на холоді або теплі.
    2. Відмовитися від плавання в басейні і природних водоймах.
    3. Чи не натирати і по можливості чесати пошкоджене місце.
    4. Уникати дії ультрафіолетових променів.

      Лазерное удаление новообразований


    Лазерне видалення новоутворень на дермис - процес серйозний і вимагає певних знань, що виключає його проведення в домашніх умовах. Така процедура повинна здійснюватися фахівцем на професійному обладнанні, такому як SmartXide DOT .

    Читайте інші наші новини

    Професійна безкоштовна консультація.

    Нашим фахівцям можна довіряти!

    Замовити дзвінок