Лікування судин лазером, як найефективніший вид лікування

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лікування судин лазером, як найефективніший вид лікування

Лікування судин лазером, як найефективніший вид лікування
Досить часто питання патологій судин на різних частинах тіла викликає значні незручності і дискомфорт. Естетична медицина досить довго намагалася знайти вихід з положення.

З появою лазерних технологій подібна проблема була вирішена, причому, на даний момент технології досягли такого рівня, що від усіляких «сіточок» і «зірочок» не залишається і сліду. Лікування судин лазером, найсучасніша і ефективна методика в сучасному світі медицини.

Лечение сосудов лазером (2)

Найкращих результатів у цій галузі досягла фірма DEKA. Інноваційність лазера, який призначений для видалення судин, полягає в тому, що він впливає не на всі тканини, а тільки лише на уражену судину.

Таким чином, проблема шрамів і всіляких рубців була вирішена. Лазер впливає світлом, що дає можливість, не зачіпаючи тканини навколо, обробляти посудину, внаслідок чого відбувається процес коагуляції кровоносних судин.

Можна зробити висновок, що технології фірми DEKА не тільки щадні, але і не залишають ніяких слідів впливу.


Лікування судин лазером DEKA є найбільш ефективним?


Технології фірми DEKA мають ряд переваг перед аналогічними апаратами для кріодеструкції і коагуляції. Перш за все, вплив виявляється тільки на ушкоджену судину. Як підсумок: навколишні тканини не пошкоджуються, а сам посудину коагулює і з часом розсмоктується.

Результат від використання лазера бачимо відразу, що не може не впливати на пацієнта. Крім того, використання лазера виключає виникнення больового ефекту.

Також лазер може впливати з різною силою і на великих площах поразок. лікування судин лазером DEKA, в разі ж з дрібними капілярами і судинами, показує видимий ефект вже після першого сеансу.

Видалення судин здійснюється за допомогою наступних апаратів:
1. Synchro REPLA: Y використовується при наявності судинних патологій (александрит + неодим).
2. Судинний прилад Synchro FT .
3. Длінноімпульсний і короткоімпульсний неодимовий лазер Q-Switched.
3. Лазер, робота якого здійснюється на основі барвників Synchro VasQ .
4. Видалення порушень, які знаходяться на поверхні шкіри, здійснюється за допомогою системи, яка заснована на фототехнології Photosilk Plus.

Лечение сосудов лазером (3) Лікування судин лазером на апаратах Deka, має унікальну методологію.

Лазерний промінь впливає точно на обрану ділянку пошкодженої кровоносної системи Зони, які не пошкоджені не зазнають лазера.

Така точність дає можливість при лікуванні не пошкоджувати інші тканини організму. Лазер піддає нагріванню тільки гемоглобін і оксигемоглобін, які знаходяться в крові людини.

Мета такого впливу - це коагуляція і подальше їх знебарвлення візуальне. Далі відбувається розпад судин на протязі пару місяців. Весь цей час ми рекомендуємо спостерігатися у лікаря і в точності виконувати рекомендації лікаря.

Лечение сосудов лазером (4)

Щоб процедура пройшла максимально комфортно для пацієнта, налаштовуються такі параметри, як час дії імпульсу, щільність енергії і інтервал, який виникає між імпульсами.

Ці параметри встановлюються індивідуально, на основі глибини місцезнаходження патології.

Для видалення «зірочок» і дрібних судинних дефектів використовується лазер, робота якого заснована на барвниках. При такому впливі, рубцювання не відбувається, так як лазер впливає виключно на уражену судину.

Для видалення більш глибоких судин використовується більш потужний лазер, випромінювання якого поглинається водою і гемоглобіном, в результаті не виникає термічний опік.

Лікування судин лазером фото до і після:

Лечение сосудов лазером фото до и после

Лечение сосудов лазером фото до и после (1)
Лечение сосудов лазером фото до и после (2)
Лечение сосудов лазером фото до и после (3)

В Україні придбати подібне обладнання просто. Для цього зв'яжіться з представниками фірми для консультації за телефонами: (044) 361-81-52 (093) 005-52-00 (093) 525-97-39

Лікування судин лазером DEKA використовує унікальні технології запатентовані. Жоден медичний лазер в світі не використовує навіть віддалено подібних технологій.

Ефективність, безболісність, комфорт пацієнта і зручність для роботи фахівця, все це гарантує світовий лідер з продажу лазерного обладнання компанія Deka.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок