Кращий лазер для видалення тату в Києві

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Кращий лазер для видалення тату в Києві

Кращий лазер для видалення тату в Києві

Лазери для видалення тату застосовуються в практиці косметологів і фахівців естетичної медицини, а також в деяких тату салонах. Дані апарати сьогодні користуються величезною популярністю серед пацієнтів, адже лазер - це єдиний спосіб ефективного видалення татуювань. Устаткування DEKA дає можливість зводити тату практично будь-якого відтінку і розміру, при цьому не наражаючи на небезпеку здоров'я пацієнта. Якщо Ви замислюєтесь про розширення переліку послуг Вашої клініки, то процедура видалення тату лазером - один з кращих варіантів фінансового розвитку бізнесу.

Лазерне видалення тату - які є нюанси для фахівця?

Татуювання бувають найрізноманітнішими за формою, розміром і відтінком. Останній фактор відіграє ключову роль в ефективності видалення тату. Чорні та темно-сині татуювання видаляються найлегше, так як цей пігмент добре поглинає лазерну енергію. Найгірше зводяться світло-коричневі, тілесні і білі малюнки, в деяких випадках навіть лазер не здатний допомогти вирішити проблему поганого татуювання.

Від розміру татуювання залежить кількість сеансів, які необхідно провести для його видалення. Великі тату не рекомендується зводити за один раз, це може викликати досить болісні відчуття у пацієнта і навіть побічні явища з боку шкіри.

Перед видаленням тату лазером фахівець повинен обов'язково переконатися у відсутності протипоказань, наприклад, високої фоточутливості, епілепсії, серйозних неврологічних захворювань та іншого.

лазер для удаления тату

Вимоги до лазерного апарату для видалення тату

Лазер для видалення тату повинен відповідати наступним вимогам:

  • Висока ефективність – після процедури не повинно залишатися слідів фарби;
  • Чутливість до різних відтінків – чим більше кольорів тату Ви можете видалити, тим більше пацієнтів залучите;
  • Безпека – важливо не тільки безслідно видалити тату, але і зробити так, щоб пацієнт не пішов від Вас з опіками;
  • Стандартизовані протоколи роботи – дуже зручно, якщо апарат оснащений вже готовими інструментами під стандартні відтінки тату;
  • Можливість детального налаштування параметрів – для нестандартних випадків. Наприклад, при складних різнокольорових татуювань;
  • Оптимальна ціна на витратні матеріали/обслуговування.

Лазерний апарат для видалення тату - «Synchro QS4»

«Synchro QS4» на 100% відповідає всім вищевказаним вимогам, і це, однозначно, кращий лазер для видалення тату в Україні. Серцем апарату є твердотільний лазер «Q-Switch Nd: YAG», здатний впоратися з більшістю відтінків тату-барвника.

Synchro QS4 лазер для удаления татуировок и пигментных пятен

Залежно від кольору тату, фахівець може підібрати оптимальну довжину хвилі лазерного випромінювання:

  • 1064 нм - для темно-синіх, сірих і чорних татуювань;
  • 650 нм - для зелених тату;
  • 585 нм - для блакитних відтінків фарби;
  • 532 нм - для видалення світло-коричневих, червоних, фіолетових і помаранчевих татуювань.

«Synchro QS4» видаляє татуювання практично безболісно, ​​лише в окремих випадках процедура вимагає використання анестезуючих засобів. Тонке програмне налаштування дозволяє підібрати режим роботи, що підходить під особливості шкірного покриву пацієнта.

Переваги «Synchro QS4» перед аналогами

Лазер для видалення тату «Synchro QS4» вже кілька років залишається апаратом №1 серед багатьох інших аналогів в Україні і світі. Чому?

  • Видалення поверхневих і глибоких тату;
  • Видалення свіжих та старих татуювань будь-якого кольору;
  • Є можливість видалення пігментних плям на шкірі;
  • Не залишає опіків і рубців;
  • Проста експлуатація навіть для фахівця початківця;
  • Приємний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • Низький рівень споживання енергії;
  • Невисока вартість витратних матеріалів;
  • Дуже швидка окупність (в 3 рази швидше, ніж у конкурентів).

Чому варто купити лазер для видалення тату в DEKA?

Купівля «Synchro QS4» - це не просто чергове придбання для медичного бізнесу, це вступ до великої родини DEKA, де кожен клієнт довічно отримує сервісну підтримку 24/7, допомога в розвитку свого бренду за рахунок обладнання DEKA, регулярні запрошення на вебінари і навчальні школи для косметологів в Києві.

Крім того, наша команда в будь-який час надає повний спектр послуг з обслуговування та ремонту лазерного обладнання (гарантійний та післягарантійний ремонт). При оновленні лінійки апаратів DEKA будь-який клієнт може придбати модернізовані моделі за системою «Trade-In», що дозволяє заощадити чимало коштів для бізнесу.

Замовити лазер для видалення тату в Києві

«Synchro QS4» - кращий лазер для видалення тату. Наша команда робить все, щоб даний апарат утримував лідируючу позицію в Україні ще довгий час. Хочете купити апарат для видалення татуювань від DEKA? Оформіть замовлення прямо на сайті або заповніть форму зворотного зв'язку і фахівець DEKA зв'яжеться з Вами найближчим часом. Ознайомитися з роботою і особливостями «Synchro QS4» можна на реальних пацієнтах в клініках-партнерах DEKA в Києві.

Часто задавані питання про кращий лазер для видалення тату в Києві

✅ На яких ділянках тіла можна видаляти тату лазером «Synchro QS4»?

За допомогою «Synchro QS4» Ви можете видаляти татуювання на будь-яких ділянках тіла, в тому числі, на обличчі і в інтимних зонах. Для цього використовуються спеціальні режими роботи апарату.

✅ Скільки сеансів потрібно для повного видалення тату лазером «Synchro QS4»?

Для більшості тату необхідно 1-2 сеанси лазерного видалення. Для великих, складних малюнків, а також для жовтих і світло-коричневих татуювань може знадобитися більше часу.

✅ Чи потрібно застосовувати місцеву анестезію при видаленні тату лазером?

Місцева анестезія використовується за бажанням пацієнта і залежить від його больового порогу та психологічного стану.

✅ Скільки коштує лазер для видалення тату «Synchro QS4»?

Актуальну ціну на лазер для видалення тату «Synchro QS4» можна дізнатися у нашого менеджера на сайті або в телефонному режимі.

✅ Чи можна купити лазер для видалення тату в кредит?

Так, компанія DEKA надає можливість купити лазерне обладнання в лізинг. Щоб дізнатися деталі, замовте консультацію фахівця на сайті або відвідайте наш офіс в Києві.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок