Реабілітація після пологів з Monalisa touch

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Реабілітація після пологів з Monalisa touch

Реабілітація після пологів з Monalisa touch

Вульво Вагинальное омолодження - тема довгий час вважалася табу. Однак зараз вагінальне омолодження набуває публічність. Тепер якість інтимного життя жінок, стало важливою обговорюваної проблемою. Спеціально для вирішення даного питання була розроблена технологія MonaLisa Touch .

Вагінальне омолодження по методики MonaLisa Touch використовує фракційний лазер CO2, щоб проводити процедуру відновлення вагінальних тканин при змінах пов'язаних з пологами. Ця технологія спеціально розроблялася, для того, щоб вирішити цю проблематику найбільш ефективно і швидко.


Проблематика, яка виникає у жінок після пологів?

Якщо пологи проходять природним чином, тоді спостерігається зменшення пружності тканин вульви, що призводить до того, що піхву «розхитується». Це безпосередньо впливає на якість інтимного життя: зменшується чутливість і як наслідок задоволеність від статевого життя.

Також спостерігаються випадки нетримання сечі, через порушення функціонування сечового міхура.

Рішення проблеми реабілітації після пологів - MonaLisa Touch


Використання технології MonaLisa Touch, на сьогоднішній день, є найбільш універсальною і ефективною методикою. Дана процедура є мало інвазивної, тому проводиться без використання анестезії.

Процедури по реабілітації після пологів проводяться спеціальної манипулой з вбудованим в неї сканером. Сканер подаємо лазерний імпульс на тканину всередині піхви або на статеві губи.

Лазерний імпульс взаємодію з тканинами слизової оболонки піхви, внаслідок чого здійснюється їх нагрівання і підвищення температури. При цьому відбувається зменшення колагенових волокон, і як наслідок починається природна регенерація тканин. Такі тканини відновлюють початкову свою структуру і еластичність, яка була до пологів.

Також спостерігаються додатково такі результати від використання MonaLisa Touch:

  • відновлення мікрофлори піхви;
  • пропадає свербіж;
  • усувається сухість;
  • пропадає печіння;
  • відновлюється естетично вид і форма статевих губ;
  • усунення при дискомфорті під час статевого життя;
  • видаляються рубці, які виникають після пологів.

Про технологію MonaLisa Touch в контексті реабілітації після пологів

Реабилитация после родов

Проведення лікування методикою MonaLisa Touch передбачає консультації у гінеколога, а також попередніх аналізів. Сама процедура займає не багато часу - всього кілька хвилин. Сама процедура, є безболісною.

Після лікування рекомендується утриматися від статевого акту 3 дня. Кількість процедур залежить від індивідуальних особливостей пацієнта і існуючої проблематики. В середньому кількість процедур для досягнення ефекту становить від 1 до 4, з перервою в 4 тижні.

92% опитаних пацієнтів заявили про задовільні результати від реабілітації після пологів застосуванням CO2 лазера.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок