СО2 лазер у гінекології. Як вибрати найкращий апарат?

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

СО2 лазер у гінекології. Як вибрати найкращий апарат?

СО2 лазер у гінекології. Як вибрати найкращий апарат?

Лазерне обладнання у багатьох країнах є стандартом лікування різних гінекологічних патологій. Лазер у гінекології дає можливість вирішити саме ті проблеми, з якими стикається лікар у повсякденній практиці, а саме:

  • Тривала підготовка пацієнтки до операції;
  • Естетичні дефекти як наслідки хірургічних втручань;
  • Ризики крововтрати;
  • Інфекційні ускладнення;
  • Великий термін реабілітації та інше.

Варто зазначити, що ефективність класичного підходу до лікування деяких захворювань жіночих статевих органів залишається під сумнівом. У свою чергу, СО2 лазер для гінекології створює принципово нові можливості та дозволяє спеціалісту за короткий термін збільшити кількість пацієнтів.

Як вибрати лазерний апарат для гінекології? Розглянемо ключові положення.


Лазерне лікування у гінекології

Гінекологічний лазер дає можливість усувати різні патології та косметичні дефекти:

  • Опущення м'язів тазового дна;
  • Опущення піхви та матки;
  • Стресове нетримання сечі;
  • Вагінальна атрофія;
  • Вікові зміни слизових;
  • Післяпологові рубці;
  • Рубці після кесаревого розтину тощо.

Для гінекологічних операцій та процедур найбільш підходящим є СО2 лазер. Принцип дії даного типу лазерних установок ґрунтується на проведенні електричного імпульсу через газову суміш (СО2, N2, He). Виникаючий в процесі лазерний промінь здатний «випарювати» патологічно змінені клітини шкіри та слизових оболонок без пошкодження здорових тканин.

Компанія DEKA рекомендує використовувати лінійку CO2 лазерів SmartXide, особливістю яких є:

  • Наявність унікальних технологій (MonaLisa Touch, PulseShapeDesign, SmartStack, V2LR та інших);
  • DOT-система (дермальний оптичний термоліз), що запобігає опікам та іншим ускладненням;
  • Вбудована система аналізу температури шкіри та безпеки процедури;
  • Сапфіровий охолоджуючий наконечник;
  • Простий інтерфейс та управління;
  • Готові протоколи роботи;
  • Індивідуальне тонке налаштування параметрів;
  • Низька собівартість витратних матеріалів;
  • Чесна ціна.

Апарат для гінекології SmartXide Touch

SmartXideTouch – новинка від DEKA, яка є вдосконаленою модифікацією SmartXide DOT 2. Відрізняється високою потужністю до 80 Вт та досить компактними розмірами. За допомогою SmartXideTouch можна виконувати широкий перелік процедур у гінекології і не лише:

  • Пластика м'язів тазового дна;
  • Лікування нетримання сечі;
  • Усунення вагінальної атрофії;
  • Косметологічні процедури;
  • Видалення новоутворень на шкірі та інше.

SmartXideTouch включає функції PSD, DOT, RF, SmartStack. Новинка вже зарекомендувала себе в Європі та кількох клініках Києва. Дізнатися деталі про лазер Ви можете у профілі товару або у нашого фахівця по телефону.

Лазер для гінекології SmartXide2+V2LR

SmartXide2+V2LR – один із найкращих гінекологічних лазерів від DEKA. Установка була спеціально розроблена для проведення гінекологічних процедур та операцій. V2LR – головна особливість апарату – це унікальний інтравагінальний сканер, який дозволяє швидко та безболісно усунути патологічні клітини слизової оболонки при вагінальній атрофії.

Курс лікування таким лазером становить від 3 до 6 місяців. Технологія V2LR неодноразово доводила свою ефективність у клінічних дослідженнях. Сьогодні SmartXide2+V2LR успішно використовується гінекологами київської клініки Med City.

Крім того, SmartXide2+V2LR, застосовується для лікування вікових та післяпологових змін статевих органів жінки, естетичних процедур, корекції пролапсу тазових органів, нетримання сечі тощо.

Гінекологічний лазер SmartXide 2

SmartXide 2 – справжній золотий стандарт у медичних та косметологічних маніпуляціях. Лазер має широкий функціональний діапазон, у тому числі активно застосовується в гінекологічній практиці.

SmartXide 2 оснащений системою SmartPulse та функцією SmartStack. Потужності даного лазера цілком вистачає для виконання більшості естетичних та реконструктивних операцій у гінекології.

Даний апарат ідеально підійде для багатопрофільної клініки, де кожен спеціаліст зможе на 100% розкрити свій потенціал та допомогти пацієнтові навіть у найскладнішій ситуації.

Дізнатися більше про можливості та переваги SmartXide 2 можна у спеціаліста DEKA. Заповнюйте форму зворотного зв'язку на сайті, і ми передзвонимо за кілька хвилин!

Гінекологічний лазер SmartXide 2 (DOT+RF)

SmartXide 2 (DOT+RF) – комбінована лазерна установка, що включає:

  • СО2 фракційний лазер із системою DOT;
  • Джерело RF (радіохвильове) випромінювання.

За допомогою даної моделі лазера можна усувати дефекти шкіри та статевих органів після пологів, кесаревого розтину, перенесених дерматовенерологічних захворювань, а також виконувати пластичні операції (інтимна хірургія).

SmartXide 2 (DOT+RF) – перший СО2 лазер в гінекології з технологією RF, а також MonaLisa Touch – спеціалізованою системою для лікування вагінальної атрофії, запатентованої компанією DEKA та визнаною у всьому світі!

Купити лазер для гінекології в Україні

СО2 лазер у гінекології – це сучасне та ефективне рішення для складних завдань. Щоб купити гінекологічний лазер DEKA, залиште заявку на нашому сайті або зателефонуйте менеджеру. Ми з радістю проконсультуємо Вас з будь-якого питання і допоможемо визначитися з оптимальною моделлю лазерної установки.

Отримати особисту консультацію спеціаліста можна в офісі компанії DEKA у Києві. SmartXide – лазер у гінекології №1 у світі!

Часто задавані питання про СО2 лазер в гінекології:

✅ Які гінекологічні операції можна виконувати СО2 лазерами DEKA?

СО2 лазер у гінекології застосовується для корекції м'язів тазового дна при опущенні піхви та матки, лікування стресового нетримання сечі, вагінальної атрофії, вікових та післяпологових змін статевих органів, видалення рубців після кесаревого розтину, естетичних операцій.

✅ Що таке V2LR?

V2LR – це унікальна технологія DEKA, яка реалізувалася на базі лазерного апарату SmartXide 2, та застосовується для ефективного лікування вагінальної атрофії різної етіології.

✅ Яких ускладнень слід очікувати після лазерних процедур?

За дотримання технології проведення процедур та операцій, а також техніки безпеки при використанні лазерів СО2 від DEKA, шанс розвитку ускладнень мінімальний. В окремих пацієнтів може спостерігатися висока фоточутливість та короткочасна гіперемія шкіри та слизових оболонок.

✅ Хочу купити лазер для гінекології, як визначитися із моделлю?

Щоб вибрати оптимальну модель лазера з лінійки SmartXide, зверніться до спеціаліста DEKA за телефоном або в нашому офісі в Києві. Із загальною інформацією про ту чи іншу лазерну установку можна ознайомитися у профілі товарів на сайті.

✅ Як дізнатися про актуальну вартість гінекологічного лазера DEKA?

Актуальні ціни на гінекологічні лазери DEKA уточнюйте у менеджера компанії DEKA на сайті або у телефонному режимі.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок