Видалення лазером шрамів на обладнанні Deka

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення лазером шрамів на обладнанні Deka

Видалення лазером шрамів на обладнанні Deka
Шрами тільки чоловікам надають якусь брутальність, для жінок же їх наявність - це привід для постійних тривог і низької самооцінки.

На сьогоднішній день, все більша кількість людей використовує видалення лазером шрамів. Цей метод шліфування шрамів, на сьогоднішній день, є найбільш дієвим способом позбавлення від них. Лазер здатний практично «прати» всі можливі шрами і рубці з особи людини.

Освіта шраму стає можливим внаслідок того, що розміри рани досить великі, щоб організм самостійно зміг регенерувати шкіру до початкового стану. Крім того, процес може ускладнити інфекція, яка, нерідко, супроводжує глибокі рани, внаслідок чого утворюються некрасиві шрами, які псують мікрорельєф шкіри і виглядають досить неестетично.

Однак, наука не стоїть на місці, і естетична медицина тому підтвердження. Сьогодні існує технологія, яка дозволяє позбутися від шрамів, причому, не тільки недавно утворилися, але і з пристойним терміном давності.

Лазерна косметологія дійшла до такого рівня, що видалення лазером шрамів навіть глибоких не є проблемою.

Піддаються шліфовці шрами за новітніми технологіями Deka (Synchro FT) дає можливість вирівняти нерівні краї, а новоутворена шкіра приймає відтінок здорових тканин. У підсумку ми отримуємо практично непомітний шрам.

Видалення лазером шрамів може бути двох видів


Удаление лазером шрамов фото 1
  1. Лазерний глибокий пілінг забезпечує вирівнювання країв шраму внаслідок випаровування верхніх шарів епідермісу. В результаті шрам порівнюється зі здоровою шкірою і стає менш помітним.

    Тобто, вирівнювання мікрорельєфу шкіри згладжує рубцеву тканину і надає їй рівний відтінок.

  2. Лазерне тепловий вплив надає інший ефект. Варто зазначити, що цей спосіб не придатний для виправлення старих рубців і ефективний тільки для тканин, які зазнають регенерацію.

    Дія лазера засноване на тому, що тепло сприятливо впливає на вироблення колагену, який відповідає за еластичність шкірних покривів і прискорює процес регенерації. У місці дії шрам стає щільніше і практично порівнюється з іншою шкірою.

Видалення лазером шрамів буде носити максимальний ефект, якщо поєднувати буде взаємодія двох цих методик, так як в сукупності вони доповнюють один одного і ефект від їх застосування максимизируется.

Видалення лазером шрамів, як інноваційний спосіб їх лікування


Видалення лазером шрамів не єдине завдання, яку може виконувати обладнання компанії Deka. За допомогою лазера можна вирішити і інші завдання, такі як лікування всіляких захворювань. Такий стан речей склався тому, що лазер використовується не тільки в косметології, а й для терапії, і в хірургії.

Справа в тому, що лазери якісно відрізняються один від одного типом, довжиною хвилі, інтенсивністю, глибиною впливу. Крім того, поєднання цих параметрів в різних комбінаціях здатне вирішити безліч різнобічних проблем.

Удаление шрамов лазером Видалення лазером шрамів діє таким чином, що, впливаючи на уражену ділянку тонким променем, нагріваються саме уражені клітини, які згодом випаровуються.

Відмітна риса такої лазерної терапії полягає в тому, що лазер діє цілеспрямовано і истончает тільки рубцеву тканину, причому, не впливаючи на здорові клітини, які знаходяться в глибинних шарах шкіри.

Ця методика зарекомендувала себе протягом тривалого терміну її застосування, так як порушуються тільки нездорові тканини, а суміжні з ними під вплив лазера не потрапляють.

Важливим є такий факт, що процедура не супроводжується кровотечею. Це можливо за рахунок впливу високої температури.

Безсумнівно, навіть в рубцевої тканини є капіляри, однак, при впливі на них високої температури, вони просто склеюються, внаслідок чого не утворюється синців і гематом. Відповідно, такий спосіб корекції шрамів набагато вигідніше виглядає своїх опонентів.

Види шрамів і можливість їх видалення за допомогою лазера


Видалення лазером шрамів, покликане бути сучасною безоперационной терапією. Лазер може рятувати від всіляких видів шрамів, проте, лазер не в змозі позбавити від все. Існують такі шрами, які поки що не піддаються корекції.

Вибір параметрів лазера цілком залежить від стану рубця і оточуючих його тканин. Лазер допоможе вам позбавитися від молодих шрамів буквально за два-три сеанси, а ось із застарілими справа йде значно складніше, так як їх усунення перейде в низку процедур, ефективність яких може виявитися мінімальною.

Застосування лазера неможливо в разі, якщо процес рубцювання ще повністю не завершений. Спеціаліст зобов'язаний вивчити стан рубця і тканин. Далі, на підставі отриманих даних підбирається найбільш ефективний спосіб усунення проблемного місця.

Справа в тому, що якщо спостерігається запалення і накопичення сполучних тканин, то вплив на них лазером тільки погіршить становище, так як ще не повністю сформовані сполучні тканини почнуть ще більше зростання і приведуть до значного розширення шраму.

Удаление лазером шрамов
атрофічні шрами

Відмінною рисою атрофічних шрамів є наявність глибоких ямок, які формуються через нестачу колагену. Шкіра в цих місцях досить тонка. З'являються на основі глибоких ран, трохи рідше через запальних процесів. До гипотрофических шрамів можна віднести рубці від вугрової висипки.

При лазерної корекції атрофічних шрамів необхідне шліфування не тільки області рубця, а й прилеглих поруч тканин для вирівнювання рельєфу.

Видалення лазером шрамів невеликих за розміром триває всього кілька процедур. У більш запущеному випадку, видалення шраму займе трохи більше часу з-за додаткової кількості процедур. Лікування може зайняти місяці, але протяжність курсу не означає, що результат буде бездоганним.

Якщо очікування не виправдалися, не варто засмучуватися, тому що можна скористатися допоміжною процедурою і вдатися до допомоги наповнювачів.

гіпертрофічні шрами

Гіпертрофічні шрами формуються в разі, коли в процесі загоєння рани виробляється велика кількість колагену. Характерною рисою цих шрамів є їх піднесення над рештою шкірою. Крім того, досить часто такі шрами мають специфічний відтінок (від рожевого до синюшного), що носить вкрай неестетичний вигляд.

Гіпертрофічні шрами згодом можуть досягти кольору навколишніх тканин, однак, з грубої рубцевої тканиною доведеться боротися за допомогою лазера. Видалення лазером шрамів гипертрофических досить часто є тривалим процесом, результат якого передбачити неможливо.

Багаторазовість процедур може вирівняти тон шкіри, але не у всіх випадках вдається зрівняти шрам з рівнем шкіри. Поступово шрам буде стає більш гладким, краї не будуть чітко простежуватися, але в вартісному вираженні позбавлення від подібних шрамів вкрай невигідно.

келоїдні шрами

Бувають такі ситуації, коли процес загоєння рани досягає прогресуючого стану і сполучні тканини розростаються на площі, що набагато перевищує саму рану.

Такі великі гіпертрофічні шрами називають келоїдних, відрізнити які досить просто через їх кольору і досить значних розмірів, так як вони дуже підносяться над рештою шкірним покривом.

Досить часто такі шрами приносять масу незручностей, так як нерідко сверблять і болять, особливо в міжсезоння.

Наявність келоїдних рубців свідчить про порушення в організмі. Цей вид шрамів найбільш помітний і не привабливий з естетичної точки зору. Однак, подібні шкірні нарости не завжди вдається повністю видалити, причому, робити це не рекомендується. Наявність келоїдів свідчить про келоїдних хвороби.

Тобто, Видалення лазером шрамів келоїдних може викликати зворотну реакцію, яка проявляється у вигляді ще більшого розростання сполучної тканини. Передбачати результат від лазерного втручання практично неможливо, а в разі наявності келоїду на обличчі, цього робити не те що не рекомендується, а просто забороняється, щоб не погіршити ситуацію.

Відмінною рисою келоїдних рубців є можливість рецидиву. Тобто, навіть якщо вам вдалося побороти шрам за допомогою лазера і не виникло ще більше наростання сполучної тканини, немає гарантії, що з часом шрам не займе свої старі позиції.

Келоїди досить небезпечно піддавати дії лазера, тому, перш ніж приступити до шліфування келоїдних рубців, варто зважити всі «за» і «проти», щоб потім не пошкодувати про своє рішення. Специфіка шраму полягає в тому, що боротися з ним досить складно і в деяких випадках практично неможливо.
Удаление лазером шрамов результаты


висновок

На сьогоднішній день, боротьба з шкірними дефектами вийшла на новий рівень. Видалення лазером шрамів для корекції шрамів приймає все більших обертів через його ефективності та результативності. Варто зазначити, що лазерна шліфовка застосовна не до всіх видів шрамів через їх специфіки.

У кожному конкретному випадку, кількість проведених шліфувань може значно відрізнятися, так як досить часто доводиться боротися з кількома видами шрамів, що значно подовжує період лікування.

Тільки грамотний фахівець, після вивчення структури рубця і оточуючих його тканин, може призначити максимально ефективне лікування, яке не тільки позбавить вас від естетичних дефектів, але і поверне душевний спокій.

Видалення лазером шрамів здатне вилікувати практично всі види придбаних дефектів шкіри. Навіть самі застарілі можуть бути видалені. Вся справа в кількості проведених процедур.

Досить часто старі шрами видалити пацієнтові не по кишені, так як призначається досить велика кількість процедур. Буває, навіть найзапекліші оптимісти втрачають надію і відмовляються від продовження лікування.

Цього робити не рекомендується, щоб ваші гроші не були витрачені даремно, і корекція досягла своїх цілей.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок