Видалення волосся олександритовим лазером Motus AX

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Видалення волосся олександритовим лазером Motus AX

Видалення волосся олександритовим лазером Motus AX
Зайвий волосяний покрив завжди викликає тільки негативні емоції. Стандартні методи не приносять бажаного результату, внаслідок чого неприємні процедури потрібно повторювати знову і знову. Зайві витрати, трата особистого часу - все це приносить тільки роздратування.

Варто відзначити, що видалення волосся олександритовим лазером останнім часом стає все популярнішим. І цьому є об'єктивні причини: безболісність, висока результативність і пролонгований ефект ставить цю процедуру поза конкуренцією. Відсутність перед процедурні підготовки з боку пацієнтів призвело до того, що все частіше проблему видалення волосся довіряють саме лазеру.


Удаление волос александритовым лазером

Видалення волосся олександритовим лазером: принципи роботи


Лазерне випромінювання, спрямоване на проблемну зону, поглинається темним пігментом меланіном, який входить до складу волосяний фолікул. Далі, світлова енергія перетворюється в теплову, тобто, нагріта волосяна цибулина перестає отримувати необхідні поживні речовини, внаслідок чого гине і більше не росте.

Видалення волосся олександритовим лазером має середньостатистичну результативність близько 80% після проведених 6 сеансів.

Варто відзначити, що існує принципова різниця між лазерною технологією Moveo і конкурентами. Завдяки унікальним технологіям Moveo, можна провести процедуру лазерної епіляції швидше і ефективніше. Немає перегріву шкіри. Відсутні побічні ефекти. А завдяки особливому конструктиву, епіляція. Можна проводити і по засмаглій шкірі!


Що потрібно робити перед видаленням волосся олександритовим лазером


Варто відзначити, що підготовка до процедури проводиться за кілька тижнів. Не потрібно забувати, що в перебігу 3 тижнів перед процедурою епіляція може проводиться виключно за допомогою бритви. Інші варіанти повинні бути виключені.

У двотижневий проміжок часу перед сеансом варто відмовитися від застосування антибіотиків тетрациклінової групи. Безпосередньо перед сеансом рекомендується якісно видалити волосся бритвою.

Крім того, всі приписи лікаря потрібно виконувати без винятку і варто дотримуватися графіка відвідувань. Видалення волосся олександритовим лазером при такому підході буде мати максимальний ефект.


Пост процедурний догляд

Видалення волосся олександритовим лазером передбачає ряд обмежувальних заходів після проведення процедури. Не потрібно забувати, що після сеансу не можна засмагати протягом 2-х тижнів, 3 дні - відвідувати сауни, лазні, басейни і наносити на шкіру засоби, що містять спирт.

Ці заходи унеможливлять появи роздратування, пігментації, алергічної реакції.

Кілька днів потрібно наносити «Пантенол», а в разі сильної сонячної активності шкіру варто обробляти сонцезахисним кремом.

Видалення волосся олександритовим лазером і реакція шкіри


Удаление волос александритовым лазером результат
Шкіра специфічно реагує на лазерне випромінювання. Варто зазначити, що в перші години після процедури, може спостерігатися почервоніння обробленої зони.

Вживати ніяких заходів з цього приводу не варто, так як реакція пройде сама собою.

Видалення волосся олександритовим лазером волосся повинне проводитися тільки досвідченим фахівцем, який врахує індивідуальні особливості і призначить потрібне кількість сеансів. Він повинен пройти відповідне навчання і мати підтверджує сертифікат.

Не потрібно чекати великої результативності після проведення однієї процедури, так як волосся має властивість рости з довколишніх тканин. Саме тому варто пройти весь призначений курс, щоб знищити максимальну кількість волосся.

Крім того, дотримання всіх приписів виключить можливі ускладнення і пост процедурна реабілітація не займе багато часу.

Видалення волосся олександритовим лазером волосся не тільки безпечно, але і безболісно. Цей факт призвів до того, що все більша кількість людей віддають перевагу саме цей спосіб для позбавлення від небажаної рослинності. Ефективність і високий результат вразять навіть самого завзятого скептика.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок