DEKA. iMF Міжнародний медичний форум 2020

DekaLaser учасник Міжнародного медичного форуму 2020. Читайте докладніше про нашу участь в цій новині.

DEKA. iMF Міжнародний медичний форум 2020

Новина опублікована: 16.09.2020

DEKA. iMF Міжнародний медичний форум 2020
✅ Шановні друзі!

Дякуємо всім за відвідування нашого стенду на XI Міжнародному медичному форумі, який проходив 16-18 вересня 2020 року, в м Київ, ВЦ ACCO International, проспект Перемоги, 40-Б.

DS_01857.jpg

✅ Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині - здоров'я нації» - масштабне комплексний захід інноваційної спрямованості в області охорони здоров'я України, який об'єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

DS_01541.jpg

У власників клінік, салонів краси, а також фахівців-дерматологів, косметологів, акушерів-гінекологів та інших була можливість ознайомитися з останніми розробками італійського виробника медичних лазерних систем DEKA, отримати консультацію від наших фахівців, менеджерів з продажу. Сервіс-менеджерів по роботі з обладнанням, їх функціоналом і переваги, а також отримати спеціальну пропозицію для нових клієнтів.

DS_01817.jpg

✅ Всі три дні виставки відвідувачі могли на власні очі побачити лазерні системи для хірургії , дерматології , гінекології , косметології .
До нових зустрічей на наступних не менше масштабних заходах!

DS_01582.jpg

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок