Фракційна лазерне шліфування особи: СО2 або Er: YAG

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Фракційна лазерне шліфування особи: СО2 або Er: YAG

Фракційна лазерне шліфування особи: СО2 або Er: YAG

Фракційна лазерне шліфування особи, яка вважається найкращою альтернативою хірургічному втручанню, ефективно бореться з віковими змінами шкіри (дряблостью, сухістю, зморшками) і дозволяє ліквідувати різні естетичні дефекти (рубці, пігментні плями, судинні зірочки та інше).

У косметології найбільш широке застосування отримали вуглекислі (СО2) і ербіевие (Er: YAG) лазери.

Фракционная лазерная шлифовка лица

Фракційна лазерної шліфовки особи процес проведення

Принцип роботи, як ербіевого, так і со2 лазера заснований на його здатності проникати в поверхневі шари шкіри, яка, як відомо, на 80% складається з води.

Молекули води поглинають лазерний промінь, виділяючи при цьому величезна кількість тепла, а під впливом високої температури (порядку декількох сотень градусів) клітини тканини миттєво випаровуються, активуючи природні процеси регенерації і омолодження шкіри.

Фракційна лазерне шліфування особи ербіевим або со2 лазером покращує кровообіг, прискорює обмін речовин і постачання клітин киснем. В результаті шкіра омолоджується, стає більш пружною і еластичною, набуває здоровий колір.

Згадані методи лазерної шліфовки відрізняються між собою глибиною проникнення в шкіру, рівнем термічних ушкоджень і періодом відновлення. Так, максимальна потужність короткого імпульсу ербіевого лазера становить 20 кіловат, а пікова потужність імпульсу вуглекислого лазера - 50 ват.

За рахунок того, що ербієвий лазер поглинається молекулами води в 10 разів швидше, він проникає в шкіру на глибину до 5 мкм, миттєво випаровуючи клітини епідермісу без нагріву навколишнього тканини (звідси його ще називають «холодним» лазером).

Внаслідок цього ербієвий лазер, хоч і не викликає істотних термічних ушкоджень шкіри, але в порівнянні з вуглекислим менш ефективний, тому в косметології для досягнення максимального результату віддають перевагу шліфуванні з використанням СО2 лазера.

Фракційна лазерної шліфовки особи має такі особливості


Фракционная лазерная шлифовка лица со2 лазером
Луч со2 лазера здатний проникати майже на всю глибину епідермісу (до 20 мкм), дозволяючи радикально поліпшити структуру шкіри.

Основні труднощі, що виникають при використанні СО2 лазера, - тривалий відновлювальний період, еритема і діспігментаціі. Однак поява інноваційної системи SmartXide DOT дозволило звести до мінімуму пошкодження тканини.

Фракційна лазерне шліфування особи дозволяє скоротити час відновлення пацієнта до 3-7 днів (докладніше про систему можете прочитати на SmartXide DOT ).

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок